Любимото табу: Секс с колега

В България имаме една чудесна поговорка - не вади друго там, където си вадиш хляба". И уж всички сме съгласни с нея.

Гледаме под око шефа и секретарката му, които излизат на двучасови обеди, шушукаме си за онези двамата, които все заедно ходят в командировка, а от миналото коледно парти така и не видяхме снимки, защото някой предвидливо ги беше изтрил, за да няма следи.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАСЛУШАМ ДЖАЗ И ЧАКАМ ЛЮБИМАТА ДА СЕ ПРИБЕРЕКОГА СЪПРУГЪТ СЕ ПРЕВРЪЩА ВЪВ ВРАГ?ЖЕНИТЕ, КОИТО ПРОМЕНИХА СЕКСАДАЙТЕ ШАНС НА МЪЖЕТЕ

Постепенно обаче, най-често едва забележимо в началото, отношението на някой към теб става малко по-топло, погледите малко по-задълбочени, а чатовете - направо ожесточени.

Благодарение на новите технологии такива авантюри могат да останат напълно скрити от колегите и да се развиват напълно безопасно извън работа.

Но така или иначе изчервяването и разширяването на зениците се скриват трудно при вида на Този, с която завърши вечерта в една далеч не-работна среда.

А и колегите не падат от небето, някои са толкова наблюдателни, че дори по шума от клавиатурата могат да познаят, че любовта се случва пред очите на всички.

Да правиш секс с колега не е страшно.

Да, може да е ужасно или пък прекрасно, но това така или иначе зависи от колегата. Страшното настъпва, когато връзката ви стане достояние на всички, особено на шефа и той никак, ама никак не е съгласен с това.

Ако служебните флиртове не са ви чужди, а впрочем никой не е застрахован, ето няколко неща, които трябва да имате предвид, за да не се превърне всичко в една грозна история, за която да ви е срам да си спомняте.

Снимка: ThinkStock

Работата или любовта - решава шефът

Всяка фирма има своя политика за връзките между служителите. Ако не ви го кажат на интервюто за работа, още на първия ден някой ще ви посъветва как е уместно да се държите.

Ако във вашата фирма извън служебните взаимоотношения са забранени, добре си помислете дали си заслужава заради единия флирт да си загубите работата.

Ако е само секс - нека да остане помежду ви

Дори да работите в либерална фирма, която толерира всички опити за подобряване на прираста на населението, не се впускайте в цветни разкази за уменията на колега от долния етаж.

Никой няма да си върши работата по-добре, ако знае, че прекият му ръководител или член на екипа му е супер добър в оралните ласки.

Ако е любовта на живота ви - нека знаят всички

Снимка: ThinkStock

Само времето ще покаже дали взаимоотношенията между вас са сериозни. Ако сте уверени, че сте намерили любовта на живота си, ако сте говорили помежду си, ако вече дори живеете заедно, кажете на колегите си, че сте двойка.

Това ще затвори устата на най-запалените клюкари, а и на вас ще ви е по-лесно да идвате и да си тръгвате заедно от работа.

Ако се разделите - направете го културно

Скандалите при раздяла като цяло са неприемлива форма на финална комуникация между двама души, но когато тези двамата са колеги, са направо длъжни да се държат добре един с друг.

Дори любовта да си отиде, работата остава и в името на общото благо и заплатата ви в края на месеца, трябва да намерите начин да продължите да работите с този човек, без да избълвате зад гърба му хиляди проклятия.

Изобщо, любовта на работното място, както всяка друга любов, крие своите подводни камъни.

Особено пък ако случайно единият от вас е шеф на другия....

Още от Любов и секс

7 еротични игри, които ще направят сексуалния Ви живот много по-добър

Сексът е нещо, което никога няма да ни омръзне! Галене, близане, проникване, страст.. не, това е нещо, което ще е винаги на мода. Когато сме с един чо...

Любовен хороскоп за 2-8 януари 2017

Новата година започва с романтични перспективи. Венера ще се премести на 3 януари в знака на Риби и ще насърчи безусловната любов, прошката и състрада...

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2017

Виж какво ни казаха звездите за теб!...

Мъжете с татуировки изневеряват по-често

Жените винаги са били предпазливи, когато излизат на среща с обемисти мъже, покрити с татуировки. Ново изследване сега показва, че ако свалката се е р...

Жените масово проверяват и следят мъжете си!

Тя може и да не ви вярва толкова, колкото си мислите. 1 на 10 жени шпионира съпруга си, ровейки се в телефона и имейлите му, а 1 на 20 дами дори е...

Кои мъже ще те докарат до оргазъм?

Ако случайно сте в търсене на мъж, който гарантирано ще ви достави удоволствие, то американските учени от Олбанския университет имат някои съвети....

Кога е време да се преместите заедно

Преместването в общо жилище с партньора е важна крачка. Много хора я правят преди да са готови. За да разберете дали сте на подходящ етап за съвместно...

Знаци, че връзката ви е досадна за околните

Някои двойки са истинска напаст. Досадата идва оттам, че говоренето за връзката идва прекалено на околните. Донякъде е нормално да си в еуфория, особе...

Какво не трябва да споделяте за връзката си в социалните медии

Въпреки че в днешно време все повече двойки се запознават онлайн, все пак има някои неща, които партньорите не трябва да споделят за връзката си в...

Голям член: инструкции за употреба

„Охо!“ - обикновено това е възклицанието, когато видиш колко щедро е дарила майката природа партньора ти. Но трябва да знаеш някои тайни, ...