13 знака, които разкриват уменията му в леглото

С настъпването на лятото и покачването на градусите сексуалните желания стават все по-дръзки и закачливи. И докато се чудите дали мъжът, с когото излизате вече на втора среща, ще оправдае очакванията ви в леглото, на хоризонта се появява друг мачо, който също печели вниманието ви.

Трябва да имате предвид, че дори най-малката подробност в поведението на обекта на вашите желания разкрива съществени подробности около неговите сексуални предпочитания. Необходимо е просто да се научите да разпознавате малките детайли.

Какъв сексуален партньор се крие зад един мъж, който постоянно гризе ноктите си? До какво заключение трябва да ви отведат гъвкавите му пръсти? Вижте тези 13 малки тайни, с които ще ви помогнем да разгадаете сексуалния подтекст на мъжките странности и навици.

1. Гризе си ноктите
Мъжът, който има навика да гризе ноктите си, се раздава докрай! Не се притеснява да нарушава всякакви условности и винаги стига до финала. Пада си по нетрадиционни и екстремни преживявания и да, всичко казано дотук важи с пълна сила за сексуалното му поведение. А това допълнително увеличава страстта

2. Грижи се за куче

Pinterest

Господинът, горд собственик на куче, се е научил да поставя чуждите нужди пред своите собствени. А това определено е плюс за вас. Освен това е свикнал с всякакви грижи около домашния си любимец и не е маниак на тема чистота. Той е пълната противоположност на мъжете, които са обсебени от непостижимо високото ниво на лична хигиена.

3. Той не е голям красавец
Ако мъжът, с когото излизате, но все още не стигнали до интимната част на връзката си, не се отличава с красотата на холивудските сексимволи, няма причина да "се хващате" за очевидната разлика. Външният вид определено не е от признаците, които разкриват уменията му в кревата, и това е нещо, което трябва да знае всяка една жена!

4. Има красив и извит почерк

Pinterest

Според специалисти, които се занимават с връзките между почерка на човека и неговия характер, хората, които изписват например буквата "у" с извит край, се отличават с по-високо либидо и голямо въображение. Като тук става дума за едно по-специално въображение

5. Излъчва божествен... аромат

Pinterest

Уханието, което долавяте в мъжа срещу вас, е един от показателите на сексуално привличане. Колкото по-приятно ви се струва то, толкова по-голяма е вероятността двамата да сте страхотни и напълно допълващи се интимни партньори от чисто генетична гледна точка.

6. Позицията на тялото му е правилна
Знаете, че езикът на тялото разкрива много подробности около човек. Ако кавалерът ви има правилна позиция на тялото (в по-голямата част от времето раменето му са изпънати назад, а гърбът му е изправен), то той е склонен да полага големи усилия, за да ощастливи жената до себе си.

Правилната стойка означава също, че мъжът притежава необходимата увереност и самочувствие. Обратно, неправилната позиция на тялото нашепва за мързелив чудак, който не би дал всичко от себе си, за да направи така, че неговото момиче да остане доволно.

7. Умее да се шегува със себе си

Pinterest

Умението на един мъж да се надсмива над самия себе си показва, че той не е прекалено сериозен и твърде егоцентричен. Не се страхува, че може да сбърка, защото веднага намира начин да коригира грешката си. Не се отчайва, а напротив - амбицира се дори повече.

8. Говори чужди езици
Много добър знак е, ако мъжът до вас говори повече от един чужд език. Това разкрива неговата интелигентност и желанието му да учи нови неща. В сексуален план това означава, че е склонен да работи наистина усърдно, за да получи наградата, която му се полага за добре свършената работа. А това не е никак маловажен аргумент в полза на бъдещия ви сексуален партньор.

9. Той е нервен шофьор

Pinterest

Ако кавалерът ви е нервен и ядосан зад волана, докато ви откарва до ресторанта, той най-вероятно е нетърпелив и се интересува най-вече от крайната дестинация, а не от пътя, по който стига до нея. В този смисъл той ще бъде по-малко заинтересован от вашето собствено удоволствие, стремейки се да стигне по-бързо до своето.

В случай че шофира със значително по-голяма скорост от разрешената по закон, трябва да закопчаете колана! Партньорът ви е страстен и си пада по дълбоките и чувствени преживявания. В леглото това важи с пълна сила!

Ужасно предпазливите и бавни зад волана мъже не са препоръчителен сексуален партньор. Много вероятно е във връзката ви вие да сте тази, която има нужда от повече екшън.

