Аржентинец разби сърцето на Владо Карамазов

АРЖЕНТИНСКИЯ КРАСАВЕЦ МАРКО ЗАВЪРТЯ ГЛАВАТА НА КАРАМАЗОВ.

 

„Гладувах ден и нощ. Местните ни приготвяха буламачи, в които щедро сипваха от техните невъзможни под­правки. Храната им няма никакъв вкус, но за сметка на това е ужасно пи­кантна. Винаги съм имал слаб стомах и моментално се назначих за пазач на тоалетните в ла­гера ни. След това просто спрях да ям и се задоволявах да се наливам с минерална вода до прималяване", проплаква актьорът Владо Карамазов.

Спомените му не са от престоя в Софийския централен затвор, а от разходката му до Камбо­джа, където преди месеци се снима поредният сезон на „Сървайвър". При завръщането си Владо опищя орталъка, че е сва­лил над седем килограма заради непоносимостта си към камбоджанските специалитети. Разсеяно пропуска да си припом­ни, че за мъките си е бил солидно обезщетен от продуцентите Евтим Милошев и Любо Ней­ков. Двамата съдружници искат на всяка цена да привлекат в екипа си по­пулярния актьор за водещ, тъй като зрителите явно харесват излъчването му на леко тъжен мачо, който броди по пустинния плаж и разказва какви са ги надробили бедстващите островитяни.

Този път свикналите да получават каквото поискат босове са принудени да се бръкнат доста надълбоко, за да привлекат в екипа си Карамазов. Тай е твърдо решен да откаже на пока­ната отново да се затътри до другия край на света. В крайна сметка парите заглушават желанието му за бунт.

„Владо се похвали, че е успял да си договори с 50 процента по-висок хонорар в сравнение с това, което е получил за предишния сезон на риалити форма­та. На всичкото отгоре ги изнудил да му платят предварително, за да не го изиграят след това с оправданието: „Нямаме пари, ще платим другия месец", усмихват се колеги на талантливия актьор.

Покрай ангажиментите си в Камбоджа Владо зарязва прохождащия си бизнес. Самият той вече иска да е продуцент и да държи бъдещето си в свои ръце. С колегите си Юлиан Вергов и Захари Бахаров е тръгнал да изгражда продуцентска компания.

Тримата в началото са решили да се грижат за собствените си театрални участия, но имат планове и да създават филми и сериали.

„Всичко върви трудно, защото не сме типичните продуценти.Това са хора, които минават през огън и лед, само и само да постигнат целта си. Ние не сме се възпитали така. Даваме си срок за изпълнение на конкретна задача, но няма проблем, ако не го спазим. Така бизнес не се прави. Ху­бавото е, че сме приятели и не се държим като шефове един с друг. Не­щата рано или късно ще потръгнат. Имаме добри идеи, знаем на кои хора можем да се доверим, така че успехът няма да закъснее", самонавива се Владо Карамазов.

Той е толкова улисан с новия проект, че съвсем е занемарил личния си живот. Съвсем наскоро водещият на „Сървайвър" пусна обява в социалните мрежи, че търси гадже на кучето си.

Приятелите му питат с чувство за хумор дали не е по-добре да уреди себе си преди четириногия си другар. По-слабо информираните моментално биха възразили, че при Владо всичко е наред и той все още дели едно легло с колегата, a вече и бизнес партньор Юлиан Вергов. Не беше чак толкова отдавна онази любопитна случка с дъх на чисти чаршафи. Двамата бяха спипани в чужбина да си избират спални комплекти, което съвсем естествено беше възприето като знак за циментирането на сериозната им връзка. В последствие събитията претърпяха драматичен обрат. Както често става в живота, дуетът им беше поставен на изпитание след появата на трети човек. Става въпрос за аржентинския красавец Марко, който завъртя главата на Карамазов.

„От тази връзка не излезе нищо добро. Марко се оказа изключително ревнив човек и без много усилие превърна в ад живота на своя приятел. Той се отдели от приятелите си, което явно беше и желанието на чужденеца. Добре, че нещата им в крайна сметка не се получиха и се разделиха, защото Владо наистина беше станал непоносим характер", описват картинката приятели на Карамазов.

Актьорът очевидно е решил този път доста прецизно да избере човека, на когото да отдаде най-интимните си мисли и чувства. Оказва се, че на хоризонта така и не се появява рицарят на бял кон, а самотата стиска за гушата и без това леко меланхоличния актьор, „Всеки иска да си има I'близка дружка на този свят. Владо не прави изключение. Струпаха му се много разочарования, На всичкото отгоре реши да се прави на мачо и разбивач на женски сърца, Започна да излиза в женска компания, да се снима с красавици, кой ще му повярва на този маскарад. Така прави по-трудно собственото си бъдеще. Всички знаят истината и е добре той да го осъзнае, за да се съсредоточи върху избора си на партньор в живота", съветват Карамазов по-близките му колеги на сцената.

Още от Звезди

Анита Мейзер не вижда смисъл да живее, иска прошка

Анита Мейзер се срамува и иска прошка за смъртта на съпруга си Николай, който почина при задушаване със свински опашки. Това сподели тя в интервю ...

Мадона по жартиери: Винаги съм се чувствала потисната

Мадона краси емблематичната корица на февруарския брой на списание Harper's Bazaar, като изданието чества своята 150-та годишнина. Суперзвездата п...

Ема Уотсън е отказала да изиграе Пепеляшка, преди ...

Пепеляшка не е достатъчно добър модел за подражание, според Ема Уотсън....

Кендал Дженър отрича да си е правила пластична ...

Снимките на модела от 2010 година говорят друго....

Джони Деп благодари на феновете, че са се застъпили ...

Актьорът спечели приза „Любима кино икона“ на наградите „Изборът на публиката“ и благодари за подкрепата на феновете през трудния период от живота му....

Деян Топалски ще става баща

Деян Топалски чака първо бебе. Самият той се похвали с щастливата вест, че ще става баща на страницата си във Facebook. Деян е написал: „Нашата гр...

Селена Гомес се подстрига късо

Искаме новата й прическа веднага!...

Виктория Бекъм съжалява, че си е сложила силикон в ...

Звездата смята, че това е бил знак за несигурността й като по-млада....

Силата е с нея: Бившата на Брадли заби Диего Луна

Бившата приятелка на Брадли Купър – Суки Уотърхаус, има нова любов и това е актьорът от „Rogue One: История от Междузвездни войни“ Диего Луна. 37-...

Тази панда прави по-добри селфита от всички нас

Мръдни се, Ким Кардашиян, тази панда изглежда по-добре на селфита от теб!...