Хороскопи за седмицата от събота 11 октомври до петък 17 октомври

Везни 24 Септември - 23 Октомври

Толкова много мощни връзки между планетите ще ви помагат да се освободите от ограниченията и да оформите новите си цели, защото животът трябва да продължи пътя си през тази седмица, ако имате вяра в способността си да достигнете целта си. Направете уверен подход и не позволявайте на съмненията около бъдещето ви да надделяват. Останалото ще последва.

Скорпион 24 октомври - 22 ноември

С Меркурий, планетата на комуникацията, можете да тълкувате погрешно реалните намерения на някого или да си мислите, че трябва да промените посоката. Отхвърлете съмненията си и продължете по избрания от вас курс. Бъдете амбициозни и решителни.

Стрелец 23 Ноември - 21 Декември

Убедителната Венера и енергизиращото Слънце заедно с носещия късмет Юпитер, тази седмица ще ви поставят в много силна позиция. Не позволявайте на съвети от приятели или колеги да подкопаят доверието ви. Ако следвате избрания от вас път ще постигнете успех.

Козирог 22 декември - 20 януари

Ако се доверявате на интуицията си можете да получите важна стъпка в кариерата си тази седмица. Не игнорирайте съветите от колегите и бихте могли да откриете, че някой е неочаквано готов да ви даде подкрепа.

Водолей 21 януари - 19 февруари

Една амбициозна цел може да изглежда извън обхвата си тази седмица, но не променяйте посоката. Отхвърлете вашите съмнения и действайте независимо. Точно колко силна ръка ви трябва ще е ясно от следващия уикенд.

Риби 20 февруари - 20 март

С Меркурий, планетата на комуникацията, която води до конфликти в небето, това не е времето да правите решителни действия и крачки. Заемете изчаквателна позиция и изчакайте проблемите сами да се решат. Всичко, което трябва да направите, е да имате повече вяра в себе си.

Овен 21 март - 20 април

Някой близък може да си мисли, че има проблеми между вас, когато няма такива. Ако го успокоите, можете да избегнете недоразумения в идните седмици. А връзката, за която мислите, че е без проблемна може да ви разтревожи по-късно през седмицата.

Телец 21 Април - 21 Май

Намирането на време за личните ви цели и интереси може да изглежда доста сериозно предизвикателство. Настоявайте другите ви дадат повече пространство и им обяснете, че възнамерявате да правите нещата по своя начин. Ще имате късмет в средата на седмицата, който ще ви помогне да прокарате промени, които до сега сте отлагали.

Близнаци 22 май - 21 юни

Една неочаквана последователност от събития може да ви накара да видите някои приятелства в една много по-различна светлина тази седмица. Дали трябва да подадете ръката си или да играете за време,  може да изглежда е въпрос без лесен отговор. Изчакайте, докато не видите пътя си напред по-ясно, което ще стане по-късно през седмицата, когато късметлийският Юпитер и романтичната Венера са в унисон.

Рак 22 юни - 23 юли

Вашието вътрешното положение може да ви занимава в момента, но не вземайте прибързани ангажименти или решения, за които може да съжалявате. С Меркурий, планетата на комуникацията, която причинява проблеми и недоразумения, трябва да заемете по-спокоен, самостоятелен подход. Приливът се превръща във ваша полза скоро, така че бъдете търпеливи.

Лъв 24 юли - 23 август

Събития тази седмица може да ви накарат да се чудите как да продължите преследването на определена цел. Не позволявайте на вашите съмнения да развалят избора, който сте направили. Ако сте отворени и директни за чувствата си, можете също да преодолеете съпротивата на вашите планове от някой близък. Важно приятелство навлиза в нова фаза, като завърши седмицата.

Дева 24 Август - 23 септември

Вие сте в много по-силна позиция, отколкото можете да си представите, така че отхвърлете съмненията си, привлечете подкрепа и се съсредоточете върху детайлите на плана си.

Още от Интересно

Иванка Тръмп - новата „първа лейди“

На 20 януари момичето на татко ще се превърне в новата първа дама на САЩ, или поне формално в първа дъщеря. Твърди се, че Иванка ще си направи офис...

10 неща, които трябва да знаете, преди да се разведете

Разводът е един сравнително дълъг процес, изпълнен с доста емоции. А когато един човек е емоционален, не може да мисли особено трезво. След като прикл...

Внимание! Продължителното седене скъсява живота

Обездвижването крие безброй рискове. Не ги пренебрегвайте!...

Топла питка със сиренце...

Необходими продукти: 1 ч.ч кисело мляко 2 ч.ч брашно 1 ч.ч натрошено сирене 1/2 чаена лъжичка сода за хляб сол масло олио ...

Дамян Дамянов: „Стаята ми пет на четири. В метри, в крачки, в самота“

Днес великият поет Дамян Дамянов щеше да навърши 82 години...

Първият подводен музей в Европа отвори… дълбини с над 300 скулптури и 12 арт инсталации

Кога за последно сте ходили на музей с… лодка или водолазен костюм? Вече може да го направите и в Европа, край един от канарските острови ̵...

Утре е Антоновден! Който подхване работа, ще боледува цяла година

На 17-ти януари църквата почита паметта на Преподобни Антоний Велики. На този ден имен ден празнуват Антон, Андон, Антоан, Антония, Антонина, Ан...

Мишел Обама на 53! - първата дама, в която се влюби целият свят

Днес първата дама на САЩ, която донесе промяната, от която се нуждаеха всички, ще навърши 53 години! Тя е родена и израства в южната част на Чик...

Хората са шокирани, наистина ли Нутела причинява рак?

Нутела е неземно вкусна.  Става дума за тотално пристрастяване, към тази толкова гладка и идеална за намазване  върху буквално всичко-крем...

Дами, бягайте далече от мамини синчета!

Общоприето е, че жените са едни изключително сложни същества, които никога и по никакъв начин не могат да бъдат разбрани, никой не може да стигне до з...