Седмичен хороскоп за 27 октомври - 2 ноември 2014

Можете да следите своя дневен хороскоп, като станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Там също така можете да откриете и своя седмичен хороскоп. А сега вижте какво ще ви се случи през следващите седем дни...

Овен
Седмицата е успешна и ви носи повече положителни, отколкото отрицателни емоции. Насладете им се и ги оценете, защото невинаги положителните събития ще преобладават в живота ви. Може да звучи песимистично, но това е самата действителност.

Телец
Началото на седмицата ви затрупва с работа. Вложете всичките си усилия в успешното изпълнение на задачите си. Няма кой да го направи вместо вас. Ще имате време за почивка през почивните дни.

Близнаци
Чувствате, че вече не сте човекът, който сте били преди. Сякаш промяната, през която неотдавна сте преминали, е отнела от вас много от отрицателните ви черти. Съсредоточете се върху доизграждането на личността си. Това може единствено да бъде във ваша полза.

Рак
Самота - това е думата, която описва цялата ви седмица. Сякаш най-близките ви хора напълно са забравили за съществуването ви. Превъзмогнете самочувствието си и ги потърсете - може да се окаже, че причината за отсъствието им е съвсем основателна.

Лъв
Попаднали сте в капана на ситуация, която изобщо не ви харесва. Началото на седмицата не предлага никакъв изход. Краят й обаче обещава временно решение на кризата, в която се намирате. Възползвайте се от него, докато не намерите дълготрайно решение.

Дева
В понеделник, вторник и сряда се чувствате объркани и неудовлетворени от събитията в живота си. В четвъртък и петък обаче започвате малко по малко да гледате на нещата от една по-позитивна страна. Възможно е да промените изцяло възгледите си.

Везни
Край на периода на неуспех в любовен план. През тази седмица ви предстои запознанство с човек от срещуположния пол, което може да прерасне в нещо много повече от добро приятелство. Не пропускайте този шанс.

Скорпион
Звездите са на ваша страна и ви помагат да постигнете с лекота всичко, с което се захванете. Не приемайте помощта им за даденост - трябва самите вие да полагате усилия в името на целта, която преследвате.

Стрелец
Седмицата е спокойна и с нищо не предвещава бурята, която ще се разрази в живота си в самия й край. Бъдете внимателни и действайте решително, за да предотвратите катастрофалните последици, които може да ви донесе.

Козирог
Следващите седем дни са изпълнени със събития, които няма да ви оставят безразлични. Случките в живота ви пряко засягат вашите интереси и вие сте готови на всичко, за да ги опазите. Преценете дали в случая целта оправдава средствата.

Водолей
Възможно е в средата на седмицата да се сблъскате с лек здравословен проблем, на който обаче не може да не обърнете внимание. Посетете личния си лекар, за да се освободите от всякакви съмнения.

Риби
Имайте търпение - често хубавите неща се случват доста бавно. Не предизвиквайте събитията - в края на седмицата всичко, което сте искали да се случи, ще стане реалност. Но вашата намеса в предизвикването на събитията е строго непрепоръчителна. Оставете всичко на съдбата.

Още от Интересно

Как да накараме хората да ни харесват - няколко психологически трика

Има хора, които излъчват такъв невъобразим магнетизъм, че карат всички хора около тях да искат и да търсят компанията им.  Те искат да бъдат кат...

15 комикса доказват, че животните имат по-добро чувство за хумор от нас

Не сме се и съмнявали, че животните са способни на “човешки” чувства, по-силни и от нашите.Но ето какво още е открил един талантлив илюстр...

Мелания Тръмп на 16!

Днес тя е първа дама, но преди 30 години е била пробиващ модел в родната си Словения. Да, говорим за съпругата на американския президент Доналд Тръ...

Невинност до доказване на противното

Знаете ли кое му е хубаво на вдъхновението? Кара те да излезеш от рамките на собствените си ограничения и представи. Тебеширеният кръг на Брехт прес...

Ежедневните навици на жените с красива коса

Мисия красива коса - мисия, която много от нас намират за трудно осъществима. Още повече когато всички фактори на средата, която ни заобикаля, се отр...

Ще имате ли късмет в любовта - пълен любовен хороскоп за 21 февруари

Денят става активен след 9 часа. Тогава Луната навлиза в Козирог. Денят е по-скоро делови, но ще има време и за любов. Действайте с повишено внимание ...

Винтидж фотографии на една неостаряваща любов: кучето и неговият човек

Ако имате домашен любимец, вероятно усещате, че не той е “ваш”, а по скоро вие му принадлежите. С цялото си сърце.Тази дълбока връзка и лю...