ТЕСТ: Каква е психологичната характеристика на характера ви?

Днес ви представяме един от онези тестове, които е удоволствие да си направите. Той не изисква никакви усилия, трябва само да изберете картинката, чиято форма и цвят най-много ви допадат. След това проверете какво означава вашият избор и какво разкрива той за психологичната характеристика на характера ви.

Номер 1
Вие сте безгрижен човек, който обича да се забавлява. Не се колебаете дали да се впуснете с главата надолу в различни дръзки предизвикателства. Радвате се на живота и грабите с пълни шепи от всичко, което ви предлага.

Вродената ви любознателност ви кара да изследвате света и винаги да се стремите да учите нови неща. Не се обвързвате с нищо негативно и предпочитате да заобикаляте себе си с позитивни хора.

Номер 2
Вие сте независима и свободолюбива личност. Не понасяте ограниченията в нито една сфера от живота. Стремите се към изграждане на свой собствен начин на мислене и на живот, без да търсите пример за подражание.

Целта ви към пълна свобода понякога ви кара да правите неща, които не са особено коректни. Не ви интересува какви са средствата, устремили сте се право в заветната цел. Внимавайте - не разрушавайте всичко около себе си в името на личната си изгода.

Номер 3
Чувствителност и съпричастност са двете думи, които ви описват най-добре. Емоционални сте, а в отношенията си с хората сте мили и дружелюбни. Винаги сте готови да помогнете, ако видите, че някой има нужда от помощ. Предпочитате уединението пред шумните компании. Не си губите времето в празни приказки и действия.

Номер 4
Вашата натура е изключително земна и балансирана. Стараете се да живеете живота си по възможно най-простия начин, без да се тормозите с дребни проблеми и странични обстоятелства.

Поведението ви спрямо околните е естествено и без никакви преструвки. Държите на истината и не се колебаете да я заявите винаги, когато ви се отдаде възможност. Стилът ви на обличане е същият като поведението ви - изчистен и без излишни детайли.

Номер 5
Преследвате успех в кариерата си на всяка цена. Професионалисти сте и вярвате в себе си, което ви носи престиж в работата, но не ви печели приятели сред колегите. Подхождате отговорно към работата си и хората знаят, че могат да разчитат на вас.

В личния си живот сте прагматични. Не сте фен на дългите ваканции и честите почивки. Предпочитате работната атмосфера пред тази у дома.

Номер 6
Вие сте спокоен и миролюбив човек. Лесно си сприятелявате и хората бързо започват да ви харесват. Живеете в мир със себе си и със света наоколо. Обичате понякога да оставате сами, но това не ви прави самотник.

Номер 7
Сферата от живота, от която най-много се интересувате, е културата. Всякакви мероприятия и събития на културна тематика заслужават вашето внимание. Оценявате високо интелигентността на хората, защото самите вие притежавате много висок интелект.

Номер 8
Мечтателската ви натура често ви отвежда на места, които в реалния живот едва ли ще имате възможност да посетите. Вярвате в любовта и в схващането, че тя може да промени живота ви.

Никога не възприемате нещата само от логичната им гледна точка. Емоциите ви отвеждат към разсъждения, които понякога ви натоварват. Стоите зад чувствата си, винаги ги изразявате и никога не се отричате от тях.

Номер 9
Вие сте активна личност. Обичате да спортувате, да пътувате, както и да бъдете част от различни инициативи със социална насоченост. Интересува ви какво се случва в света и правите всичко възможно да промените онова, което не ви харесва.

За още забавни и интересни тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Още от Живот

Морските фарове – изгубени във времето (галерия)

  Галерия Романтичното излъчване на морските фарове 21 снимки Морските фарове – едни отдавна забравени и призрачни...

Нов закон в Швейцария: Който махне презерватива е изнасилвач

Наказателният съд в Лозана, Швейцария, взе историческо решение. Съдиите постановиха, че ако по време на сексуален акт мъжът реши да свали презерва...

10 места в България, които задължително трябва да посетите

Малко е да се каже, че България е красива. Тя има величествена природа и богата история. България е уникална и привлекателна, съкровищница, която ни п...

Мисъл на деня от Кари Брадшоу

„Казват, че нищо не е вечно. Мечтите се променят, тенденциите идват и си отиват, но приятелствата никога не излизат от мода.“ Кари Брадшоу...

Няколко съвета за първия ден на нова работа

Поздравления! Справили сте се с интервюто и сте наети на работа. След като прилива на енергия стихне, вероятно ще бъдете нервни за първия ден на новат...

Хороскопът ви за 18 януари

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините...

Хороскоп за 21 януари

Звездната карта показва, че събота ще бъде сравнително спокоен ден. Приятни емоции и успехи могат да очакват Телците и Девите.  Телец Настроениет...

Седмичният ви хороскоп

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините...

Индийска мъдрост на деня

„Не можем да променим продължителността на живота си, но можем да направим нещо във връзка със ширината и дълбочината му.“ Още индийски мъ...

10-те най-далечни града (галерия)

  Галерия Топ 10 на най-отдалечените градове 10 снимки Забързаното ежедневие, работата, задръстванията, мръсният въздух ...