Какво говорят устните му за него...

Понякога ти се иска да научиш повече за новия познат... колкото е възможно повече: какъв е неговият характер, склонности, какво ще се случи, ако се сближите повече... Но разбира се, няма как да го попиташ на първата ви среща. Не е и нужно! Само погледни внимателно устните му. Астролозите определят 12 основни типа мъжки устни, отговарящи на 12-те знака.

Слънце - Позьор

Дълги, добре очертани устни, широки в средата и изтъняващи към краищата. Ъглите леко повдигнати.

За него: Твоят нов приятел - открит, уверен в себе си човек. Той обича да бъде център на вниманието. Предпочита да изразява емоциите си чрез всички налични средства и се нуждае от партньор, спокоен и свободен, за да може да го подкрепя в това.

Перспективите: Ще изживееш истински романс с него, но той ще представи историята така, сякаш ти си мечтала за него и сама си започнали връзката. Ще ти прави публични любовни признания, но със същата смелост ще ти вдигне и скандал пред хората. Навярно ще разбереш, че сексът за него е преди всичко театър... с него в главната роля. Между другото, ако преди си се сблъсквала с много сковани или прекалено страхливи партньори, то романсът ти със Слънцето може да се окаже много добър.

Луна - Емоционалната природа

Плътни, не много ясно очертани устни.

За него: Той е лесно раним. Често е срамежлив и колеблив. В една връзка може да прояви светлата и тъмната си страна. Такива като него не играят в любовта, а я изживяват.

Перспективите: Ако започнете връзка, то скоро след това и ще заживеете заедно, защото за него това е много важна емоционална интимност и комфорт. В секса предпочита класическите пози, но обича дългите целувки и оралните ласки. Все пак, за да се прояви тази любов, той се нуждае от спокойствие, позната обстановка, тишина и самота. Неговата секси форма е много зависима от настроението.

Меркурий - Плейбой

Дълги тънки устни с не много определена форма. Ъглите са леко повдигнати.

За него: Попаднала си на фантазьор и експериментатор, вятърничав и непостоянен. Той реагира на най-малката проява на внимание от страна на противоположния пол, а ако по време на последния половин час не е имало нищо подобно, поема инициативата в свои ръце.

Перспективите: Този тип обича да говори с жените за секс, полудява от съблазнително бельо, лек еротичен масаж, секс игри - с други думи, обича всичко, което дава простор за въображението му.

Венера - Романтик

"Лъкът на Купидон" - малки, закръглени, заоблени.

За него: Той е чувствено романтичен човек, обича комфорта, удоволствието и.... се грижи за лицето си. Тези хора не са прекалено активни, не поемат инициативата в една връзка, но винаги твърдо знаят какво искат.

Перспективите: За момичето, което ще стане негова партньорка, ще бъде много трудно. Ще трябва да се въплъти в идеала за женственост и да изглежда невероятно дори в неделните сутрини. Той обича тих дълъг секс без прекомерна игривост и чести промени на позицията. Отдава голямо значение на околната среда - всичко, което нарушава хармонията, трябва да се премахне незабавно.

Марс - Завоевателя

Устни "линия" - тънки, бледи, едва забележими, сякаш свити.

За него: Тези устни дават активен, волеви характер, склонен към лидерство. Той не обича да ухажва, а завзема, не съблазнява, а покорява. Романсът с него започва внезапно, той изведнъж разбира, че не може да живее без теб. Но с него е по-добре да не се караш: ако стане хладен - то ще бъде завинаги.

Перспективите: За него има огромно значение как изглеждаш - ако владееш женски хитринки, ще ти бъде лесно да го управляваш. Често силата на чувствата му в даден момент се определя от дълбочината на деколтето и цвета на червилото ти. Всички видове флирт и прояви на нежност са налице, той предпочита активен секс - затова, ако си склонна към романтика и четене на поезия вечер, не можете да се разбирате помежду си.

Юпитер - Охотник

Средни или доста големи, добре оформени устни. Горната устна е с характерна форма на лък, който се създава от заоблени краища в центъра.

За него: Той е смел, амбициозен, не може да си се представи извън обществото, обича да се шегува и ефективно да превключва вниманието към себе си. В любовта често е воден от тръпката на спорта и преследването.

Перспективите: Във връзките си той създава идеали - или ще те издигне на пиедестал, или ще реши, че ти си точно такъв партньор в живота, от какъвто той се нуждае. Сериозният съюз със сигурност ще промени социалния му статус. За него е характерно началото на фразата: "Аз сега живея с теб, така че ..." В секса той вероятно ще се придържа към традиционните варианти - без експерименти и прелюдии.

Сатурн - Прагматик

Тънки, бледи, добре очертани устни, ръбовете са леко надолу, с характерни скептични гънки в ъглите.

За него: Той е прагматичен, сдържа бурните си емоции и страсти. Завързва по-близки отношения след подробно проучване и претегляне на всичките ти плюсове и минуси. Но в семейния живот се отличава с вярност и постоянство.

