Любов, омраза, лъжи, интриги и клевети - това е моята история

Преди година публикувах история тук озаглавена “Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство! В началото на историята написах защо я публикувам и какво ме накара да я напиша. Имаше много коментари с съвети и възмущения, с подкрепа и уважение докато един ден аз реших да съобщя ма хората които са главните герой в нея като смятах, че така ще си вземат поука и особено Я(така ще наричам мъжът тук в тази история главния виновник) и ще спре да злослови по мои адрес , че ще спре да тормози мен и семейството ми и най вече съпругата си М и да я бие и да е кара на сила да пише жалби с-у мен пълни с лъжи и клевети.

Но уви това не стана напротив офанзивата с-у мен започна още по ожесточено, написах втора история с истината за всичко което се случваше с нас и всичко което те са причинявали в миналото и сега на М , но и след нея тези хора не си взеха поука и не се спряха, а още повече се озлобиха, (хората са казали истината боли и то много боли) Заболя ги и то доста затова се нахвърлиха в–у мен като бесни кучета и аз им отговорих с следваща история разкриваща още истина за тях, която се опитвах да им е спестя, но както и очаквах те отново не се спряха.

В коментарите под историите избълваха какви ли не обиди и клевети по мои адрес неща, за които могат да бъдат подведени под отговорност особено за това, че ме обвиниха че съм дал 3000лв на мутри да убият Я и самите те подстрекаваха хора, които знаят кои съм да ме пребият а това се преследва от закона . Пишеха под чужди имена като се преставяха за мои познати или техни но нещата които пишеха и клеветите по мои адрес си ги знаеха само те никои друг а и всичкото това те са го писали в жалбите си с-у мен, така че странични хора няма как да знаят това особено хора, които ме познават няма как да напишат тези лъжи и клевети.

Този Я и неговите деца са толкова ограничени и неосведомени, че изобщо не се замислиха че при една евентуална моя жалба до ДАНС те ще бъдат открити и разследвани и ще им се повдигнат обвинения за заплаха за убийство и за подбуда към такова, а щом има заплаха за убийство и то в публичното пространство и в интернет това се разследва и се проверяват и доказват айпи адресите. Аз не го направих, оставих ги да си бълват глупостите обидите и клеветите, но за тях това тук бе малко и продължиха с жалби до полиция и прокуратура, и тъй като нямаха как да докажат, че написаното е лъжа те се опитаха с лъжи и заблуди да накарат властта да ме спре да пиша и публикувам истината за техните действия и използваха М за всичко тва като оръжие.

Напълниха и главата с куп глупости за мен успяха да и внушат че всичкият тормоз и побои които й налагат е заради мен и че аз нарочно правя какво ли не за да ги предизвиквам да е бият и тормозят , че тя и аз сме виновни за всичко а те са правили всичко това защото са искали да си запазят семеиството (това да биеш и да преследваш жена си да я унижаваш публично и да я изкарваш проститутка и наи долна пачавра било борба да си запазиш семеиството , и да замасвеш децата си и да ги караш и те да правят същото с нея било много добро и нормално. Ако всяко семеиство на този свят така разсъждава и действа то докъде ли ще стигне този свят)

Така за една година тази жена под техно влияние подаде над 10 йалби с-у мен и забележете в тези жалби тя пише от името на Я и децата си описва техни думи неща които те са и казали че аз съм направил без тя да е свидетел на тях , по закон тя няма право да подава жалба от чуждо име и да описва какво те са и разказали а тези неини деца са пълнолетни и грамотни съпругът й също и по закон те трябва да си подадът жалби по установеният ред.

И най-важното на което сме се смяли и учудвали не само аз но и разледващите полицаи М пише в всяка една жалба, че заради моите действия, които описва в жалбите и които са и ги преразказали Я и децата й тя е бита и тормозена от Я и аз съм ги правел нарочно защото така Я ще я бие. Историите написах сам и единственото нещо което съм скрил в тях е това че ние с М започнахме и имахме връзка и то много силна връзка която не бе сексуална - основаваше се на силни взаимни чувства, разбирателство и уважение с една дума ЛЮБОВ, която никои от тях не разбираше и никои не е изпитвал и няма да изпита защото не знаят самото значение на тази дума.

В писмо лично до мен от М в писмата в този сайт тя ме упрекна за това че съм скрил за любовта ни като ме караше да я разкрия, като с това смяташе, че ще ме уплаши и че мен ме е страх да не разбере съпругата ми. Само че тя так и не се досети че вена ми вече знаеше истината, тя искаше и търсеше отмъщение затова че неиният съпруг знае и е бие и тормози за това а аз си живея спокоино искаше да се докаже и пред Я че вече ме мрази и няма нищо общо с мен и ще му помогне да ми отмъсти за всичко като разкрие пред жена ми истината, но никак не се замисли че когато аз разкрия тази истина какви ще бъдат последисците за нея след като Я е болен от ревност а такъв човек е способен на всичко . Е аз разкрих цялата истина в четвърта история, написах всичко с подробностите за да разбере че не ме страх да кажа истината за нас, написах за нашите мечти и желания , къде сме били какво сме правили, какво сме изпитвали един към друг и как сме искали и били готови да имаме неше дете и да сме заедно.

