Най-точният хороскоп: Крал, Шут или Професор сте вие?

Овен, телец, близнаци и т.н. - зодикалните знаци, които познаваме от деца, се изчисляват според деня и месеца на раждане. Китайският хороскоп пък проявява по-голям интерес към конкретната година, бележеща появата ни на бял свят.

Хороскопът, който ще ви представим днес, е най-верен от всички, тъй като съчетава в себе си и двете системи за определяне на характера на личността и нейната съдба. Зодиите в него са само седем, но изключително точно описват общите черти, типични за представителите си, без да отричат и индивидуалността на всеки човек.

Можете да проверите кой от интересните персонажи сте вие в тази таблица:
(Ако не знаете с точност китайския си зодиакален знак, тук ще разберете кой е той.)


1 - Крал
2 - Вожд
3 - Рицар
4 - Аристократ
5 - Професор
6 - Шут
7 - Вектор

Крал

Създаден, за да получава внимание. Има нужда от такова, а останалите са достатъчно респектирани, за да му го дадат. Кралят трябва винаги да бъде в центъра на вниманието. Радва се на голям интерес и от страна на противоположния пол - твърде голям на моменти. Понякога може да бъде прекалено егоцентричен и надменен, но си има и своите неоспорими качества. Не се плаши от проблемите, а енергично се заема да ги разреши. Това важи не само за собствените му неприятности. Помага на другите, много е щедър откъм финанси и усилия, стига само помощта му да бъде достатъчно добре призната след това. Кралете са подчертано общителни и няма да се чувстват щастливи, ако не заемат ръководен пост в работата си.

Ако имате връзка с крал, трябва да знаете, че ще бъдете манипулирани и контролирани. Няма как да го избегнете - той ги умее тези неща. И в никакъв случай няма да ви се получи вие да му казвате какво да прави или да избягвате да се съобразявате с крайните му настроения. Когато кралят е весел, може да направи така, че всички наоколо да се забавляват както никога досега. Ако е в лошо настроение обаче, неминуемо ще се чувствате адски потиснати около него.

Вожд
Изключително енергичен човек. Непрекъснато е зает с нещо и обикновено всичко му се получава чудесно, дори и скептиците около него да са имали други очаквания. Вождът трудно приема чуждо мнение, но не трябва да му се сърдят за това. Причината не е, че не иска да се съобразява с останалите, просто знае, че с аналитичния си ум може да преценява нещата по-добре от тях. Обикновено наистина е така, затова се вслушвайте в думите му - определено има какво да научите.

Вождовете лесно избухват, но и бързо им минава. Трябва да го имате предвид, ако смятате да градите отношения с такъв човек. Той ще умее да ви вдъхновява, убеждава и успокоява както никой друг, но когато ви е ядосан, тежките му думи ще ви карат да се чувствате отвратително. По-добре се откажете завинаги от идеята да им давате поводи за ревност!

Рицар
Като истински човек на честта, той се бори за своите каузи, дори когато по всичко личи, че едва ли ще постигне победа. Най-важно му е да знае, че е постъпил както трябва, пък да става каквото ще. Чувства необходимост и останалите да признават заслугите му, да показват благодарност, когато е направил нещо за тях. Рицарят не е конфликтен, мрази разправиите на висок тон. Ако тръгне в грешната посока на нечестните сделки и алчността, животът му ще е изпълнен с болести и нещастия. Но може да бъде и много хубав, стига рицарят да приеме естественара си роля на благороден човек.

Половинката му не трябва да бъде агресивна и да се опитва да доминира. Ако избягва подобно отношение, ще се чувства прекрасно в компанията на своя рицар.

Аристократ
За разлика от всички предходни знаци, той не е борбена натура. Предпочита да живее в спокойствие, да се грижат за него и да не влиза в конфликти. Създаден е, за да раздава любов и красота. Умее да релаксира пълноценно и да задоволява дребните си капризи. Както може да се очаква, аристократите имат нужда да водят засилен социален живот, да присъстват на обществени събития, да комуникират. Работата в екип е добра за тях, тъй като им позволява бързо да плеснат с интересния си ум. Те реализират най-добре новаторски идеи, тъй като умеят да комбинират мъдростта от миналия опит със способността да си представят бъдещи неща. Много вероятно е да станат известни.

Половинката на аристократа трябва да го познава в дълбочина, тъй като той не е човек, който изисква. По-скоро държи на това партньорът му сам да разбере от какво се нуждае и да му го даде. Има нужда да се чувства не просто обичан, а обожаван.

