Забременяване от фелацио и други тийнейджърски заблуди

Интернет пространството до такава степен е погълнало ежедневието ни, че често забравяме за съществуването на места като например лекарските кабинети и вместо това търсим уж компетентна помощ във форуми и сайтове. Това важи в особена сила при тийнейджърите, които трудно споделят с родители и близки, но за сметка на това са повече от активни и "отворени" в мрежата.

Днес обаче няма да си говорим за това как социалните мрежи буквално изяждат социалния живот на подрастващите, а ще обърнем внимание на един не по-малко сериозен проблем. А именно все по-ниската възраст на сексуална активност, съчетана с още по-ниска (а често и никаква) полова култура.

И за да илюстрираме още по-нагледно този проблем, ви предлагаме да прочетете тези извадки от форуми на сексуална тематика*. Сами преценете дали да се смеете, или да започнете яростно и неконтролируемо да блъскате челото си с ръка (или директно в най-близката стена).

(из тема, озаглавена "Освен сперма?")
- Искам да попитам опитните освен сперма какво друго изхвърля мъжа при еякулация?
- Предеякулационна течност.
- Безобидно е нали ? защото една приятелка ми каза че можело да се забременее а аз и казах че това са пълни глупости !!!
- Възможно е, ако го правите за втори път и не е пишкал преди това.

***
Искам да ви питам дали е ефективна помпата за уголемяване на пениса...и колко време трае уголемяването. Ако помпата се ползва редовно може ли да се уголеми пениса трайно?

(встъпителен въпрос в тема със заглавие "Психо ли съм?")
Притеснена съм.. Мисля че не съм добре с главата. Днес с половинката ми правихме секс под звуците на тази песен (песен на Райна, бел.ред.). Обикновено издържам по 10-20 минути, но този път, докато звучеше тази песен издържах само 3 минути. На какво се дължи според вас?

***
Според вас ако се налага да се ползва лубрикант, кой трябва да го купува момичето или момчето (т.е. кой трябва да дава парите)?

***
Дали все още съм девствена? Как да разбера...

***
Снощи правих орален секс с непознато момиче и днес езика ми изглежда странно. Само че не мога да преценя дали е така от вчера или преди, или пък дали не е от нещо друго защото съм болен и от ангина и пия лекарства. Бих искал да попитам на какво ви прилича и ако е сексуално, може ли да се развие до такава степен за 14-15 часа ?

***
Попаднах на няколко пъти на статии в списания, в които се казва, че презерватив се слагало и когато правиш фелацио, иначе можело да прихванеш венерическа болест. wtf?

(съвет относно въпрос за анален секс)
Аз те съветвам, винаги да бъдеш готова за анален секс. Редовно си прави клизми с маркуча на душа, използвайки хладка вода.

***
Разликата при секса без презерватив определено е голяма и мисля с приятеля ми да продължим така. Не искам да пия каквито и да било хапчета и въпросът ми е дали ако го правя без презерватив когато не съм в овулация и той го вади преди да свърши, има някакви проблеми и риск от забременяване?

***
При секс без презарватив и като искаш да направиш втори дубъл (да кажем веднага след първия или малко след това) има ли опасност за забременяване? Преди бях чел някъде, че сперматозоидите са "Живи" до 1 мин навън.

***
Правихме секс с приятелката ми и в началото първия път ѝ го боднах без презерватив и след това го сложих. Искам да попитам възможно ли е да е бременна при положение, че още не ми се беше надървил както трябва ?

*При събирането на информацията са направени минимални редакторски корекции, с цел ограничаване на текста от нецензурно и обидно съдържание, при които правописът на никого от цитираните не е пострадал.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

Още от Интересно

Лана дел Рей се завръща!

Прекрасната певица издаде нов сингъл след 2-годишна пауза...

За жените и мъжете - искрено и лично

1. Ако мъжът си търси жена, &#...

Седмичен хороскоп за 20-26 февруари: очакват ни силни емоции и напрежение

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделн...

9 мисли, които минават през главата ни, когато алармата звънне

Никой не обича сутрин да става и иска да поспи още малко! За щастие днес няма нужда да навивате аларми и да се съобразявате с тях. Но през делничните ...

Вечните закони на кармата

Как можем да обясним какво е карма? Най-лесният начин е като си представим една кутия. В нея слагаме всички добри и лоши неща, които вършим. Тази кути...

Седмичен хороскоп за периода 20 февруари- 24 февруари 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен През последните няколко седмици животът ви е абсолютен хаос,...

7 неща, които правя на 30, а ми се щеше да съм правила на 20

Без да навлизаме в прекалено много подробности около моята възраст, нека просто кажем, че не съм някакъв самопровъзгласил се мъдър дух, който току-щ...

Лекарите Предупреждават: Спрете да носите мобилния си телефон близо до тялото! Ето защо!

Може да сте чували, че мобилните телефони са опасни за вашето здраве. Но това вероятно не ви е спряло да ги използвате. Тъй като технологията се под...

Джоли за Брад Пит: Винаги ще бъдем семейство

За първи път от септември насам, когато подаде документи за развод, Анджелина Джоли проговори за раздялата си с Брад Пит. Тя, заедно с шестте си де...

Дневен хороскоп за неделя, 19 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Някой има нужда от помощ! Може би ваш близък или колега. Напра...