ТЕСТ: Изберете картинка и вижте какво разкрива за вас

Група италиански психолози и специалисти, които се интересуват от определянето на личностните характеристики, създават тест, чиято цел е да измери разликите между мъжете и жените. Всичко, което се изисква от вас, е да изберете една от деветте възможни картинки, които се явяват един вид отражение на различните типове личност.

Изборът ви определя до голяма степен какви са основните черти на вашия характер и до колко се различават от тези на мъжкия пол. Затова изберете модела, който оказва най-голямо въздействие върху вас, и вижте какво разкрива той за характера ви.

Номер 1. Вие обичате свободата и спонтанността в живота и знаете как да му се наслаждавате изцяло. Напълно спазвате и отговаряте на мотото: "Живея само веднъж!"

Любопитни сте и проявявате голям интерес към всичко ново. Непрекъснато се развивате и сте способни да предприемете коренна промяна в живота си. Нищо не ви кара да се чувствате по-зле от усещането, че не разполагате с пълна свобода. Обичате изненадите - както да правите, така и самите вие да сте обект на такива!

Номер 2. Държите на свободния си начин на живот, който ви дава възможност сами да определяте каква посока ще поеме той. Влагате артистична нотка във всичко, с което се занимавате - от професията ви до дейностите, които извършвате през свободното си време. Стремежът ви към свобода често ви кара да правите точно онова, което най-малко се очаква от вас.

Начинът ви на живот е строго индивидуален и не прилича на този на повечето хора. Живеете по собствени правила, дори това да ви поставя в позиция, при която сте принудени да "плувате срещу течението".

Номер 3. Успявате много по-сполучливо да налагате контрол върху себе си, отколкото по-голямата част от хората съумяват да го направят. Ненавиждате повърхностното мислене и предпочитате да прекарвате времето си сами, отколкото в празни разговори с хора, които не отговарят на определението ви за "стойностни".

Въпреки всичко това обаче, връзката, която изграждате с истинските си приятели, е изключително силна. Точно това обстоятелство ви "зарежда" с необходимата доза вътрешен мир и хармония, от които всеки човек се нуждае.

Номер 4. Вие сте човек, когото хората харесват и на когото лесно се доверяват. Без особени усилия вдъхвате усещане за сигурност на най-близките си. Вероятно причината за това е топлината и човешкото отношение, което проявявате към околните.

Страните от всичко, което ви изглежда прекалено банално. Най-вероятно сте скептични към странните приумици в модните тенденции. В това отношение вие вероятно смятате, че дрехите не са за показност, а за удобство.

Номер 5. Според вас нищо в живота не идва даром - научили сте се да разчитате повече на способностите, отколкото на късмета си. Имате напълно реалистична представа за нещата от живота и се справяте с житейските проблеми с находчивост и лекота.

Причината на вас да възлагат много и трудни за изпълнение задачи на работното място е една - шефовете ви са наясно, че притежавате необходимите умения, за да се справите с изпълнението им. Силната ви воля разкрива увереността ви в самите себе си. Вие сте напълно удовлетворени, единствено когато изпълните идеите си докрай.

Номер 6. Вие сте личност, която лесно се разбира с хората. Сприятелявате се с другите без никакви усилия, но също така цените личното си пространство. От време на време обичате да изоставяте всичко и просто да останете за малко насаме със себе си, но не сте от този тип хора, определяни като "самотници". Установили сте мир със себе си и със света наоколо. Цените високо живота и се възползвате от това, което той ви предлага!

Номер 7. Нежната ви натура показва, че сте човек, на когото може да се има доверие. Създали сте си свой собствен стил на обличане и поведение, който е уникален, елегантен и освободен от чудатостите на съвременния моден свят. Чувството, на чиято основа е изграден целият ви живот, е удоволствието.

Номер 8. Вие сте чувствителен човек, който отказва да вижда нещата само от една единствена и то рационална гледна точка. Това, което ви подсказват чувствата, има не по-малко значение. Мечтите са неизменна част от житейския ви път.

Не харесвате хора, които презират романтиката и твърдят, че тя не съществува, нито пък такива, които разчитат само на логичното обяснение на нещата. Емоциите ви са пъстри, а настроенията ви се сменят често, но това определено не е недостатък.

Номер 9. Склонни сте да поемате рискове и да се обвързвате силно с дадена идея или човек в замяна на интересен и изпълнен с разнообразие живот. Рутината в ежедневието направо може да ви съсипе.

Това, на което се наслаждавате най-много, е да бъдете в центъра на вниманието на различни събития. Обичате да заемате активна роля в тях и да проявявате инициатива.

За още интересни тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Още от Интересно

Полски артист “заема” снимки на забележителности, за да създава чудни рисувани истории

Обичате ли лимонада? Julia Borzucka също.Младата полякиня цял живот е мечтала да стане цигуларка, репетирала е, изнасяла е концерти като дете. Докато ...

Как Мадона "взриви" обществото

Поп певицата Мадона, която каза в изпълнена с нецензурни изрази реч по време на "Похода на жените" във Вашингтон в събота, че...

Как се държат жените, когато никой не ги гледа… или снима за лъскави списания (илюстрации)

Те са стройни (обикновено и с големи гърди), широко усмихнати, добре облечени и гримирани, винаги стоят с изправен гръб…Да, те са жените от лъск...

7 качества, които ни правят по-привлекателни, отколкото външността ни

Всяка себеуважаваща се и обичаща се жена знае, че външността е само част от мозайката. Всъщност, за да бъдем наистина красиви, ни трябва и интелигентн...

Българин с номинация за „Оскар“ със „Сляпата Вайша“

В Лос Анджелис обявиха номинациите за "Оскар", а за най-престижната статуетка ще се бори българинът Теодор Ушев. В категория "Късометражен анимаци...

Зодиите, които могат да успеят във всичко

Има хора, които се отказват по-бързо и нямат чак толкова голяма воля за победа. Но има и хора, които ще преминат през всички кръгове на Ада, ще се бор...

Време за четене: "Най-щастливото момиче на света"

Ани привидно има всичко, за което може да се мечтае: секси фигура, бляскава кариера в модно списание, дизайнерски дрехи, красив и богат годеник &ndash...

"Не искам никой повече да ме обича. От много обичи приличам на решето..."

Понякога любовта идва, за да ни научи на нещо и да си тръгне. Тя не всеки път е завинаги и не всеки път е правилната за нас, но винаги оставя следва в...

Васил Найденов с любовен концерт за Свети Валентин в Rainbow Plaza

Ексклузивният лайв под надслов “#I Love You” събира за първи път на голяма сцена музикалната легенда и поп дивата Веси Бонева с най-красивите, романти...

Новият хит сред секс позите - 68

Какво представлява позата? Единият от партньорите ляга по гръб със свити колене, а вторият се разполага върху него, също по гръб, с подпряна върху ...