Забременяване от фелацио и други тийнейджърски заблуди

Интернет пространството до такава степен е погълнало ежедневието ни, че често забравяме за съществуването на места като например лекарските кабинети и вместо това търсим уж компетентна помощ във форуми и сайтове. Това важи в особена сила при тийнейджърите, които трудно споделят с родители и близки, но за сметка на това са повече от активни и "отворени" в мрежата.

Днес обаче няма да си говорим за това как социалните мрежи буквално изяждат социалния живот на подрастващите, а ще обърнем внимание на един не по-малко сериозен проблем. А именно все по-ниската възраст на сексуална активност, съчетана с още по-ниска (а често и никаква) полова култура.

И за да илюстрираме още по-нагледно този проблем, ви предлагаме да прочетете тези извадки от форуми на сексуална тематика*. Сами преценете дали да се смеете, или да започнете яростно и неконтролируемо да блъскате челото си с ръка (или директно в най-близката стена).

(из тема, озаглавена "Освен сперма?")
- Искам да попитам опитните освен сперма какво друго изхвърля мъжа при еякулация?
- Предеякулационна течност.
- Безобидно е нали ? защото една приятелка ми каза че можело да се забременее а аз и казах че това са пълни глупости !!!
- Възможно е, ако го правите за втори път и не е пишкал преди това.

***
Искам да ви питам дали е ефективна помпата за уголемяване на пениса...и колко време трае уголемяването. Ако помпата се ползва редовно може ли да се уголеми пениса трайно?

(встъпителен въпрос в тема със заглавие "Психо ли съм?")
Притеснена съм.. Мисля че не съм добре с главата. Днес с половинката ми правихме секс под звуците на тази песен (песен на Райна, бел.ред.). Обикновено издържам по 10-20 минути, но този път, докато звучеше тази песен издържах само 3 минути. На какво се дължи според вас?

***
Според вас ако се налага да се ползва лубрикант, кой трябва да го купува момичето или момчето (т.е. кой трябва да дава парите)?

***
Дали все още съм девствена? Как да разбера...

***
Снощи правих орален секс с непознато момиче и днес езика ми изглежда странно. Само че не мога да преценя дали е така от вчера или преди, или пък дали не е от нещо друго защото съм болен и от ангина и пия лекарства. Бих искал да попитам на какво ви прилича и ако е сексуално, може ли да се развие до такава степен за 14-15 часа ?

***
Попаднах на няколко пъти на статии в списания, в които се казва, че презерватив се слагало и когато правиш фелацио, иначе можело да прихванеш венерическа болест. wtf?

(съвет относно въпрос за анален секс)
Аз те съветвам, винаги да бъдеш готова за анален секс. Редовно си прави клизми с маркуча на душа, използвайки хладка вода.

***
Разликата при секса без презерватив определено е голяма и мисля с приятеля ми да продължим така. Не искам да пия каквито и да било хапчета и въпросът ми е дали ако го правя без презерватив когато не съм в овулация и той го вади преди да свърши, има някакви проблеми и риск от забременяване?

***
При секс без презарватив и като искаш да направиш втори дубъл (да кажем веднага след първия или малко след това) има ли опасност за забременяване? Преди бях чел някъде, че сперматозоидите са "Живи" до 1 мин навън.

***
Правихме секс с приятелката ми и в началото първия път ѝ го боднах без презерватив и след това го сложих. Искам да попитам възможно ли е да е бременна при положение, че още не ми се беше надървил както трябва ?

*При събирането на информацията са направени минимални редакторски корекции, с цел ограничаване на текста от нецензурно и обидно съдържание, при които правописът на никого от цитираните не е пострадал.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

Още от Интересно

„Една нощ с теб” в Театър "Българска армия"

Това е история за любов между средностатистически мъж и жена, Адам и Линди, американци. История, която разказва за не-възможно събиране, съжителство, ...

Кои са зодиите, които се целуват най-страстно

Зодиакалният знак, под който сме родени, разкрива ключови факти за нас. Така например от зодията става ясно какъв е характерът на даден и човек и как ...

Сестрите са най-голямото богатство на света

Как бих могла да опиша какво е да имаш сестра на човек, който си няма? Сестрата е като твое лично слънце, което топли, приютява и винаги разбира. Слън...

Еманципираните принцеси на Ориента

Кралица Фатима Кулсум - диамантената владетелка на Близкия Изток Саудитска Арабия е една от мюсюлманските държави, в които ислямските традиции с...

Атанасовден ден е! Зимата започва да си отива от днес

Днес почитаме Свети Атанасий Велики, който е роден през 295 г. в Александрия. Почитаме го заедно с архиепископ Кирил, двамата спасили християнств...

Нина Добрев по-впечатляваща от всякога

Актрисата с български корени е с нова прическа и изваяна фигура...

Здравословните проблеми, изписани на лицето

Не подценявайте сигналите, които ви изпраща тялото, те издават вътрешен проблем...

Ето ги новите секссимволи в киното

Дори и да са десетилетия по-възрастни от нас и да са надхвърлили 50-те, си признаваме, че все още гледаме с плам и обожание холивудски красавци като Б...

Нещата, за които трябва да сте подготвени, ако имате близнаци

Да имаш две деца по едно и също време е чудо! Това е още по-голям комплимент от Господ! Но е и отговорност. Винаги съм си мечтаела да имам близнаци и ...

Бети Уайт стана 95 и все още работи: "Аз просто няма да си отида"

Иконата Бети Уайт стана на  95-годишна възраст вчера (17.01) и преди големия си ден, тя се срещна със специалния кореспондент на „Yahoo&r...