Защо жените харесват лоши момчета

Като мантра се повтаря тази класическа истина, чежените харесват лоши момчета. И няма как да не се съгласим с това, когато дори и собственият ни опит показва точно това.

Въпросът обаче е защо, за бога, една жена може да иска да е с някой, който се обажда когато си иска, мисли само за себе си и смята съществото до себе си за красив придатък на бляскавата му съвършена същност.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАУМЕНИЕТО ДА СЕ РАДВАШАЙСБЕРГЪТ ПОД ЕДНО ЖЕЛАНИЕСЕКС ЗАКОНИТЕ ПО СВЕТАКОГА БРАКЪТ Е НАЙ-ЩАСТЛИВ

Истината е, че лошите момчета привличат жените поради няколко причини.

Да бъдеш избрана от лошо момче е нещо като да спечелиш короната за Мис Свят. По подразбиране лошите момчета са безкрайно красиви и безкрайно ухажвани от всички жени, така че когато ТОЙ спре магнетично сините си очи върху теб, някак си сърце не ти дава да му откажеш.

И се чувстваш наистина специална. Към теб той е мил, любящ и нежен (в началото), а към другите е груб, безпардонен и директен.

Сякаш с магическа пръчица самото ти появяване го прави от лош добър, а това лесно може да ви завърти главата.

Всичко е толкова красиво и безоблачно, той се е превърнал в Чаровния принц, любовта е навсякъде около вас и по всичко личи, че любовта ви ще продължи вечно.

До момента, а той не идва много късно, когато интересите на въпросното лошо момче" спрат да са любимата жена, а нов мотор, игра, приятелите му (те винаги са по-важни от всичко), филм или ловната пушка на баща му.

Снимка: ThinkStock

Тогава си показва лошата страна, която може да варира от студено безразличие до горещи спорове, а понякога, в най-критичните случаи, и физическо насилие.

Какво прави най-често жената тогава? Решава, не без неговото внушение, че тя е виновна за смяната на настроението му и започва всячески да се опитва да върне отново доброто му лице - онова, което познава от началото на връзката.

За момент това го укротява, той става отново добър или просто му минава и всичко се завърта отначало.

Неусетно единствената цел в живота на жената става Неговото щастие, което води и до нейното спокойствие.

Една такава емоционална въртележка често се интерпретира от жените като пламенна и наситена връзка, но истината е, че това е много повече психически тормоз, отколкото връзка.

Всеки ден е неясен и изпълнен с мъгливото очакване за Неговото настроение - добър или лош ще е.

Понякога лошотията продължава прекалено дълго, после той се връща, уж размислил и променен, но истината е, че тези хора не се променят.

Те остават винаги егоисти, безпардонни, самовлюбени и несериозни, противопоставят се на всички правила освен на своите собствени и са неспособни да се отдадат на друг човек.

Снимка: ThinkStock

А жените, попаднали във връзка с такъв човек, се заблуждават, понякога и цял живот, че ще могат да го променят.

Само че жабите стават принцове само в приказките...

Още от Любов и секс

Защо той обича да сме отгоре

Да, правилно разбрахте. Макар и много от нас да са убедени, че мъжът обича да е само водещата фигура в секса, всъщност това не е съвсем вярно. ...

11 секси урока от Саманта Джоунс

Тъй като това никога няма да се случи, събрахме нейни любими цитати, които могат да отговорят за всеки проблем в живота ти.1. „Аз съм трисексуал...

Съветите на баба и дядо за щастлив брак

Когато говорим за любовта и нейната стойност винаги се връщаме назад в разказите на нашите баби и дядовци. Преразказваме техните невероятни срещи и лю...

Разбра се с кой тип мъж ще ви е най-приятно под завивките

Мащабни анкети сред представителите на нежния пол определиха кой е типът мъж, с когото ще си прекарате най-добре в леглото. Проучването е дело на амер...

Коя е женската фигура, заради която мъжете губят ума и дума?

  Галерия Холивудски актриси без Фотошоп 9 снимки Тънка талия, изразен ханш и подчертан бюст – това са всички беле...

24 неща, които трябва да направите преди да се омъжите

В различните етапи от живота всеки от нас прави равносметка на това какво е постигнал и какво не. Какви са бъдещите му планове и как да ги осъществи. ...

5 въпроса, които поясняват дали е време да кажем „обичам те“

Любовта и страстта могат лесно да бъдат объркани. Човек понякога е склонен да изтърси „Обичам те!“ без да мисли. Обичта може да се обърка ...

8 начина да бъдеш по-добро гадже през 2017

1. Разбери, че трябва да уважаваш личното му пространство.Независимо дали сте заедно от известно време или сте едва в началото на връзката си, знаем, ...

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2017

Виж какво ни казаха звездите за теб!...

Зодиите говорят: Как да направите партньора си щастлив

Вижте какво прави половинката ви истински доволна, базирано на зодиакалния ѝ знак...