Направи мъжа си мултифункционален

В летните месеци, когато горещините ни влияят демотивиращо за извършването на каквато и да е дейност, разбирам, че съм феномен. Просто се различавам от останалите хора, защото в този период извършвам най-много дейности.

Понякога ги правя дори едновременно. Например, мога да лежа в леглото, същевременно да гледам телевизия, да разглеждам най-различни сайтове на компютъра си, да ям чипс и да пия бира. Абсолютна мултифункционалност.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАРАЗУМЪТ НА ЛУДОСТТАКАКВО Е ОСЪЗНАТО СЪНУВАНЕ?КОЙ ПЕЧЕЛИ ГМУРКАНЕ В ЕГЕЙСКО МОРЕДА КАЖЕМ ЗАЕДНО "НЕ" НА ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ

Въпреки моята свръхактивност, хората не спират да ми повтарят, че за нищо не ме бива. Най-вече вие, жените, се възмущавате от това ми поведение. Нали уж искате мъжете да бъдат точно такива - мултифункционални? А какво става, когато се появи такъв, който с лекота може да прави толкова много неща едновременно, както ги върша аз? Ще ви кажа - нападате го.

Не мога да си обясня каква е тази надменност и самочувствие при жените, че да съдят някого, занимаващ се с толкова много дейности, при положение че те могат да вършат до две неща едновременно - да готвят и да говорят, да мерят обувки и да говорят или да гледат сериали и да говорят.

Мултифункционалните мъже като мен изобщо не са малко на брой. Жалко е обаче, че рядко жените оценяват това им качество. А то води след себе си още куп позитиви, които малко или много, улесняват живота не на друг, а на самите жени.

Снимка: Thinkstock

Такъв мъж, например, никога няма да ви направи забележка, че неправилно носите торба с цимент, че редите бавно керемидите на покрива или че сте сменили маслото и тампоните на колата с няколко дена закъснение.

Няма да се сърди и да прави скандали, че цепите дървата за огрев рано сутрин и му пречите да спи спокойно или пък, когато ремонтирате пералнята, без да сте я изключили от електрическата мрежа.

Друго предимство на този мъж е, че ще ви обича такава, каквато сте. И няма да се опитва да промени навиците ви. Никога няма да се подразни, когато изхвърляте битовите отпадъци от дома, вместо него, нито когато прибирате мръсните му чорапи, които той е захвърлил в средата на стаята.

Снимка: Thinkstock

Няма да се опитва неистово да променя персоналността ви, въпреки че обсебвате всички негови ангажименти. Няма да го направи, защото той ви обича прекалено много такава, каквато сте и не би пожелал дори за миг някоя друга.

Просто ценете тези мъже! Пазете ги като очите си!

Ако вашият мъж не е мултифункционален - не се отчайвайте! Всички мъже имат потенциал да станат такива и вероятно вие не сте провокирали това му качество.

А нещата става лесно - просто не го разсейвайте от заниманията му, като описаните в началото на текста. Започнете отсега, защото през летните горещи дни имате двойно по-голям шанс да успеете.

Още от Интересно

Какво направиха модерните технологии с детството ни?

За много от децата на нашето време би било доста странно да разберат, че някога е имало дни, в които смартфоните, интернет и компютрите не съществувах...

Колко е лесно да бъдем фотогенични

Селфи манията продължав...

3дравословна рецепта за кускус с агнешко

Продължаваме с екзотичните вкусове. Днешната рецепта е типична за районите на Северна Африка. Тя е страшно бърза и лесна. Активното подготвяне е не по...

Дневен хороскоп за четвъртък, 23 февруари

Добро утро!  Денят ще е слънчев и прекрасен за разходка в парка след работа.  Вижте какво ви очаква днес ТУК.  –––...

Защо животът с Риби е толкова труден, но толкова сладък?

Риби e една от най-интересните зодии в зодиака. Тя е най-дълбокият и сложен знак, събиращ в себе си по малко от всички останали. Техните представители...

Изложба съблече българския мъж

Темата за голото мъжко тяло е широко застъпена в необятния свят на изкуството. Виждаме го в наследството на древните цивилизации, в стенописите на хри...