Сигнал до СЕМ: Благодаря, че децата ни растат в такава държава!

СЕМ размаха пръст на музикалните телевизии, заради излъчването на песента на Криско и Мария Илиева "Видимо доволни".


Бдителна зрителка изпрати сигнал до институцията на 14 юли, след което СЕМ започна проверка, съобщава 24chasa.bgЧетете още: Да или не: СЕМ смята да ограничи излъчването на ''Видимо доволни''

Ето сигнала:

"Tази приятна вечер, малко преди 21 ч, по една телевизия водещата на поздравително предаване попита на живо в ефир четири момиченца от Стара Загора, на видима възраст не повече от 13 г., кого искат да поздравят. Те изявиха желание да поздравят всички ученици от 2-о основно училище в Стара Загора, както и всички свои приятели. Водещата съобщи, че ще изпълни желанието им, и то със страхотна песен. За тях тя подбра точно тази страхотна песен, невероятен летен хит на Криско и Мария Илиева.

Тази песен и клипът са много популярни и се излъчват без ограничения на часа по радиа и телевизии, за да могат и най-малките да им се насладят.

Ако е останало девствено момиче в България между 10 и 11 г., то за него няма да има тайни, след като види клипа към песента.

Не ме интересува, че Криско и Мария Илиева събират боклуци един ден в годината или че записват Зелената песен на България. С точно тази песен искрено желая да поздравя СЕМ, българския парламент, президента на Република България, Министерството на образованието и науката на Република България и ако прецените, че е уместно, нека да поздравим с нея и дечицата от целодневна детска градина "Светлина" в Стара Загора.

Благодаря ви, че давате възможност на децата ни да растат в такава държава!

Тъй като вие не сте разбрали какво се пее в песента, ще ви обясня. Оригинален текст - с големи букви. Обяснението е с малки букви.

ПАЛИМ, ВИЖДАМ ВА ДВОЙНО - лирическият герой Криско иска да запали нещо, вижда двойно, защото

сигурно е пиян или

надрусан - така е

модерно и готино

И диалект, и акцент - готино.

ВИЖДАМ Я РЕДОВНО, ПУКАМЕ СЕ ГОТИНО - Криско се вижда често с някакво момиче, с което се пукат - последното е синоним на секс - модерно е да се пукаш.

ДРЕХИ ПО ЗЕМЯТА, В НАС Е ПЪЛНА КОЧИНА - дрехите по земята са от много страст като по филмите, но понеже те и двамата не чистят, в тях е пълна кочина, и без това така е модерно и готино.

НАЙ МИ Е УДОБНО ДУПЕТО ТИ СОЧНО, СТАВАМ КАТ ЖИВОТНО ЕДИН ПЪТ КАТО ПОЧНА. И диалект, и акцент - готино. Става ясно, че на Криско му е удобно да я пука ..... дупето и даже става кат животно, страхотно, значи е много страстен и издръжлив, БРАВО на Криско!

МОЖЕ БИ НАРОЧНО ТЯ МА ГЛЕЗИ МОЩНО. АЗ КУПУВАМ ГЛУПОСТИ ЗА НЕЯ МАЙ ИЗГОДНО. Тя го пука, а в замяна на това Криско й купува боклуци за без пари, за да може тя да се хвали пред приятелките си, които са като нея. Който се пука, получава подаръци - подтекст.

МОГА ДА Я ГАЛЯ ПО ДУПАРА ДЕНОНОЩНО. Криско иска да каже, че едва ли не цяла нощ може да я гали по дупето, като нежно го нарича "ДУПАРА", както е модерно.

ПУШИ ОТ ЯМАЙКА, ПСУВА ГИ НА МАЙКА. КАРА НАЙ-ЛЪСКАВАТА СКЪПА ТАРАТАЙКА, ВСЯКА НОЩ СУШИ ПАРИ И СА' ПРАИ НА МОЗАЙКА. Криско иска да каже, че тя пуши трева и всяка нощ се докарва до безпомощно състояние - така е модерно и готино Тя псува на майка - това също е добре. Кара някаква скъпа кола, защото се пука наляво и надясно. Ако ходи на работа и пуши трева, ще я уволнят, затова се пука, че е най-лесно.

ТЯЛОТО Й МАЗНО ПИПА СИ ГО БАВНО. ФАЩА МА ЗА ДЖОБА, ВИКА "НЕЩО МИ Е ЖАДНО". Тялото на Мария Илиева е мазно и тя бавно си го пипа, предлага му орална любов, защото й е жадно.

АЗ Й ВИКАМ НАЙШ'КВО? ЗНАЙШ ЛИ НЯКВО МЯСТО, НЯКЪДЕ КЪДЕ ШЕ ПРАЙМ СЕКС МНОГО БЯСНО? Той, отново с акцент и диалект, я пита дали знае някое място, където той ще може да я изпука хубаво.

