Какво е тантричен секс?

Мислим си, че вече сме опитали и изпитали всичко или поне много в сексуално отношение. Дългият стаж е причина за самочувствие, че знаем как да доставим на нас и партньора ни удоволствие, но и донякъде отегчава.

И тъй като именно рутината и скуката в интимно отношение са първите подводни камъчета във взаимоотношенията, то ще ви предложим малко нетрадиционен метод за разнообразяване.

Това е Тантра и тантричен секс. За да изясним какво представлява тя, но без да задълбаваме в сложни и неразбираеми пояснения, ще кажем само, че Тантра е начин за оползотворяване на божествената енергия, от която е изграден Космоса и всичко в и около нас.

Техниките на Тантра може да се приложат и в сексуално отношение.

Тантричният секс е много интересно занимание". То е и физическо и духовно сливане на двама души. Целта на практикуването не е само достигане до оргазъм, а и до духовно извисяване и удоволствие от близостта.

Как се прави тантричен секс?Той много прилича на сексът в началото на връзката между влюбените - бавен, нежен, в романтична обстановка, забравяйки всичко останало.

Тантричният секс изисква да си имате пълно доверие, да се уважавате и да сте напълно отдадени един на друг.

Техниките може да бъдат само ориентировъчни, а вие да почувствате дали сте на прав път. Подготовката за секс в тантричен стил изисква малко предварителна подготовка.

Първо, любовното гнездо. Създайте си спокойна, романтична и уютна атмосфера. Мястото, на което ще се слеете с любимия трябва да бъде чисто и освободено от излишни предмети.

Може да сложите повече възглавници, задължително чисто спално бельо, свещи, ароматни пръчици или да напръскате с любим парфюм и релаксираща музика. Ароматите са особено важни. Те създават атмосфера и спомени.

Второ, вземете душ или вана. Физическата чистота е задължителна. След това нанесете ароматен лосион за тяло и направете косата си неустоимо мека. Бъдете в целият си блясък и самочувствие, че сте съблазнителна.

Трето, масаж. Не бързайте да преминавате по същество, дори не се целувайте. Седнете в поза Лотос", един срещу друг, не затваряйте очи, напротив - гледайте се. Може да сложите ръце на гърдите на любимия и да усетите дишането му. Не го правете в синхрон, когато той издиша, вие вдишайте и обратно.

Галете се, може да си направите взаимно масаж, но избягвайте горещите зони. Всяка частица от тялото жадува да бъде милвана.

Когато усетите, че вече не издържате може да пристъпите към физическо сливане, но не забравяйте да гледате, вдишвате и усещате партньора си с всяка своя фибра.

Отлагайте оргазма си. Това може да направите като забавите движенията или спрете, за да погалите и целувате партньора си. Дишането става дълбоко и контролирано.

Създаването на спомени е особената част от тантричния секс. Гледайки партньора си, вие създавате моментна картина на случващото се, усещанията, които имате, мирисът, който усещате, желанието в погледа на любимия. Толкова е наелектризиращо, че ще ви спре дъха.

Липсата на фокусиране върху достигането на наслада е начин, по който тя се увеличава многократно. Оргазмът се усеща с всяка клетка на тялото.

Тантричният секс продължава повече от стандартния полов акт. Времето, което сте си отделили в никакъв случай не е загубено, напротив. Това сливане на тялото и душата за дълго ще остане в съзнанието ви, ще ви сближи и надгради отношенията.

Още от Любов и секс

Maйка му ни прецака хубавата връзка

"Майка му казва, че съм била пълничка, и колко по - хубави момичета имало!"...

Причината за лошото му представяне в леглото може да си ти

Не само жените се притесняват от представянето си в леглото. Мъжете се страхуват от това дали ще издържат на темпото и дали няма да се изложат. Причин...

Как да подарите на мъжа си точно това, което иска за Свети Валентин

Превърнете фантазиите му в реалност. Дами, нека бъдем честни, не сте купили подарък на половинката си за Свети Валентин, нали? И вероятно нямате ник...

Любовен хороскоп за 30 януари – 5 февруари 2017

Последните дни на януари и първите на новия месец, ще бъдат интересни за любовта. Повече романтика, нови възможности и повече разбирателство очакват з...

Отмъщението на бившите гаджета

Любовните взаимоотношения понякога могат да бъдат сложни и дори болезнени, когато нещо не върви между двама души. Понякога, дори големи любови, се слу...

Нещата за секса, които женените мъже трябва да разберат

Женените мъже започват да смятат секса за даденост. Спират да се стараят толкова и някак разчитат, че парашутът им ще се отвори и веселбите в леглото ...

Какво трябва да знаете преди да се влюбите в мъж Водолей

Повечето мъже от зодия Водолей са срамежливи, скромни, но и ексцентрични. Те обичат да прекарват свободното си време сами. Но това не означава, че...

3 причини да правим секс, дори когато не сме в настроение

Винаги в самото начало на връзката всичко е ново и вълнуващо и не можем да се наситим на партньора си, особено в сексуален план. В даден момент се...

Какво да правите, ако имате по-голямо сексуално желание от партньора си

Да бъдете на една страница с партньора ви винаги прави нещата по-лесни. Домакинската работа е по-лека, по-лесно избирате кой филм да гледате и сексуал...

Задава ли се разводът?

„Човек и добре да живее, все някога се жени.“ Някои хора се ръководят от тази все пак странна максима, която няма нищо общо с щастието. Б...