Как да влезете под кожата на един мъж

Гарантирам ви, че почти всичко, което знаете за мъжките желания и предпочитания, е грешно. Повечето тактики и номера, които ни прилагате, са неща, които по-скоро търпим, отколкото харесваме. Противно на повърхностната ни природа, за да ни влезете под кожата и наистина да ни се набиете в главите, се нуждаете много повече от правилно поведение, отколкото от хубав задник и цици.
И докато да впечатлиш една жена е много трудно начинание, тъй като почти всяка е срещала и кавалер, и селянин, и гадняр, то да ни впечатлите нас е много, много по-лесно, стига да знаете как да се държите.

Увереност

Увереността е едно от най-секси качествата, които може да притежава една жена. Няма нищо вълнуващо в хора, които не знаят какво искат. Още повече пък в хора, които днес искат едно, а утре друго. Винаги трябва да сте наясно със себе си и желанията си.

Имението Даунтън

"Аз не съм такава." Разбира се, че не сте такава, каквото и да означава това и каквато и да е онази въпросната "такава". Не се дръжте като придворна дама, която току-що идва от Бъкингамския дворец. Нека не се лъжем, пределно ясно е, че някога сте правили глупости и сте извършвали деяния, за които ви е срам да разкажете, а може би дори и да си спомните. Без значение са! Важно е сега, важно е утре. Майната му на вчера. Дръжте се освободено и естествено.

Комуникация 1

Любимият ми Фейсбук статус: "Не ме търсиш - не ти пука." Скъпи дами, за стотен, хиляден, милионен път, това е двупосочна улица. Не е адекватно да чакате само вас да ви търсят. За разнообразие вземете нещата в свои ръце. Нито е срамно, нито някой ще ви нарече вещица и ще ви изгори на клада. Не си демонстрирайте интереса с мълчание. И не забравяйте, че сигналите, които според вас са очевидна демонстрация на симпатия, за нас обикновено са почти невидими. Далеч не сме толкова интуитивни. Ние разбираме от дума, не от намек.

Комуникация 2

Няма нищо срамно и в това да поканите вие на среща. Даже напротив, върховно е, просто защото почти никоя жена не го прави. Само че поканата ви не трябва да звучи като "Нямам абсолютно нищо друго за правене и затова се обръщам към теб като последен вариант". Това не е яко. Ако искате да се видите с лицето - просто го поканете. "Хайде да се видим." Елементарно, но велико.

"Аз звъня, аз пиша, аз каня на среща." Нека от днес нататък това да бъде вашето кредо.

П.П. Не носите никаква отговорност за това кой какво си е помислил или как е разтълкувал дадено изречение или ситуация. "Хайде да пием кафе" НЕ Е равно на "Хайде да правим секс!"

Разследваща журналистика

Не се страхувайте най-нагло и уверено да задавате въпроси, свързани с вас двамата. Погледнете го право в очите и го попитайте: "Какво искаш от мен?" Гарантирам ви, че ще го хвърлите в тъча. Ако получите незадоволителен или неизчерпателен отговор, моментално продължете атаката, като го наречете страхливец, че не иска да си признае. Може да ви се струва твърде агресивно, но на нас това ни харесва. Срамежливите жени не са секси.

Смело сърце

Ако го харесвате, може просто да му го кажете в прав текст. Хвърлете му го като бомба. "Знаеш ли, харесваш ми." Бум! Какво си мислите, че щом сме мъже, не ни е приятно да ни харесват и да ни го казват ли? Имайте смелостта да казвате какво мислите във всеки един момент. Ние не четем мисли! Споделяйте всичко, без да се вълнувате от последствията. Смелите жени са ужасно секси.

И все пак, за да не сте прекалено уязвими, спокойно можете да добавяте пояснения към това "Харесвам те". Като например: "Харесваш ми означава просто, че ми харесваш. Не значи, че ще спя с теб, не значи, че искам флуидите ти по тялото ми, не значи, че ще се видим отново. Значи само и единствено, че те харесвам. Оттук нататък ти имаш силата или да затвърдиш, или да разрушиш тази ми позиция."

Хахо-хихи

Чувството за хумор е доста приятно качество, което малко жени притежават. Не казвам, че вие трябва да разсмивате нас, но е хубаво да можете качествено да ни се подиграете, когато изръсим някоя несполучлива шега.

Табу

Не трябва да има теми, за които да не се чувствате комфортно да говорите. Особено за секс. Знам, че вероятно смятате, че физическите ви данни и самото ви присъствие, са обикновено повече от достатъчна причина за желязна възбуда, но не е точно така. Не знам дали любовта на мъжа минава през стомаха, но ерекцията му със сигурност минава през мозъка. Едно-единствено изречение, което е изстреляно право в десетката, е способно буквално да ни побърка. Да, толкова сме елементарни.

Фото, моля

Ако той заслужава, му изпратете предизвикателна снимка, без да ви е поискал. Точно така. Поредната хвърлена бомба. Изпращането на голи снимки е женският вариант за подаряване на букет с цветя. А може и само едно цветенце, жестът е важен.

Нещата са много прости. Какъвто и да е моделът ви на поведение, каквито и да са ви инстинктите, каквото и да ви съветват приятелките ви, правете точно противоположното.

-------------------------

Виж още:

Дами питат, мъже отговарят
Сблъсъкът на половете
Как да разберете дали сте влюбени

Още от Интересно

“Среща” от Дамян Дамянов

Среща от Дамян Дамянов С тебе ни събра случайността, А можеше нима да се разминем ? От пътища кръстосан е света и всеки път е дълъг със години. Ти ще...

Грешки, свързани с любовния ви живот, които да избягвате

Ако искате ново начало, първата стъпка е да промените някои неща в любовния си живот. Време е да направите някои подобрения, промени и да се откажете ...

Плодови кексчета с овесени ядки

Необходими продукти: около 200 грама овесени ядки 100 милилитра нискомаслено прясно мляко 200 грама пълнозърнесто брашно 1 доза протеин на п...

3-те зодии, които ще забогатеят през 2017-а

2017-а носи прекрасни новини за всяка зодия. Обаче едни 3 специални зодиакални знака ще направи по-богати. Представителите на тези зодии могат да са ...

Здравословните проблеми, изписани на лицето

Не подценявайте сигналите, които ви изпраща тялото, те издават вътрешен проблем...

Нещата, за които трябва да сте подготвени, ако имате близнаци

Да имаш две деца по едно и също време е чудо! Това е още по-голям комплимент от Господ! Но е и отговорност. Винаги съм си мечтаела да имам близнаци и ...

Топла питка със сиренце...

Необходими продукти: 1 ч.ч кисело мляко 2 ч.ч брашно 1 ч.ч натрошено сирене 1/2 чаена лъжичка сода за хляб сол масло олио ...

Удивителните дълги коси на жените от викторианската епоха (фотографии)

Кой, мислите, е най-очевидният белег на женственост? Не, не поглеждайте към съвременните списания по чиито страници шестват модели с “идеални...

Дами, бягайте далече от мамини синчета!

Общоприето е, че жените са едни изключително сложни същества, които никога и по никакъв начин не могат да бъдат разбрани, никой не може да стигне до з...

Калин Терзийски профукал парите от "Фермата"

Калин Терзийски е похарчил целия хонорар, който е получил в риалити шоуто "Фермата". "Нямам специално отношение към парите. Ако имам пари, черпя н...