Бърз тест: Изберете стая и вижте какво разкрива тя за вас

В царството на Jenite често ви предлагаме различни тестове, които ви помагат да научите нещо за себе си. Днес сме ви приготвили един интересен метод за психоанализ. Звучи стряскащо, но всъщност изобщо не е! Уверяваме ви, че дори ще се забавлявате!

Всичко, което трябва да направите, е да изберете една стая от къщата, която виждате на картинката. Не се замисляйте много, а просто посочете онази, в която бихте влезли първо. Обърнете внимание на вещите и интериора в нея. Вземете решение бързо, но внимателно, защото този избор определя до голяма степен какъв човек сте!

Резултати:

Стая 1
Ако това е вашият избор, то вие сте широко скроен човек. Предпочели сте единствената стая без покрив в цялата къща, което означава, че сте любител на природата, а вероятно обожавате да се забавлявате с приятели на открито. Това подсказва наличието на басейн. На тази стая обикновено се спират хората, които гледат на света по по-различен начин от останалите.

Нека обаче проверим какво означава изборът на останалите предмети в стаята. Саксията с цвете показва още веднъж, че сте човек, който обича екзотиката и зеленината в света. Детските играчки, които намираме в басейна, означават, че не ви е страх от обвързване и може би вече дори сте на етап от живота си, в който децата са приоритет. Въпреки че обичате да пътувате и да се забавлявате, може би сте установили, че е време да се спрете на едно място за по-дълго време.

Стая 2
Това е детската стая, а празното креватче в нея разкрива самотата, която понякога усещате. Иска ви се да получавате от другите толкова, колкото самите вие им давате, но невинаги се получава и това ви плаши.

Будилникът над скрина означава, че сте човек на точността и винаги пристигате навреме за работна среща или събиране с приятели. Часовникът отвежда и към други асоциации - за вас времето е ценно и не го пилеете в празни приказки и действия. Вие сте човек, който обича да разсъждава повече от необходимото за нещата от живота. На вас може да се разчита.

Картината на стената показва, че често се обръщате към миналото и изпитвате носталгия. Прозорецът посочва нуждата от промяна в живота ви!

Стая 3
Банята. Обичате да се грижите за себе си и за начина, по който изглеждате. Имате нужда обаче от цялостно "прочистване" - във вас са се натрупали емоции, от които трябва да се освободите.

Вероятно сте човек, който обича да остава насаме със себе си и своите мисли. Впускате се без много да мислите в най-различни приключения. Като цяло обаче сте доста противоречива и трудна за разгадаване личност.

Стая 4
В случай че сте избрали спалнята, то вие сте успели да откриете уюта и хармонията в живота си. Обичана личност сте и се радвате се на любовта на любимия човек и на своите приятели. Предпочитате уединението с близки хора пред големите и шумни събирания с непознати.

Честен човек сте и лесно можете да разпознаете, когато някой не е искрен с вас. Авантюристичният дух не е присъщ за вас, има вероятност по-скоро да се страхувате да направите нова стъпка в живота си, отколкото да се "втурнете през глава" в ново начинание. Необходима ви е по-голяма увереност.

Стая 5
Всекидневната - това е най-голямата стая в къщата, с най-много предмети в нея. Вашият избор показва, че винаги се стремите към най-доброто и ако нещо не се получава така, както искате, запретвате ръкави и полагате още по-големи усилия, докато крайният резултат не ви задоволи напълно.

Креслото е символ на уюта - чувствате се перфектно на този етап от живота си и не искате да променяте нищо в него. Запалената цигара на масата напомня за проблем, който трябва да бъде решен. Снимките над камината говорят за връзката ви с другите хора - имате много приятели и държите на тях и на семейството си. Саксията е символ на грижовността - обичате да давате и да получавате такава. Това е и единствената стая с пердета на прозореца, което веднага препраща към богатата ви душевност.

Стая 6
Кухнята показва грижовния ви характер - за вас е от голямо значение благополучието на близките ви хора, дори повече от вашето собствено! В момента в живота ви се заражда нещо ново, на което трябва да дадете шанс.

Вие сте човек, който има добър апетит, както в буквалния смисъл на думата, така и в преносния - любопитни сте към всеки един аспект на чудото, наречено живот. В любовта сте страстни и готови на компромиси.

Стая 7
Ако сте избрали килера, това означава, че неотдавна сте избутали всички лоши мисли и преживявания в миналото, или ви предстои да го направите съвсем скоро. Има стълба, която само чака да бъде изкачена - това означава успех в професионален план.

Подредените рафтове показват, че умеете да степенувате приоритетите в живота си. Пералнята също е символ на това, че е време да "изперете" старите емоции и да преминете на чисто нова вълна. Суетна сте и държите както на личната хигиена, така и на чистите отношение между хората.

Ако искате да следите още интересни и забавни тестове, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Още от Интересно

Любовната прогноза на звездите за днес - 19-ти януари

Днес пред вас е един специфичен ден. Луната е без курс през почти целия ден - от 10:56 до 24:00 часа. Това забавя деня и го прави особено непродуктиве...

7 начина да сложиш край на навика да похапваш късно

Ако сте склонни вечер, (аз лично съм) да пренебрегнете здравословното хранене и спорт през деня, следвайте този прост наръчник и кажете НЕ! Как ст...

Домашните продукти, които са невероятни за кожата!

Много от нещата, които се крият при подправките ви са невероятни за вашата кожа и дори може да се използват за третиране на вашето лице. Те ще остав...

"Заспива ми се някъде далече..."

Има хора, които идват в живота ни просто ей така, случайно, полека, без гръм и трясък. И понякога точно тези хора се оказват най-важните, те променят ...

Последният писък на модата при булчинските рокли

Една от woman-ките се сгоди преди броени месеци и поради това в последно време в офиса темите за избора на булчинска рокля и подготовката за сватбата ...

Джанис Джоплин завинаги на 27 (видео)

Певицата, прочула се с високото си вокално майсторство и неподражаемия си стил, днес щеше да навърши 74 години...

Маги Желязкова в тандем с Устата за Балканския бал на 2 март

Иван Динев-Устата и Маги Желязкова са водещите на Балканския бал, който ще изригне в столичната “Арена Армеец” на 2 март. Рапърът с актьор...

"Сексът смъква напрежението, любовта го създава."

Сексът е една от водещите сили в света. Той е удоволствие и продължаване на биологичния вид, изкуство и любов, разтърсващо и емоционално изживяване. ...

Тайните страхове на всяка зодия

Освен силната си страна, понякога е нужно да разкрием тревогите и болките си, за да се справим с тях, съветват Vesti.bg. Всеки човек има своите с...

Два литра вода на ден през зимата помагат да борим вирусите

По данни на Националния център по заразни и паразитни болести, близо 1200 души на ден остават повалени от грип и остри респираторни заболявания у нас....