10. Вманиачен е по стриктното спазване на ежедневния си график

Pinterest

Ако обектът на вашите желания се появява на срещи и събития доста преди тяхното начало, трябва да бъдете нащрек. В случай че винаги спазва уречения час и върши задачите си в точно определена минута, той ще бъде изцяло предвидим за вас.

Подобен тип мъже правят всичко по един и същ начин и рядко променят методите си. Това означава, че не са много "за" разнообразието в сексуалния си живот, а от това определено бързо ще ви доскучае.

11. Пада си по-скоро "самотник"
Ако господинът, по когото си падате, не прекарва много време с приятелите си, предпочита да бъде сам или изобщо няма такива, то той вероятно е неумел любовник. Има нужда от много насърчаване и одобрение преди да се отпусне напълно. Няма и много висока оценка за себе си.

Ако сте жена, която обича да доминира в любовната игра и не ви пречи да "преподавате уроци" на мъжа до себе си, "самотникът" е перфектният избор за вас. Не очаквайте обаче никакви изненади от негова страна - той залага единствено на вече усвоени техники, но не се отличава с голям набор от тях.

12. Използва жестове, когато говори

Pinterest

Мъжът, който си служи с резки движения на ръцете и прави физиономии по време на разговор, е добър любовник. Обикновено хората, които използват жестове и мимики, са изобретателни и с богато въображение. Мъжът до вас приема секса като изкуство, което трябва да бъде създадено по възможно най-добрия начин.

13. Има гъвкави палци
Съществува един непопулярен начин, чрез който можете да проверите дали мъжът до вас отговаря на идеала за сексуален партньор. Всичко, което трябва да направите, е да издърпате колкото можете палеца му. Китайците вярвали, че колкото по-гъвкав е палецът на един мъж, толкова по-приключенски дух има той.

Ако не можете да издърпате палеца му на по-голямо разстояние от центъра на дланта, то мъжът е консервативен любовник. Колкото повече се огъва пръстът му, толкова по-висока оценка получава по десетобалната скала за перфектен любовник.

Големият и дълъг палец подксазва, че мъжът има силна сексуална енергия и обича да установява контрол. Късият палец разкрива слаб любовник, а гъвкавият - невероятен и наистина способен в леглото кавалер.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite. bg във Facebook!

Още от Любов и секс

Знаците, че сте крайно самотни

Да си самотен понякога не е просто състояние на духа, а има и физически проявления. Ако се чувствате прекалено самотни, неразбрани, имате нужда от няк...

Мъжът Козирог в любовта и секса

Той е решителен, целеустремен, дисциплиниран и консервативен. Всичко ново приема с известна доза скептицизъм, но има силна воля. Мъжът Козирог е следв...

10 проблема на всяка жена в нова връзка

А още по-сложно е, когато си в началото на нова връзка и двамата нямате особена представа какви ги вършите. Ето проблемите, с които се сблъсквате какт...

9 секс навика, които да научиш на 20

Сега е времето, през което трябва да откриеш какво ти харесва и какво не, да поставяш граници или да му отпуснеш края (в определени рамки). Прочети ко...

Съветите на баба и дядо за щастлив брак

Когато говорим за любовта и нейната стойност винаги се връщаме назад в разказите на нашите баби и дядовци. Преразказваме техните невероятни срещи и лю...

5 знака, че тя иска флирт, а не сериозна връзка

По принцип мъжете са тези, които по-трудно се ангажират с дългосрочни отношения, тъй като държат много повече на своята независимост. В съвременни...

С грешния човек ли съм?

Понякога човек не може да си даде реална представа дали е с грешния партньор или не. Връзките ни могат да ни заблудят. Заблудите могат да дойдат най-ч...

Най-големите митове за сексуалните предпочитания на мъжете

Дамите са едни от най-любопитните същества, които природата някога е срещала. В стремежа си да разберат силния пол, те са създали някои стереотипи, ко...

Колко секс месечно правят щастливите двойки?

Даваме си сметка, че животът без секс би бил вреден, особено , когато сме обвързани. Тук идва въпросът - колко често трябва да прави секс една двой...

Мъжете с татуировки изневеряват по-често

Жените винаги са били предпазливи, когато излизат на среща с обемисти мъже, покрити с татуировки. Ново изследване сега показва, че ако свалката се е р...