ОТИВАМ НЯКЪДЕ, КЪДЕТО НЯМА: МОИ ТВОИ ДРУГИ ЗАКОНИ. Мария Илиева знае такова място, там няма закони, всички са пияни, друсани, пукат се, мятат се, барат се и са видимо доволни. Браво:)

ТЯ МИ ВИКА ТИ СИ БАСИ МАНЯКА - тя му казва, че той е маниак като използва и псувни. Тя е изискана. Подтекст -

яко е да се движиш

и да се пукаш

с маниаци

и наркомани вместо с нормални хора.

КАРАМ БАВНО ТОВАР, ПАБЛО ЕСКОБАР - Криско кара бавно към Слънчев бряг и се радва, че си е взел кокаин. Браво, много е модерно.

ПОКАЖИ НА ТЕЯ ХОРА КАК СА МЯТАШ, КАК ГО ДВИЖИШ, КАК СА БАРАШ, КОЛКО СА РАЗДАВАШ. Криско кани Мария Илиева и другите момичета в клипа да покажат дали ги бива за пукане и то пред всички останали хора. Те се мятат, барат се без да се притесняват и показват, че стават само за пукане.

СЪСЕДИТЕ БУЧАТ, ПЕНСИОНЕРИТЕ КЪЛНАТ, А НИЕ СМЕ НА ПЪТ ДА СЬБОРИМЕ ГРАДА. Криско и неговите приятели са толкова готини, толкова чак хубаво се забавляват, че съседите почват да бучат, уау! Чак града ще съборят, пазете се! Невероятно!

ТУК Е МНОГО ТЯСНО, ТЪРСИМ ДРУГО МЯСТО. ТРЯА' ТИ Е ЯСНО, ИСКАМ ТЕ УЖАСНО, В ТОЗИ МЪТЕН ЧАС НИЩО ДРУГО НЕ Е ВАЖНО. НИЕ СМЕ НА ПЪТ ДА СЬБОРИМЕ ГРАДА, СТАНА СТРАШНО. На Мария Илиева й е тясно с Криско в телефонната кабина, където са се набутали, и затова тя му казва на жаргон, че трябва да отидат на по-удобно място, за да може да го изпука хубаво, защото ужасно го иска и не я интересува нищо друго в тоя час. Под "страшно" има в предвид, че Криско я дърпа за косата, защото това е много секси и извратено, и те са много готини така, и затова е "страшно".

Най- сърдечно Ви поздравявам уважаеми СЕМ, Българския Парламент, Президента на Република България, без Вас тази песен нямаше да я има. След като тази песен заедно с клипа към нея е достатъчно добра за децата ни, по няколко пъти на ден, значи е идеална и за Вас."

(С малки съкращения)

Още от Интересно

Ето кои красиви имена имат празник днес...

На 21 януари църквата почита паметта на свети мъченик Неофит – небесен закрилник на патриарх Неофит. На днешната дата имен ден празнуват В...

Световноизвестният проф. Нери Лауфер: Яжте жълти плодове, за да заченете по-лесно

Проф. Нери Лауфер е знаково име в световната асистирана репродукция, един от първите лекари в света, правили човешко инвитро, основател на инвитро цен...

И Наградите на публиката в Лос Анджелис отидоха при...

А ето и имената на всички победители тази година: Любима кино икона - Джони Деп Любим кино актьор - Раян Рейнълдс Любима кино Актриса - Дженифър...

Тайните страхове на всяка зодия

Освен силната си страна, понякога е нужно да разкрием тревогите и болките си, за да се справим с тях, съветват Vesti.bg. Всеки човек има своите с...

Тинейджърка пресъздава картина на Ван Гог на крака си

18-годишната Амелия Хол е страдала от депресия в продължение на няколко години. Но когато наскоро е имала особено лош ден, тя не прибягва до самонар...

20 неща, които само сестрите разбират

Да имате сестра е най-хубавото нещо. Освен сестра, тя е и най-добър приятел. Всеки, който има сестра вероятно не може да си представи живота си без не...

Самодостатъчна – това звучи гордо

„Ами как ще си намериш мъж, като изглеждаш самодостатъчна?“, директно ми хвърлят обвинението. „Ъъъ, моля?, опулвам се аз. „А...

Златни грижи за детската кожа през зимата

Защита Преди да облечете с дебелите зимни дрешки детето, обтрийте телцето му с тънък пласт подходящ лосион за тяло. Целта е по този начин да презпа...

138 години от смъртта на вечния Любен Каравелов

На днешната дата преди 138 години сме загубили един наистина голям човек, творец и борец за свобода. Каравелов е роден на 7 ноември през 1834 г. в Ко...

Всяка 2-ра жена може да се сблъска с папилома вирус един път в живота си

Всяка втора жена един път в живота си може да се сблъска с HPV вирус. Припомняме, че човешкият папилома вирус (от английски human papillomavirus (HPV...