Професор
Вероятно сте се досетили - високият интелект на този знак е най-впечатляващата му характеристика. Той е практичен, уравновесен, отговорен и много, много начетен. Общуването с него е полезно и интересно, но не е рядкост да се държи с останалите така, сякаш са по-нисши. Обвиняват професорите и в студенина, те обаче обръщат малко внимание на пдобни неща. Имат много по-високи цели в живота. Дори да не работят буквално като чуители, добре е да образоват останалите и да им споделят многобройните си знания. Професорите мразят липсата на гражданска позиция и отношение към обществените процеси.

Тези хора не трябва да се обвързват с половинки, които не се намират близо до тяхното интелектуално ниво. Дори да се влюбят в такъв човек, рано или късно ще изпитат непоносимост заради ограничеността му, той пък ще ги мисли за твърде големи философи.

Шут
Но не в смисъла на палячо, комуто се подиграват, а в смисъла на онзи, който кара всички наоколо да се усмихват и ги заразява с позитивизъм. Това е най-важната роля в живота на шута, а не конкретните постижения в кариерата или в каквото и да било, свързано с работа. Той се дразни повече от останалите на ежедневните скучни дела и отговорности, рутината го убива. Затова не трябва да се оставя да го принуждават насила да бъде като другите хора. Шутовете не понасят предразсъдъци и правила, изключително състрадателни са и ако видят човек в беда, веднага ще направят всичко по силите си да помогнат.

Те не могат да понесат да се чувстват недооценени и като "даденост" в една връзка. Ако партньорът им няма да бъде романтичен и да им показва любовта си постоянно, по-добре да го напуснат. Никога няма да бъдат щастливи с него.

Вектор
Това е изключително интересна, трудно разгадаема и авантюристично настроена натура. В очите на останалите изглежда като "фаталната жена" или "фаталния мъж", тъй като излъчва страшен сексапил и в опита си да опита най-много неща в този живот, изглежда непридвидима. Векторите не понасят някой да им мрънка и да спира изследователския им порив. Имат остра нужда да създават неща, от които светът се нуждае.

Трудно се доверяват изцяло на някого, но ако го направят, партньорът им ще получи безценна половинка. Векторът много добре знае какво заслужава и няма да се задоволи с по-малко, затова често изглежда капризен в любовта.

Ако ви е забавно и интересно да следите публикуваните при нас хороскопи и психологически тестове, можете да се присъедините към Jenite.bg във Facebook!

Още от Интересно

Колко милиона струва да поканиш на сватбата си Марая Кери, Антонио Бандерас и Елтън Джон?

Марая Кери и Елтън Джон получили милиони, за да пеят на сватбата на внучка на руския олигарх Валерий Коган в Лондон. Младоженците са 19-годишнит...

Защото понякога си тръгваш, макар и да обичаш...

Раздялата е приемана за нещо много лошо. Свързвана е с разбити сърца, истерични сълзи, месец лошо настроение (или липса на такова.) Но всъщност раздял...

Защото понякога си тръгваш, макар и да обичаш...

Раздялата е приемана за нещо много лошо. Свързвана е с разбити сърца, истерични сълзи, месец лошо настроение (или липса на такова.) Но всъщност раздял...

Ексклузивно! Показанията на Ким Кардашиян мигове след обира

"Аз бях чисто гола, по хавлия, а те ме завързаха с кабели и скоч и ме бутнаха във ваната",разказва звездата...

Днес е Антоновден! Който подхване работа, ще боледува цяла година

На 17-ти януари църквата почита паметта на Преподобни Антоний Велики. На този ден имен ден празнуват Антон, Андон, Антоан, Антония, Антонина, Ан...

Мишел Обама на 53! - първата дама, в която се влюби целият свят

Днес първата дама на САЩ, която донесе промяната, от която се нуждаеха всички, ще навърши 53 години! Тя е родена и израства в южната част на Чик...

Бабини хитринки за всеки дом

Замислете се добре, преди да изхвърлите тези неща...

Един топмодел на 43 - възхода и падението на Кейт Мос

Днес Кейт Мос навършва 43 години, като няма как да не подчертаем, че тя е не просто известна манекенка и фотомодел, а символ на цяла епоха в модния би...

Утре е Антоновден! Който подхване работа, ще боледува цяла година

На 17-ти януари църквата почита паметта на Преподобни Антоний Велики. На този ден имен ден празнуват Антон, Андон, Антоан, Антония, Антонина, Ан...

Тайни за щастие, разкрити от датчаните

За съжаление България заема едно от челните места в класацията за най-нещастни народи. Ние няма да обсъждаме темата кое е това, което толкова ни натъж...