6 перфектни правила за любовни срещи

 

ИЗПИТАНИ ФОРМУЛИ ЗА СРЕЩИ, КОТИ РАБОТЯТ НА 100%

Шест жени споделят каква е перфектната формула за срещи.Всички си имаме правила за срещите, независимо дали го осъзнаваме, или не.

Аз, например, имам „Правилото на трите“ - не може да е по-нисък, по-слаб или с по-дълга коса от мен. Дали е валидно? - Мен ме устройва. Мисълта ми е, че от момента на първата целувка, започваме да си правим мислен списък.

 

Правило No. 1

Саша, 24 г.

Не излизам с мъже, които носят по-прилепнали дънки от мен.

А моите дънки са доста прилепнали. Установила съм, че тия със скини дънките ползват повече гримове от мен.

Трябва да знае за какво е малката виличка. Не ме интересува дали ще ми отваря вратата, или ще ми придърпва стола, но се дразня, ако не знае кой прибор за какво е.

Трябва да ме развълнува на пробната среща. Имам навика да ходя на пробни срещи преди истински сериозната първа среща, за да пробвам остроумието си и да си успокоя нервите. Така съм спокойна, когато изляза с Мъжа.

Ще е добре да изглежда като Брад Пит (като млад). Макар че съм отворена за нови оферти. Излизането с мъже, които не изглеждат като Брад Пит, ми действа освежаващо.

 

Правило No. 2

Милена, 27

Ако каже „потенциал“, повече не излизам с него.

Много внимавам с мъже, които говорят за „потенциална връзка“, все едно е голямата награда в състезание.

Държа се целомъдрено на първа среща.Ако преспиш с някого още на първата среща, е на твой риск. Макар че сме XXI в., повечето мъже са още в XVIII в. Във възгледите си за секса на първа среща. Ако го харесваш достатъчно, си струва да устискаш.

Не може да оглежда другите мацки, докато е с мен. Излизала съм на хиляди срещи – губя им броя. Но коцкарите изобщо не са за мен. Абсолютна липса на уважение.

Отказвам им поканите във фейсбук. Не си падам по сприятеляването с евентуални обожатели във фейсбук. Изобщо не го харесвам тоя фейсбук.

 

Правило No. 3

Тина, 23

Всичко е обществена тайна.

Никога не пази срещата в тайна, независимо дали е приятел на бившия, брат на приятел, или някой, с когото не би трябвало да излизаш. Не си мисли, че можеш да се скриеш. Ако мислиш, че трябва да се криеш, по-добре не излизай с него.

Правилото за трите дни.Първо си мисля, че е супер, но след два-три дни, не съм толкова сигурна. Ако си преспала с него, става още по-сложно.

Трябва да знае как се ползва телефон. Никога не приемам покани за първа среща със смс, ако първо не ми се е обадил. Не са малки, би трябвало да могат да съберат смелост да се обадят.

Ако много го харесвам, няма да си запазя телефона му. Ако много си падам по някой мъж, но ако сме в много ранна фаза и излизам да пия, изтривам телефона му. Изобщо не искам да се изкушавам да му пиша пиянски съобщения.

 

Правило No.4

Ана, 29

Трябва да обича работата си.

На първа среща професионалният негативизъм не се препоръчва. Веднъж излязох с един, който през цялото време говореше колко мрази работата си. Каква досада!

Трябва да има стари приятели от поне 10 години. Винаги е странно, ако нямат приятели от училище или университета. Ако нямат, се чудя защо не могат да завързват дълготрайни приятелства. Приятелите са важно нещо за мен.

McDonalds не е ресторант. Аз съм кулинар и това е напълно недопустимо за мен. Трябва да се интересува от добрата храна. Сушито е добра идея за първа среща – бързо, интересно и японска бира. Идеално.

Трябва да спортува и да изглежда добре във фейсбук. Фитнес е добре, колективен спорт – още по-добре. Профилът му във фейсбук трябва да изглежда добре. Винаги ги проверявам там, преди да изляза на среща, и ако страницата му не изглежда нормално, изобщо не излизам с него.

 

Правило No.5

Mариана, 32

Трябва да умее да се облича.

Винаги обичам да се представям добре и предпочитам мъже, които правят същото. Това показва самоуважение и радост от усилието да се докара, което е показателно и за евентуалната връзка.

