Как да вбесите един мъж

Този текст е изцяло двуостър. Нещо като Силата в Междузвездни войни. Дали ще го използвате за добро или лошо, зависи изцяло от вас. Ето най-досадните и дразнещи неща, които правят жените.

Единствена

"Ти на всички жени ли го казваш това?/Ти това, за да впечатляваш жените ли го правиш?" И всевъзможни класики от сорта. На николко не го е казвал. Само на вас. Току-що пристига с чартър от Сатурн. Освен ако не сте девствена и за пръв път не отивате на кафе в живота си, нямате право да отправяте каквито и да е осъдителни коментари. Какво искате точно? Ако е подарил роза на някоя преди вас, да ви донесе пакет македонска наденица, за да сте му първата ли? Може би просто онзи виц му е смешен и затова ви го разказва. Не е част от сваляческа заучена схема, която му се диктува в ухото от екип сценаристи.

И Хасан е хора

Колкото и сюрреалистично да звучи, понякога и ние сме прави. Разбира се, че не може да признаете, че сме постигнали победа по какъвто и да е казус, но може поне да ни пуснете едно "Хубаво, все тая." Мерси.

П.П. Все пак, колко пък да сме прави? Какъвто и да е спорът, вие сте по-прави.

Входно ниво по алгебра

Mоже ли да не правим контролно днес? Стига с житейските псведо тестове, с които ни определяте стойността. "Сега ще си посегна към портмонето, ако той ми забие един токат в брадичката, значи е истински джентълмен, защото не би ми позволил да платя." Може би ако не ви отворим вратата, е просто защото сте тръгнали пред нас и единственият начин да го направим е като ви изблъскаме или дръпнем за косата. Детайлите наистина са важни, но не чак толкова. Ако е казал, че харесва "Двама мъже и половина", може просто да значи, че сериалът му допада. Не е нужно да иска да е вечно пиян и всяка вечер да е с различна.

Мрън, Мрън, МРън, МРЪн, МРЪН, МРЪН БЕ!!!

Ако си мислите, че с мрънкане в каквато и да е форма, ще успеете да го накарате да направи каквото и да е, то явно вие падате от Марс. Единственият дивидент от постоянното мрънкане е генерирането на скандали.

Сега или никога

Кому са нужни тези радикални възгледи за живота? Понякога нещата наистина не могат да стават на мига. Това не значи, че няма да станат, нито че не искаме да станат. Значи само и единствено, че не могат да станат в точната секунда, в която вие сте решили, че трябва да станат. Да, ще си измие чинията, да, ще си вдигне чорапите. Но след малко.

Ти си такъв

Казал ви е коя зодия е, не ви е дал да изгледате 10-часов биографичен филм за живота си, режисиран от Скорсезе и Спилбърг. Почти съм сигурен, че е прекарал една идея повече сам със себе си и по-добре от вас знае какъв е и не е. Заключенията за същността, възгледите и характера, въз основа на една или две срещи, са граничещи с безумието. Ние не обичаме да сме обект на анализи, освен ако изрично не сме поискали това.

Аквапарк "Подхлъзване"

Не задавайте въпроси, които имат само и единствено грешни отговори. Огледалото би трябвало достатъчно добре да ви отговаря дали изглеждате дебела с тези дънки. Не е нужно да го принуждавате да ви лъже или пък да ви убеждава колко добре изглеждате.

Хейтърки

"Виж я тая каква е грозна. Ужас, не знам какво й харесват направо! Мъжете наистина ли харесват такива жени? Ужас!"
*МНОГО дълбока въздишка*
Вероятно нищо й няма на момичето. Не е нужно да сте най-красивата. Разбирам да се дразните, ако той похвали някоя, но когато сипвате постоянно на непознати жени, демонстрирате ниско самочувствие.

