Какво е тантричен секс?

Мислим си, че вече сме опитали и изпитали всичко или поне много в сексуално отношение. Дългият стаж е причина за самочувствие, че знаем как да доставим на нас и партньора ни удоволствие, но и донякъде отегчава.

И тъй като именно рутината и скуката в интимно отношение са първите подводни камъчета във взаимоотношенията, то ще ви предложим малко нетрадиционен метод за разнообразяване.

Това е Тантра и тантричен секс. За да изясним какво представлява тя, но без да задълбаваме в сложни и неразбираеми пояснения, ще кажем само, че Тантра е начин за оползотворяване на божествената енергия, от която е изграден Космоса и всичко в и около нас.

Техниките на Тантра може да се приложат и в сексуално отношение.

Тантричният секс е много интересно занимание". То е и физическо и духовно сливане на двама души. Целта на практикуването не е само достигане до оргазъм, а и до духовно извисяване и удоволствие от близостта.

Как се прави тантричен секс?Той много прилича на сексът в началото на връзката между влюбените - бавен, нежен, в романтична обстановка, забравяйки всичко останало.

Тантричният секс изисква да си имате пълно доверие, да се уважавате и да сте напълно отдадени един на друг.

Техниките може да бъдат само ориентировъчни, а вие да почувствате дали сте на прав път. Подготовката за секс в тантричен стил изисква малко предварителна подготовка.

Първо, любовното гнездо. Създайте си спокойна, романтична и уютна атмосфера. Мястото, на което ще се слеете с любимия трябва да бъде чисто и освободено от излишни предмети.

Може да сложите повече възглавници, задължително чисто спално бельо, свещи, ароматни пръчици или да напръскате с любим парфюм и релаксираща музика. Ароматите са особено важни. Те създават атмосфера и спомени.

Второ, вземете душ или вана. Физическата чистота е задължителна. След това нанесете ароматен лосион за тяло и направете косата си неустоимо мека. Бъдете в целият си блясък и самочувствие, че сте съблазнителна.

Трето, масаж. Не бързайте да преминавате по същество, дори не се целувайте. Седнете в поза Лотос", един срещу друг, не затваряйте очи, напротив - гледайте се. Може да сложите ръце на гърдите на любимия и да усетите дишането му. Не го правете в синхрон, когато той издиша, вие вдишайте и обратно.

Галете се, може да си направите взаимно масаж, но избягвайте горещите зони. Всяка частица от тялото жадува да бъде милвана.

Когато усетите, че вече не издържате може да пристъпите към физическо сливане, но не забравяйте да гледате, вдишвате и усещате партньора си с всяка своя фибра.

Отлагайте оргазма си. Това може да направите като забавите движенията или спрете, за да погалите и целувате партньора си. Дишането става дълбоко и контролирано.

Създаването на спомени е особената част от тантричния секс. Гледайки партньора си, вие създавате моментна картина на случващото се, усещанията, които имате, мирисът, който усещате, желанието в погледа на любимия. Толкова е наелектризиращо, че ще ви спре дъха.

Липсата на фокусиране върху достигането на наслада е начин, по който тя се увеличава многократно. Оргазмът се усеща с всяка клетка на тялото.

Тантричният секс продължава повече от стандартния полов акт. Времето, което сте си отделили в никакъв случай не е загубено, напротив. Това сливане на тялото и душата за дълго ще остане в съзнанието ви, ще ви сближи и надгради отношенията.

Още от Любов и секс

Мъжът Скорпион в секса и любовта

Той е ненаситен в секса, спонтанен, голям ухажор и винаги готов да опита нещо ново. Мъжът скорпион е един от най-големите джентълмени в зодиака. Винаг...

10 причини жените да късат мъжете

Прекъсването на една връзка е трудно, но понякога е наложително. Особено ако не се чувствате щастливи с партньора си и усещате, че той не е вашият...

Когато той казва, че не иска връзка, наистина го мисли

Когато един мъж не иска да се обвързва, мрачни мисли нахлуват в нежната женска душа. Обстоятелствата могат да са много. Може да е наранен в предишната...

Зодиите говорят: Как да направите партньора си щастлив

Вижте какво прави половинката ви истински доволна, базирано на зодиакалния ѝ знак...

Кои мъже ще те докарат до оргазъм?

Ако случайно сте в търсене на мъж, който гарантирано ще ви достави удоволствие, то американските учени от Олбанския университет имат някои съвети....

Защо да откриеш любовта не трябва да е цел през 2017?

Ако и за вас 2016 година е била особено тежка, включвайки много разочарования, то вероятно бихте искали да преразгледате целите за 2017. Още по ...

Мъжът Водолей в секса и любовта

Той винаги е изпълнен с идеи, в повечето случаи е успешен в това, с което се занимава и не спира да изследва света край себе си. Мъжът Водолей е интер...

10 неща, които не трябва да искаш от него

Често казваме „той е длъжен“ или „тя е длъжна“, без да се замисляме – откъде в крайна сметка се взеха тези „дългов...

Жените масово проверяват и следят мъжете си!

Тя може и да не ви вярва толкова, колкото си мислите. 1 на 10 жени шпионира съпруга си, ровейки се в телефона и имейлите му, а 1 на 20 дами дори е...

10 неща, които жените правят след секс

Подготовката преди любовна вечер за дамите е истински бюти маратон – обезкосмяване, къпане, мазане с кремове, прически, грим, бельо и т. н. Оказва...