Винаги имам план Б. Пари, транспорт и приятел, който да ме спаси, са нещата, които винаги имам на първа среща. Няколко неприятни случки са ме научили да съм подготвена за всякакви изненади.

Трябва да харесва приятелите ми. Предпочитам мъжете, с които ще излизам на среща, първо да са се запознали с приятелите ми. Трябва да се разбират с хората, които ценя, за да няма проблеми, ако връзката се развие.

Да не пуска ръце на първа среща.Не искам да разваля нещата. Освен това, ако един мъж не може да се сдържа, значи не те уважава и няма сериозни намерения за продължителна връзка.

 

Правило No. 6

Ина, 31

Проявявам търпимост към лошите целувки.

Опитът ми показва, че мъжете, които не умеят да целуват, са излизали само с жени, които не умеят да целуват.

Трябва да се държи нормално по време на „Сериозния Разговор“. Във връзката идва един момент, в който трябва да се изясните дали това може да проработи в дългосрочен план.

Трябва да умее да решава проблеми. Как баба му и дядо му са заедно от 50 години? - Решаване на конфликти. Ако не можете да се разберете и да изгладите различията в началото на връзката, как ще се оправяте по-нататък с по-сериозните проблеми?

 

ЕКСПЕРТНИТЕ СЪВЕТИ!

Грижи се за:

Нуждите ти: Реши както ти е нужно, какво искаш и рови под опаковката.

Неговите нужди: Виж какво умее и какъв му е характерът и помисли как можеш да го допълниш.

Уважение: Не закъснявай за срещи, изключвай си телефона, дръж на думата си и участвай в разговора. Покажи му как искаш да се отнася с теб и се дръж по същия начин с него.

Търпение: Не започвай да си разказваш миналото и настоящето прекалено рано в отношенията.

 

Да не ти пука за:

Ръст: Само 15% от мъжете са над 1.85 м., а 60% от жените казват, че искат висок мъж. Няма как да стане.

Хобита: Ако нямате общи хобита и интереси, не се отчайвай. Част от изграждането на връзката, е изграждането на общи интереси.

Косата: Ако има недостатъчно коса, или прекалено много на неподходящите места, примири се. Не пропускай идеалния мъж, само защото има косми в ушите.

Още от Любов и секс

9 начина да го възбудиш, независимо къде сте

Убеди го, че трябва да прави секс с теб сега, веднага, където и да се намирате. Бъди бомбата със закъснител, която той си мечтае да запали на сек...

Любовен хороскоп за 26 декември 2016 – 1 януари 2017

Предстои една интересна седмица, в която любовта за много представители на зодиака ще се „разбуди“. Въпреки че Меркурий е ретрограден по о...

Когато той казва, че не иска връзка, наистина го мисли

Когато един мъж не иска да се обвързва, мрачни мисли нахлуват в нежната женска душа. Обстоятелствата могат да са много. Може да е наранен в предишната...

Законните причини да продължите контакт с бившия

Думите „край, всичко приключи“ може и да изглеждат крайни и категорични, но често съвсем не са такива. Много двойки приключват романса си, но не и...

Гаджето ми ме гони от общата ни квартира

"Обичам те, не те обичам! Изнасяй се, остани не се изнасяй!"...

Любовен хороскоп за 16-22 януари 2017

През тази седмица звездите няма да бъдат толкова благосклонни по отношение на любовта. В четвъртък Марс ще бъде на разстояние от Сатурн, което ще дове...

Любовен хороскоп за 2-8 януари 2017

Новата година започва с романтични перспективи. Венера ще се премести на 3 януари в знака на Риби и ще насърчи безусловната любов, прошката и състрада...

Сексът направил хората по-устойчиви на инфекции

Ново изследване твърди, че сексът прави хората много по-устойчиви на инфекции, тъй като чрез него те стават по-способни да се адаптират към заплахите ...

Защо да откриеш любовта не трябва да е цел през 2017?

Ако и за вас 2016 година е била особено тежка, включвайки много разочарования, то вероятно бихте искали да преразгледате целите за 2017. Още по ...

Ошо: Защо браковете се провалят

Раджни́ш Ча́ндра Мо́хан Джаин, наричан още Ошо е индийски духовен учител и философ. Той е известен със своите мъдри мисли, учения и пословици. В негов...