Знам че това нарани много жена ми ни трябваше да го напиша за да им докажа че не съм страхливец и че моето семеиство не е като тяхното и не живеем под заплаха и тормоз както те . Както и очаквах истината вбеси Я и децата му и те започнаха в коментарите си да бълват какви ли не обиди и клевети по мои адрес и на супругата ми, няма да ги цитирам о те са долни лъжи и клевети за което мога да им потърся отговорност и да си понесът последствията които за тях и положението в което са сега ще са катастрофални.

М така и не разбра че аз не правя и не предприемам нищо с-у Я и децата им защото всичко което направя ще и навреди и за всичко тя ще пати. Колкото повече си мълча и не предпиемам нищо с-у тях те толкова повече злобеят и се опитват с лъжи и интриги да ме набеждават в неща които те самите са извършили спрямо мен или М , с една цел да ме злепоставя и накарат полиция или прокуратура да ми потърся отговорност а другата им цел е да ме изскарат пред М виновник за неините страдания с цел да ме намрази и така те да са спокоини че тя ще си остане при тях . М подаде жалба в ДАНС с-у мен с мотив че аз съм бил подал с-у нея жалба до ДАНС и без да се замисли че аз ако наистина бях подал в ДАНС жалба с-у тях какво щеше да стане и какви щяха да бъдат последствията за тях особено за Я и за синът им след като имаше публична заплаха за убииството ми и тежки обвинения с-у мен за поръчано убииство на Я.

Другото което е накарало да подаде тази жалба са историите които съм публикувал тук, с това че с всичко написано аз съм я очернил пред хората, така и не се замисли че с тези жалби пълни с лъжи с-у мен тя се очерни и изложи сама и то с това че самата тя доказа пред всички че ги пише под влиянието на Я и че самият Я е този които я бие и тормози а не аз и това самата тя го потвърждава в жалбите си. Тази жена забрави че не аз разпространих в селото и в квартала в Монтана дето живеят, в всичките и работни места че тя била пропаднала жена че взимала наркотици и проституирала за по 5 лв, че изоставила децата си и те гладували (деца на 22 и 20г) и се мъчели и живеела с любовника си и всеки ден вдигали яки купони (всичко това бе разпространено от Я и родителите му и родителите на М и бе доказано с свидетел, че те са го направили, а също така го има и в полицията в вид на жалба подадена от неините родители и Я), М забрави кои ходеше по квартирите и заплашваше хазайките й и разпространяваше по горно написаното.

Кои ходеше в работното и място и вдигаше скандали с цел да я уволнят и тя да остане без финанси че да се завърне при него , кои се хвалеше че ще прави всичко възможно тя да е без работа и пари така че да е зависима от него и да стои при него, кои се хвалеше че ще я накара с цената на всичко дори и да съсипе и погуби живота на децата си М да ме намрази и да се обърне с-у мен . НАПИСАХ историите защото исках да покажа на всички истината за тази жена , да я защитя и не само нея но и мен исках да очистя името си и не само моето но и неиното от лъжите и клеветите с които ни очерниха неините родители, съпругът й и децата й всичко това бе в отговор на лъжите които те разпространиха публично навсякаде все пак имам право да се защитя и да докажа истината пред хората избрах този начин вместо да им потърся съдебна отговорност за всичко това защото зная че това ще е пагубно за тях особено за М и дано някога тя да го осъзнае въпреки че за момента иска и се готви да ми потърси на мен отговорност за написаното в историите , нека да го напарави ако има поне малко срам или съвест или поне капка достоинство нека да го направи то хората са казали едно нещо „НАПРАВИ ДОБРО И ИЗЯШ Л. . . . . . НО“ сигорно това заслужавам според нея за добрината си и за жертвата която направих за нея.

Обръщам се към М защото зная че рано или късно ще прочете тази история –– Моля те преди да подадеш поредната си жалба с-у мен спомни си как се чувстваше с мен когато бе до мен какво изпитваше към мен и аз кем теб спомни си какво преживяхме заедно, какво направих за теб и на какво бях готов за теб , спомни си за какво мечтаехме и какво си обещахме и кои изпълни обещанията си докраи и кои не ги спази.

