Каза ми, че иска да си дадем почивка

Здравейте на всички , ако може да отделите малко време за това, което съм написал и оставите коментар, с който ще ми помогнете да се изясня - БЛАГОДАРЯ
Началото . .

С приятелката ми сме заедно от 2 години и 6 месеца, живеем на 300 километра един от друг (винаги съм пътувал при нея, за да се видим), на по 18 години сме (когато се запознахме бяхме на по 15). Както във всяка връзка, първите месеци са най-сладки. Няма караници, дърпаници, недостатъци и други такива. С напредването на времето, обичта ни един към друг нарастваше. Но започвахме да се дърпаме за малки и незначителни глупости, но понеже се обичаме - ги правехме големи проблеми . . . Само веднъж сме били пред раздяла . . миналата година по това време - аз не бях сигурен , дали има смисъл да сме заедно ( поради някои причини) и тогава тя с всички сили ми показа , че ако двама души се обичат , ВИНАГИ има смисъл.

Сега, преди около 2 седмици се скарахме доста злобно, понеже тя отиде на море с 3 нейни приятелки за 3 дни. Добре, няма проблеми, НО понеже се бяхме дърпали преди това, тя нито ми пишеше през деня, нито нищо, от което аз се дразнех и ревнувах. Да не би да има някой с тях там. . и не го криех, а й го казвах директно какво мисля. Тя още повече се изнерви и се скарвахме още по-жестоко, че тя ми каза категорично че е решила, че иска почивка и нищо не може да я помръдне.

За мен почивката значеше край - аз не смятах, че мога да стоя 2-3 дни без изобщо да я чувам . . обичам я . .
Когато се върна от морето, аз си хванах рейса и пътувах 4 часа, за да се видим с нея - посрещнах я от нейния рейс и така . . видяхме се . . говорихме . . каза ми, че е категорична за почивката и, че просто в последно време много се е напрегнала и иска просто да си починем, че много се караме и още доста неща.

Понеже аз съм в София, а тя е в по-малък град, аз нямам против тя да ходи на дискотеки и не и правя проблем. Аз лично в София не ходя на дискотеки, защото просто без нея не ми е интересно и знам, че няма да и е приятно да съм заобиколен от толкова много момичета, а тя да не е там . . и на мен не ми е приятно, но го превъзмогвам.

Тя ми каза , че е много объркана , не знаеше какво иска . . дали иска да е с мен или не , затова и трябва тази почивка , за да разбере дали ме иска или не . . . Защото вариантите са два . . или да е с мен и да има дразги, каквито има във всяка връзка, или да е изобщо без мен без гадже без никакви грижи. Опитах с всички сили да и покажа , че има смисъл да е с мен и , че си струва всичко в името на любовта ни - та аз толкова я обичам. . толкова е красива и мила.

Даже ми каза, че иска да започна да ходя на дискотеки, за да видя, че има и други момичета и да се убедя, че за мен тя е най-добрата (същото се отнася и за нея). Обясних и колко много рискува, че всеки един момент, ако толкова лесно ме пуска, може да ме изгуби, че не цени това което има в момента, че аз се боря за нас, но не е достатъчно само аз да се боря, а трябва и тя. За два дни толкова разговори и тъга не бях чувствал никога. . показах и колко я обичам . . тя го знае . .

Тръгвайки от града тя ме изпрати с рейса, прегърна ме и ми каза да не се разстройвам, че това е просто почивка (нямаше как да не ми стане тъжно).
Знаех, че тръгна ли сега тя е толкова далече и няма да ме чувства толкова близък. Налагаше се да замина първите 2 дни, без нея ми бяха много трудни и бяха поне 100 смс-а изписани от моя страна с обяснения за НАС и т. н. да се замисли малко какво сме НИЕ и какво ще изгуби.

След това се кротнах - 2-3 дни не и звънях, за радост тя ми звънкаше от време на време, за да ме чуе, но само когато вървеше на някъде или когато се прибираше . А не просто за да ме чуе. . което ме дразнеше, за да си говори с мен , през последното време не намираше време (защото сестричката и си ляга при нея и "не може" да говори) , а за приятелките си намира време да си говорят по телефона.

Аз се старая максимално да не се заядем или нещо от сорта, но донякъде успяхме, до вчера . . .

Понеже знаех, че ще ходи на дискотека (вчера 11. 07. 2014) и бях притеснен естествено и към 20:00 и писах смс, на който тя ми отговори след 30 минути. каза ми, че имало буря и нямало обхват . . разбрах я . . след това си писахме 2-3 незначителни смс без проблеми, когато стана 23:00 + аз я попитах къде е и дали е тръгнала вече - тя не ми отговори 20 минути, след което и написах един смс, че само усложнява нещата. Звъннах й и ми каза, че преди 5 минути е дошъл обхвата и не е искала да ми звъни защото съм и писал кофти смс.