Совите не са това, което са

"Донеси ми бисквити." Той ви носи бисквити. Пет дни по-късно се заражда скандал на тема "Как може да си такова недосетливо говедо и да не ми донесеш и чаша мляко?! Аз да не живея в пещера? Искаш да се задавя с тия сухи бисквити ли?"
Ако искате нещо конкретно, просто го заявете в необходимите детайли. Не може да го обвинявате, че не се е сетил да направи нещо. Просто не му е минало през акъла. Това не означава, че ви мрази!

Генералисимус!

Никога не казвайте на гаджето/мъжа си какво да прави. Никой мъж не иска да получава заповеди и нареждания от нежната си половинка. Пределно ясно е, че винаги в крайна сметка става вашето, но не може да опитвате да му казвате какво да прави. По този начин само и единствено го провокирате към противоположното.

Мир, милост!

Спечелите ли спор, може просто да млъкнете. Не е нужно да натяквате и да продължавате да дискутирате, дълго след като сме развели бялото знаме и сме подгънали коляно с ръце на тила.

П.П. Освен ако ви е било недостатъчно споренето. Тогава обезателно продължете, докато не се започне спор на друга тема.

Една патка мислила, мислила...

И накрая измислила някоя глупост. Не казвам, че не можете да мислите. Напротив! Просто имате склонност да прекалявате с дейността. Разликата в отровата и лекарството обикновено е в дозата. Наслаждавайте се на нещата, а не ги анализирайте в ненужни количества.

Тайна

"Какво има?
- Нищо."
Това без съмнение е най-ръбатият камък в градината. Вижте, щом сте ядосана, че не е изял супата, която сте му сготвила с много любов, просто му я излейте на главата, за да отправите ясно послание какво не е наред. Ако таите проблемите в себе си, вместо да говорите с него за тях, ще ви излязат пъпки! И ще ви порасне носът! И задникът!

-------------------------

Виж още:

Как да разберете дали сте влюбени
Как да влезете под кожата на един мъж
Дами питат, мъже отговарят - част 1

Още от Живот

Мисъл на деня от Дейл Карнеги

"Не се страхувайте от врага, който ви напада, страхувайте се от приятеля, който ви ласкае!"  Дейл Карнеги е американски писател и лектор, роден п...

Хороскоп за 12 януари

Днес, в четвъртък, ще можем да финализираме важни дела. Внимателни с документи и финанси трябва да бъдат Близнаците и Стрелците. Ето защо. Близнаци Н...

Притча за Любовта и Приятелството

Какво е приятелството? Замисляли ли сте се някога за силата на това да имаш истински приятел? Приятелството не се измерва в пари, то е особена връзка ...

Как приемните родители променят съдби (видео)

Историята, която ще ви разкажем в следващите минути, проследява съдбата на младия Мариян. Той е на 25 и е отгледан от първата приемна майка у нас, а д...

Кога думата „не“ прави живота ви по-добър

От момента, когато се научаваме да говорим като малки деца, ние се научаваме на отказа „не“. По някаква причина, след като достигнем определена въ...

Дестинации за вино, които трябва да посетите през 2017-а

Виното е магия. То е като музиката. Пием го според настроението, емоциите, които изпитваме в даден момент. Ако сте любители на напитката на боговете, ...

Мисъл на деня от Агата Кристи

„Ако поставиш главата си в устата на лъв, не трябва да се оплакваш, в случай че един ден той я отхапе.“ Агата Мeри Клариса Кристи е англий...

Как да намерите мечтаната работа през 2017г.(в няколко стъпки)?

Ако сте като повечето работещи хора, вероятно през тази година искате да смените работата си. Идеята за новата работа ви харесва: представяте си колко...

Изпускам го, а не знам какво да правя

Здравейте. . . преди може би 1 седмица писах тук заради родителите на приятеля ми и сега също искам да Ви споделя някои неща и ако някой се е сблъсква...

Плажове, които откъсват от реалността (галерия)

  Галерия Райски плажове, които заслужават да се видят 16 снимки Раят е на Земята – просто трябва да го откриете! ...