Спомни си аз някога да съм те нападал и подавал жалба с-у теб , да съм те обиждал или наричал с обидни думи , спомни си някога да съм нападал и преследвал децата ти да съм ги обиждал и заплашвал , спомни си какво съм сторил за тях и какво не съм заради тях . Познаваш ме много добре и помисли добре аз способен ли съм да направя това в което ти ме обвиняваш само защото те така са ти казали и защо след като аз те търся и настоявам да разговаряме с теб и да ти докажа истината ти ме избягваш, БЯГАШ от истината не искаш да я разбереш, защото така е по лесно или не ти позволяват да я разбераш.

МОЖЕШ да ме обвиняваш за всичко дори и за в положението на което се намира България но няма да можеш да ме забравиш никога защото аз те направих щастлива накарахте да се почустваш жена обичана , желана , уважавана и ценена . Мога само да ти кажа че аз не съм направил нищо от това в което ме обвинихте особено в последните две жалби аз не съм писал на твоята приятелка нито на съпругът и мога да го докажа но ти не искаш да ме изслушаш нито да погледнеш фактите и доказателствата та а камо ли да помислиш трезво мога ли аз да го правя това след като знаеш чувствата ми към теб.

МОЛЯ ТЕ само да по мислиш в-у следното, каква полза имам аз да правя тези неща и да ти причинявам тези страдания с това какво губя и какво печеля от това, КОИ има най голяма изгода и печалба от това , кои има полза от това ние с теб да се мразим и да се нападаме един друг, кои е печелевшият от това, кои има за цел да се мразим, да не се виждаме и на мен да ми бъде отмъстено , кои търсеше причини и поводи за да те бие и тормози и когато не ги намираше си ги създаваше и предизвикваше сам или с помоща на децата ти и мнимите приятелки ПОМИСЛИ добре в-у тези неща и сама ще си отговориш кои стои зад всички писания и всичките ти страдания.

Дано това което ще ти кажа да ти отвори очите „има една римска сентенция ‘Разделяй и владей ‘ в миналото римляните са изсползвали това за да завладяват по лесно племената които са били в съюз и така са ги държали по лесно и в робство . ”Това което прави съпругът ти родителите ви и децата ти не ти ли прилича на същото . В миналото римляните са настройвали с интриги и сплетни тези племена едно срещу друго докато те взаимно се избивали а след това Рим ги завладявал а какво правят твоите хора с интриги, лъжи и сплетни ни настройват едн с-у друг за да се мразим и да се излагаме в полицията с жалби и нападки един с-у друг, това го правиш ти защото не осъзнаваш истината аз него правя защото отдавна проумях каква е целта на мъжът ти , дано само някога и ти я проумееш ! Ще завърша с един цитат „АКО ИЗВЕДНЪЖ СТАНЕШ ЛОШ ЗА НЯКОГО. ЗНАЧИ МНОГО ДОБРО СИ НАПРАВИЛ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК!

Още от Живот

Любопитни и малко известни факти за Космоса

Още от древни времена хората са вярвали, че Земята е плоска или пък че е подкрепяна от китове, плуващи под нея. Днес вече сме наясно с Големия взрив, ...

Мисъл на деня от Мелани Грифит

"Има едно място, на което може да докоснете една жена и да я накарате да полудее. Сърцето й." Мелани Грифит е родена на 9 август 1959 година в Ню Йорк...

Ще можем да изкачим Еверест, без да излизаме от вкъщи

Чудили ли сте се какво би било да изкачите връх Еверест? Малцина обаче са онези, които имат този шанс, или поне така беше досега. Нова виртуална ...

Прости истини за живота, които ни правят щастливи

Животът е сложен, защото ние си го правим такъв. Свикнали сме непрекъснато да следваме стереотипи, които в крайна сметка ни правят нещастни. Има момен...

Мисъл на деня от Далай Лама

„Ако искаш другите да са щастливи, бъди милостив. Ако искаш ти да си щастлив, бъди милостив.“ Още вдъхновения от Далай Лама може да прочет...

Седмичен хороскоп за 20-26 февруари

Очертава се динамична седмица с промени. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния ни хороскоп. Овен Доста успешен период за представителите ...

Любовен хороскоп за 22 февруари

Овен Днес е чудесен ден да пробудите скритата еротика и да постигнете хармония между тялото и душата. Ако сте родени в първата декада – за вас е д...

Имаме голяма разлика в годините и той се чувства недостоен за мен

Това е моята история. Познаваме се от 13 години аз бях на 17 като се запознах с него. Отначало нямаше нищо тогава ходех с други, но винаги го правех ...

Как се поздравяват хората по света?

Навсякъде хората се поздравяват. Но не навсякъде по един и същи начин. Ако в България е прието да вдигнем ръка и да сложим приветлива усмивка на лицет...

8 причини да ходите по-рано на работа

Пристигането по-рано на работа не звучи особено привлекателно, особено защото е обвързано с по-ранно ставане. Но има няколко причини това да ви се отр...