Какъв е кармичният ви път според зодията?

От незапомнени времена съществуват религии, които се основават на вярата в предишен живот, на кармичните уроци, както и на житейския път, предначертан на всеки човек. Интересен факт е, че астрологията също е тясно свързана с тези теории. Тоест, съвсем не е случайно, че сте се родили на определена дата. Това просто е част от вашия земен път, който трябва да извървите. Разберете какви кармични тайни крие вашата зодия

Овен
Всички познаваме Овните като инатливи личности, готови да защитават мнението си "със зъби и нокти". Но в предишния си живот те съвсем не са били с толкова изразен характер. Дори напротив! Предпочитали са да се сливат с тълпата, за да не привличат излишно внимание. Сега трябва да се научат да бъдат смели и решителни, накратко - да не се притесняват "да тропнат по масата".

Телец
Неведнъж сме ви казвали, че една от най-лошите черти на Телците е жаждата за материално благополучие. Но преди да обвините представител на тази зодия в скъперничество, знайте че това е "наследство" от предишен живот. Те твърде дълго са живеели в бедност и мизерия, затова сега трябва да се докоснат до охолството.

Близнаци
Ах, какъв интересен път е отредила кармата на бъбривите Близнаци! Хора, които в миналите си животи не са имали минута спокойствие, сега притежават невероятната способност да се радват на всеки миг. Всъщност, Близнаците са били вглъбени в своите задълженията, надарени с безкраен ум, но твърде обременени и заети.

Рак
Може и да не ви се вярва, но чувствителните Раци невинаги са били домошари, отдадени на семейните ценности. Някога те са се радвали на околосветски пътешествия, много запознанства и материално благополучие. Често са били търговци. Точно това е и причината в настоящия си живот да ценят толкова много домашния уют.

Лъв
Макар редовно да са обвинявани в егоцентризъм и високо самочувствие, Лъвовете имат пълното право да са такива. В предишните си животи, тази огнена зодия е била изцяло отдадена на другите, пренебрегвала е своето щастие в името на чуждото благополучие. Така че, не им се сърдете, когато искат да отделят малко време на своето собствено его.

Thinkstock/Guliver

Дева
Скромните Деви някога са били абсолютни нарциси, които са давали мило и драго за малко внимание! Затова сега е редно да се посветят на духовно търсене и личностно израстване, да се отделят от светския шум.

Везни
Свикнали сме с невероятната доброта на чаровните Везни. Но дали винаги са били толкова дипломатични и комуникативни? Не, разбира се. Макар да ни е странно да повярваме, представителите на тази зодия са се интересували единствено от собствените си облаги, често са били груби, жестоки и алчни.

Скорпион
Както се казва, колелото на съдбата се върти, а това важи с пълна сила и за този зодиакален знак. В предишните си животи Скорпионите са били безкрайно повърхностни, лекомислени и разсеяни. За сметка на това, сега нищо не може да им убегне, а концентрацията им тече в кръвта!

Стрелец
Баланс. Това е думата, по която трябва да се ръководи тази зодия. Кармата не им е отредила нищо специално, защото винаги са водили живот "в нормата". Не са живеели на ръба, допускали са грешки, но са се "реванширали" след това. Урокът им в този живот е да са с чисти мисли, но с мъдри души.

Козирог
Макар понякога да ви се струват твърде самонадеяни, амбициозни и борбени, за всичко си има логична причина. Козирозите са хора, които преди са били изцяло отдадени на семейството и домакинството, без никакво свободно време за себе си! Затова сега съдбата им е отредила да опознаят успеха, да покорят нови върхове, далеч от домашния уют.

Водолей
Несъмнено представителите на тази зодия са най-ценени като приятели. Те са верни, всеотдайни и са готови да се притекат на помощ дори на бездомно кученце. Урокът, който трябва да научат сега, е че помощта и обичта са в основата на всичко добро. В предишни животи са имали много егоистични прояви, за които трябва да се реваншират.

Риби
Неслучайно се казва, че Рибите събират в себе си мъдростта на всички останали знаци. Като последна зодия, те са научили всички свои житейски уроци, но трябва да се научат да ги прилагат. Понякога се отклоняват от верния път, но ако се доверят на вътрешния си глас, ще намерят хармония в заобикалящия ги свят.

Ако този материал ви е бил интересен и искате да четете още статии, посветени на астрологията, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

Още от Интересно

Когато популярността в социалната мрежа е по-важна от живота...

Несъмнено социалните мрежи заемат основно място в живота на съвременния човек. Доколко това е полезно, само времето ще покаже. Да те улесняват кому...

Петър Дънов откровено за любовта и брака между двама души

Учителят Петър Дънов е сред най-ярките личности в българската история и духовна култура. Основните теми на неговите лекции са духовното разбиран...

Ирена Соколова: Българката има нюх за красивото и подреденото

Ирена Любенова Соколова е народен представител от парламентарната група на ГЕРБ в 41-то и 42-то Народно събрание. По професия е психотерапевт, а читат...

Жена със значка - отстъпи място в транспорта!

Даваме ли си обаче всички ясна представа за това как една жена, носеща в себе си нов живот, може да се почувства, когато прeкрачвайки прага на превозн...

Материалист или манипулатор. Какви са негативните ни черти според зодията?

Овен – нетърпеливи, изискващи и упорити Представителите на тази зодия до такава степен потъват в забързаното си и напрегнато ежедневие, че ле...

Днес е празникът на най-издръжливите - ето кой трябва да почерпи...

На 21 февруари Православната църква почита паметта на Свети Евстатий. Той е верен последовател на Христовата вяра, както и неин разпространител. ...

Ако той прави това, зарежи го!

Всички ние допускаме грешки спрямо половинката си. В повечето случаи е добре да си прощаваме и да се поучаваме взаимно в името на разбирателството и с...