ТЕСТ: Каква е психологичната характеристика на характера ви?

Днес ви представяме един от онези тестове, които е удоволствие да си направите. Той не изисква никакви усилия, трябва само да изберете картинката, чиято форма и цвят най-много ви допадат. След това проверете какво означава вашият избор и какво разкрива той за психологичната характеристика на характера ви.

Номер 1
Вие сте безгрижен човек, който обича да се забавлява. Не се колебаете дали да се впуснете с главата надолу в различни дръзки предизвикателства. Радвате се на живота и грабите с пълни шепи от всичко, което ви предлага.

Вродената ви любознателност ви кара да изследвате света и винаги да се стремите да учите нови неща. Не се обвързвате с нищо негативно и предпочитате да заобикаляте себе си с позитивни хора.

Номер 2
Вие сте независима и свободолюбива личност. Не понасяте ограниченията в нито една сфера от живота. Стремите се към изграждане на свой собствен начин на мислене и на живот, без да търсите пример за подражание.

Целта ви към пълна свобода понякога ви кара да правите неща, които не са особено коректни. Не ви интересува какви са средствата, устремили сте се право в заветната цел. Внимавайте - не разрушавайте всичко около себе си в името на личната си изгода.

Номер 3
Чувствителност и съпричастност са двете думи, които ви описват най-добре. Емоционални сте, а в отношенията си с хората сте мили и дружелюбни. Винаги сте готови да помогнете, ако видите, че някой има нужда от помощ. Предпочитате уединението пред шумните компании. Не си губите времето в празни приказки и действия.

Номер 4
Вашата натура е изключително земна и балансирана. Стараете се да живеете живота си по възможно най-простия начин, без да се тормозите с дребни проблеми и странични обстоятелства.

Поведението ви спрямо околните е естествено и без никакви преструвки. Държите на истината и не се колебаете да я заявите винаги, когато ви се отдаде възможност. Стилът ви на обличане е същият като поведението ви - изчистен и без излишни детайли.

Номер 5
Преследвате успех в кариерата си на всяка цена. Професионалисти сте и вярвате в себе си, което ви носи престиж в работата, но не ви печели приятели сред колегите. Подхождате отговорно към работата си и хората знаят, че могат да разчитат на вас.

В личния си живот сте прагматични. Не сте фен на дългите ваканции и честите почивки. Предпочитате работната атмосфера пред тази у дома.

Номер 6
Вие сте спокоен и миролюбив човек. Лесно си сприятелявате и хората бързо започват да ви харесват. Живеете в мир със себе си и със света наоколо. Обичате понякога да оставате сами, но това не ви прави самотник.

Номер 7
Сферата от живота, от която най-много се интересувате, е културата. Всякакви мероприятия и събития на културна тематика заслужават вашето внимание. Оценявате високо интелигентността на хората, защото самите вие притежавате много висок интелект.

Номер 8
Мечтателската ви натура често ви отвежда на места, които в реалния живот едва ли ще имате възможност да посетите. Вярвате в любовта и в схващането, че тя може да промени живота ви.

Никога не възприемате нещата само от логичната им гледна точка. Емоциите ви отвеждат към разсъждения, които понякога ви натоварват. Стоите зад чувствата си, винаги ги изразявате и никога не се отричате от тях.

Номер 9
Вие сте активна личност. Обичате да спортувате, да пътувате, както и да бъдете част от различни инициативи със социална насоченост. Интересува ви какво се случва в света и правите всичко възможно да промените онова, което не ви харесва.

За още забавни и интересни тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Още от Живот

Фонтанът в Женевското езеро – емблемата на Швейцария (галерия)

Фонтанът в Женевското езеро е една от най-ярките емблеми на Швейцария. С впечатляващите си 140 метра височина фонтанът привлича стотици хиляди туристи...

20 цитата на Тони Робинс, които ще променят живота ви

Кое е това, което ви мотивира всеки ден, което ви вдъхновява, дава ви сили в трудни моменти? Имате ли любима фраза или цитат? Днес в рубриката ни &bdq...

Мисъл на деня от Шърли Маклейн

„Най-добрият начин да накараш един мъж да свърши нещо, е да му намекнеш, че вече е стар за тази работа.“ Шърли Маклейн е американска актриса и автор н...

Хороскопът ви за 12 февруари

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините...

„Адам и Ева“ – Тоска Лий

За авторката Тоска Лий е родена в Роанок, щата Вирджиния. Дължи екзотичното си име на баща си, който е от корейски произход и който я кръщава на любим...

Дневен хороскоп за 12 февруари

Неделя е ден за почивка и релакс. Ето защо Рибите и Козирозите е добре да не се натоварват с чужди проблеми и да избягват конфликтите. Козирог Желател...

Хороскопът ви за 14 февруари

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините...

Изповедта на една самотна майка за отношението на държавата и институциите

Преди време бившият ми съпруг ме нападна. Как държавата ми помогна тогава? Първо накратко ще разкажа пак какво се случи, а след това и продължениет...

Работа от вкъщи – по-продуктивни сме, но застрашени от безсъние

Работата от вкъщи може да ни спести немалко от личното ни време, но крие и риск от безсъние. Оказва се, че работата извън офиса ни прави и по-уязв...

4 въпроса, които помагат да разкрием страстта в живота си

Какво искам да правя с живота си? Това е въпрос, който може би всеки от нас си задава в даден момент от битието. За някои отговорът се оказва лесе...