Перспективите: Той е срамежлив пред хора и е малко вероятно да бъде щастлив със спонтанни прояви на нежност - всяко докосване, прегръдка и целувка на ескалатора в метрото му причиняват стрес. В секса оценява твоите усилия и различните пози.

Уран - Приятел

Нарязани, средни устни. Дупка в центъра на горната устна с леко заострени краища.

За него: Той се отпуска, безгрижен е и винаги готов за приключения, но не прекалено емоционален. Да го направиш страстен в любовта не е толкова просто. Той може да поеме инициативата в свои ръце, ако вижда, че имаш нужда от него, но няма да настоява да бъде лидер.

Перспективите: Основна роля в личните взаимоотношения за него играят доверието и сходството на мислене. Но имай предвид, че той не може да живее с ограниченията, задълженията и секса в строго определено време. Оценява свободата и спонтанността в изразяването на чувствата.

Нептун - Мечтател

Горната устна е във форма на лък, а долната е по-плътна. Заострени краища.

За него: Той живее в света на своите мечти и идеали. Пълен е с любов и доверие. Той е романтичен! И се харчи, без да се ограничава. Но е капризен и променлив.

Перспективите: Той се стреми да се слее с теб и затова винаги има нужда да бъде близо до теб. Достатъчно му е да седнете, да гледате заедно телевизия, да се държите за ръка... В това състояние той може да бъде с години.

Плутон - Покорител

Средни, с форма на листо устни. Горната устна е подобна по широчина на долната или дори малко по-широка и няма почти никакво огъване в средата.

За него: Внимание! В любовта той ще доминира. Тези хора се стремят да притежават изцяло обекта на желанията си, за да държат под контрол всички негови мисли и дела. Той е ревнив, докачлив, топъл и непримирим.

Перспективите: По правило най-нежните чувства са свързани с бурни преживявания, фатални обрати и рисково поведение: трябва да мине през повече от един тест, преди да разбере колко съответстваш на неговите представи за идеалната жена. В секса е сравнително консервативен.

Хирон - Естет

Средни, добре очертани устни. Долната е обикновено гладка, права, заострена само в краищата. Горната има забележителна дупка в центъра.

За него: Той обича да флиртува, да кокетничи и да прави намеци. Решителни стъпки предприема рядко и трудно. Много е зависим от твоите настроения и действия.

Перспективите: Близки отношения с такъв човек - това е преди всичко партньорство: способност да се преговаря, да се правят компромиси, да се работи заедно, за да се отговори на всички въпроси. В секса за него е важна естетиката, той се радва на красотата на тялото. A физическо удовлетворение изглежда така, сякаш между другото.

Церера - Интелектуалец

Плътна долна устна и заострени краища на горната

За него: Неговата интелигентност надделява над емоциите, въпреки че самият той се смята за изключително романтичен човек. Сдържан в чувствата си. Не обича прояви на по-голямо внимание към себе си, освен когато той специално не дава такъв повод.

Перспективите: Връзката възприема главно като допълнителни отговорности: от посещение на корпоративни събития до почистване на апартамента. Но сексът като оздравителна процедура се котира много високо. Отдава голямо значение на техническата страна на въпроса. Ако и ти поставяш действията пред думите - той е за теб.

-------------------------

Виж още:

Цветът на очите определя какъв е в леглото
Какъв секс правят различните зодии (Галерия)
Какво издава цветът на очите за характера ни?

Още от Интересно

Какво ви очаква в любовта в седмицата от 23 до 29 януари

Навлизането на Венера в знака Риби ще отключи вашата романтична страна и ще потисне практичността ви. Пригответе се за романтична, приятна седмица, из...

Вашият любовен хороскоп за 23 януари

През днешния ден е вероятно да сме по-спонтанни и авантюристично настроени по любовните въпроси, тъй като Луната влиза в Стрелец и ще активира импулси...

"Oбичали са ме различно, oтчаяно, несподелено, до лудост (моята)..."

Каква любов искаме и търсим всички? Има ли отговор на този въпрос? Всеки си представя любовта по различен начин и търси нещо различно. Но в края на к...

ТЕСТ: Какво разкрива позата,в която спите за личността Ви?

1/3 от нашето време прекарваме в сън. Ето защо позицията, в която най-често спим, говори доста за нас и за личността ни. Вижте картинката и отдолу виж...

Дневен хороскоп за вторник, 24 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Вашият афинитет към културни събития и артефакти е доста силен...

Как да се погрижа за кожата на тялото си тази зима?

Зимата е време, когато, скрити под тонове дрехи, много от нас забравят колко е важно да се грижим за кожата си… навсякъде. Лицето, естествено, к...

Салвадор Дали: Не се страхувайте от съвършенството – никога няма да го достигнете

Днес се навършват 28 години от смъртта на легендарния художник...

Когато си пожелаеш нещо, спомни си това...

Дали постигането на целите ни прави по-щастливи? Това не е непременно вярно според Майка Тереза, която казва: „Заради сбъднатите молитви са изплакани ...

Класическа паста с малко продукти

Необходими продукти: 500 г паста „Ригатони“ 150 г маслини „Каламата“ (без костилки) 60 мл зехтин 2 консерви домати на кубчета...