Аз се издразних и я помолих да ме разбере - да се постави в моето положение, че ако аз ходя някъде и не и отговоря половин час дори замалко и тя ще се притесни. Мисля, че не се постави в моето положение . . СКАРАХМЕ СЕ . . цяла вечер нито ми писа смс, нито ми звънна като се прибираше, както ВИНАГИ прави. Писа ми смс в 4:28 сутринта, че се прибира. За да я накарам да се поинтересува повече от мен, аз по случайност се събудих в 7 сутринта и писах, че и аз току-що се прибирам. ( целта беше да я накарам да се замисли, че ако не отделя повече време да си говорим . . няма да знае къде съм и какво правя. После и признах, че съм я залъгал).

На сутринта тя ме попита къде съм бил естествено . . и й казах , че ако ми беше звъннала, щеше да разбере . . при което последва жестока караница. . .
Тя ми каза , че усеща омраза и ненавист от моя страна , а не обич . . понеже ваканцията ми е от 2 до 12 август , разбрахме се до тогава никакъв контакт един с друг и ще се видим , чак през ваканцията ми, за да отидем само аз и тя на море. . целта е . . до тогава да види какво е БЕЗ мен . . . на морето да види какво е "СЪС" мен и да си изясни какво иска - да е с мен или не. Ясно е, че винаги ще има за какво да се дразним . . въпроса , на който тя не намира отговор е дали си струва.

За мен тя е единственото момиче . . . знам , че има други хубави и така нататък, но с нея ми е НАЙ-ИСТИНСКО . . първите сме си . . . като знам колко я обичам , просто не искам да поглеждам други, не ме интересуват, а тя точно това иска от мен . . за да се убедя в нея . . според нея сега през почивката аз при първа възможност ще ходя при други.

Не съм и изневерявал, не бих го направил - винаги съм и казвал всичко в очите. Никога не съм и посягал. . .

Знам, че мога да си намеря някоя, която дори да ме цени повече и уважава , но аз искам НЕЯ, защото тя е моето момиче и тя ми е казвала много пъти, че дори да се разделим тя няма да си хване някой друг , че ще се надява някой ден пак да се съберем. Не искам всичко , което сме градили до сега да пропадне. . . та ние израстнахме заедно. Аз имам волята да се боря за нея , но ме притеснява , че тя е уморена и точно затова иска тази почивка . . че не иска да се бори . . каза ми "аз в момента нито искам да давам , нито да приемам" . . не знае какво иска.

За да ме оцени може би трябва да усети, че ме губи . . . как да го направя. Ако може някой, който е бил в такава ситуация да ми изрази мнение. Видях, че аз не мога да и променя мнението. Трябва тя сама да си го промени, да усети, че си струва да е с мен и да се дърпаме , а не да е сама и да и е сив деня.

Моля ви посъветвайте ме как да стане това нещо. . много ще съм ви благодарен . .

Моля без критики отдолу , няма нужда . .

Още от Живот

Кой иска да "Смени жената"

Превърналият се в световен телевизионен хит риалити формат – „Смени жената” бързо набира  популярност и сред родните семейства....

На Антоновден: Не плетете, не варете боб, Чумата ще се разсърди!

Православната църква почита днес паметта на Преподобния Антоний Велики, празникът е наричан от народа Антоновден. Антоний Велики е роден около 251...

Северна Америка – пътешествие из дивите дебри на природата (галерия)

  Галерия Северна Америка и нейните красоти 10 снимки Дивата природа привлича вниманието на любителите на пътешествията...

Как да познаем „многострадалната Геновева“ сред нас

Има хора, които няма как човек да не хареса – ведри, усмихнати, с чувство за хумор и интелект. Да общуваш с такъв човек винаги е за предпочитане...

Мисъл на деня от Дейл Карнеги

"Не се страхувайте от врага, който ви напада, страхувайте се от приятеля, който ви ласкае!"  Дейл Карнеги е американски писател и лектор, роден п...

Нов закон в Швейцария: Който махне презерватива е изнасилвач

Наказателният съд в Лозана, Швейцария, взе историческо решение. Съдиите постановиха, че ако по време на сексуален акт мъжът реши да свали презерва...

Мисъл на деня от Пол Нюман

„Хората остават женени, защото го искат, а не защото вратата е заключена.“ Пол Лиънард Нюман е американски актьор и режисьор от еврейски произход, род...

Плажове, които откъсват от реалността (галерия)

  Галерия Райски плажове, които заслужават да се видят 16 снимки Раят е на Земята – просто трябва да го откриете! ...

10 сигнала, че не си добра приятелка

С напредване на възрастта нарастват и нашите отговорности и понякога забравяме за най-добрите си приятелки. Винаги е добра идея да разгледаме наш...

Програмата на Театър „София“ за февруари 2017

На 18 февруари (събота) от 17 ч. ще бъде премиерата на „Мери Попинз“ по мотиви от произведения на Памела Травърз. Адаптация и режисура: Ан...