Алекс Раева пести за дайвинг и бебе

ПЕВИЦАТА ЗАГЪРБИ СУЕТАТА, ИЗНОСВА СТАРИ ДРЕХИ И ОБУВКИ, ЗА ДА ПЕСТИ ЗА ДАЙВИНГ И БЕБЕ

Напълно нов човек е станала Александра Раева която пак ще води шоуто „X фактор" заедно с Мария Игнатова. Певицата тотално е изменила възгледите си за живота и бъдещето си. Допреди 4-5 години тя мечтаеше за звездна музикална кариера, а сезонното обновяване на дизайнерския й гардероб за нея бе фикс идея. Под влиянието на половинката си диджей Дончо Алекс претърпя пълна промяна. Бившата беквокалистка на „Шоуто на Слави"с радост износва старите си дрехи и обувки, за да пести за ежегодните си пътешествия с Дончо, както и за бъдещия им наследник.

По ирония на съдбата своята трансформация Алекс претърпява след поредица от драматични обрати в живота си. 33-годишната певица премина през две любовни разочарования и няколко работни места. В началото бе Слави Трифонов. Алекс бе дълго време беквокалистка в шоуто му, но през 2007 година най-неочаквано изо­стави това си амплоа. Според градската легенда в основата на решението й се корени провала на тайната й връзка със Слави. Нито той, нито тя някога са потвърждавали тези слухове, факт е обаче,че преди време Раева призна, че горе-долу по това време я е сполетял първият любовен катаклизъм, който я е тласнал по нов път.

„В началото аз бях втората, имаше и друга жена. Когато станах първата, реших, че не искам да го легитимирам. Още на втората година от интимните ни отношения стана ясно, че няма да ни бъде. Той настояваше, държеше на мен, аз вземах от него каквото можех. Като последен шанс да ме задържи ми предложи годеж. В църква в чужбина. Не можах да откажа, всичко беше изпипано до послед­ната подробност, но за мен беше празен ритуал.

„С Камен се чувствах истински сгодена, не тогава", обясняваше Алекс преди време.

Въпросният Камен е бизнесменът Камен Атов, който е второто любовно разочарование на певицата. С него Раева се залюбва малко след края на предишната си връзка и сбогуването с „Шоутo на Слави". Заживява с Камен под един покрив и дори се сгодява за него. Шест месеца обаче се оказват достатъчни за Алекс, за да осъзнае, че и вторият й годеник не е мъжът на живота й, а измислен от нея герой. Раева се затваря в апартамента, който роди­телите й подарили преди време, и в продължение на месеци лекува повторно разбитото си сърце. Благодарение на дисциплината, изградена по време на работата си при Слави, през последните години Раева е съумяла да задели някой лев от певческите си изяви в шоуто. C тях се издър­жа, докато се възстанови от новия обрат в живота си. Постепенно започва отново да приема Покани за участия и бавно стъпва на краката си. Пробва се и като моден дизайнер, но за кратко.

Нов шанс в любовта Раева среща в лицето на диджей Дончо. Двамата се запознават покрай музикалната си дейност. Стартират съвместна ра­бота и обикалят заедно по участия. Алекс вече се е възстановила от сърдечните си крушения и запълва свободното си време с новата си страст - гмуркането. По дайвинга певицата се запалва покрай втория си годеник Камен Атов. „Заради него преодолях страха си от водата и от тъмното - гмурках се дори през нощта, и то на повече от 40 метра", споделяла е Алекс за първия си опит с дайвинга, който се случил във водите на Червеноморе.

Любовта й с Дончо е съпроводена от множе­ство препятствия още в самото си начало. Искрите помежду им припламват на сцената, но двамата се прес­труват, че не ги забелязват. Причините са комплексни. След последните си две връзки Алекс вече е твърде недоверчива към мъжете. Дончо пък е прясно женен. До признаване на чувствата му към дуетната половинка диджеят стига неочаквано в един летен ден на 2010 г. Раева била някъде в чужбина и се гмуркала, а Дончо стоял в България и се чудел какво да прави. Накрая решил да й признае чувствата си. Обадил й се по телефона и смотолевил някакво любовно обясне­ние. Алекс се опитала да запази,самообладание и отложила разговора им до завръщането й. Когато стъпила на родна земя, Дончо още бил на любов­на вълна. Така стартира връзката им. В началото двамата опитваха да пазят в тайна, но не и от жената на Дончо. Диджеят известил съпругата си, че е намерил сродната си душа и иска раздяла още преди да залюби официално Алекс. Дончо получава развод точно на Св. Валентин през 2011 година. Алекс не би могла и да мечтае за по- хубав подарък по случай празника на влюбените, шегуват се в светските среди.

Оттогава Дончо и Алекс са неразделни. Певицата запалва диджея по дайвин­га и двамата превръщат в традиция ежегодното прак­тикуване на хобито си.

Тъй като за целта предпочитат екзотични дестинации Раева завинаги се раз­деля с доскорошната си страст - пазаруването на маркови тоалети и обувки. Вместо да тъпче гардеро­ба си с безумно скъпи дрехи и аксесоари, Алекс предпочита да финансира пътешествията си с Дончо. Освен това двамата трябва да заделят настрани по някой лев и за друг свой проект. Влюбените искат да станат истинско семейство и вече от няколко месеца работят за бебе. Мечтата на Алекс е да зачене по време на някоя от екскурзиите им. Последната им бе до Египет. Там Раева и Дончо бяха допреди няколко седмици.

„Все още нямаме на­следник, но много искаме, разбира се. Не е лошо да направим детето си именно по време на някоя такава дестинация", признава Алекс.

Що се отнася за предиш­ните й мечти, Раева ги е загърбила без съжаление. Певицата се наслаждава на живота, без да се тормози с болезнени амбиции за звездна музикална кари­ера. Днес тя се чувства щастлива със свободата, която има при работата си с диджей Дончо. Без големи очаквания Раева подходи преди време и към актьорския си дебют в сериала „Седем часа раз­лика", както и към новото си амплоа - воденето на шоуто „X фактор". Може би и затова тя бе изненадана от успеха, който пожъна и в двете си начинания.

ПЕВИЦАТА АЛЕКС И DJ DONCHO СЕ ОБИЧАТ КАТО НА КИНО

Още от Интересно

Mamma mia: Как да къпем и масажираме бебето през първите няколко месеца

В новия епизод Меги ще ви запознае с най-новия член  на Mamma Mia – Мишел. Тя ще ви покаже колко са полезни масажите за бебето и как да го...

Кoгато миските са без грим...

"Мис Вселена" е ежегоден международен конкурс за красота, който обаче за разлика от други не издига на пиедестал болезнено слабите момичета ...

Правили ли сте секс на тези места?

Какви (не)удобства крият те и кои са най-предпочитаните...

Притча за вечното щастие

Веднъж щастието вървяло...

Шотландка откри изгубената си сватбена рокля, ушита от прапрабаба й преди 147 години (снимки)

Много неща са специални в “най-специалния ден“, нали?И едно от тях е сватбената рокля на младоженката. Особено, ако е семейна ценност, уши...

Дневен хороскоп за четвъртък, 23 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Направете голяма крачка напред. Знаете къде искате да отидете ...

От хляб не се пълнее, ако имаме правилните стомашни бактерии

От хляб не се пълнее, ако имаме правилните стомашни бактерии...

Какви сте в леглото според зодията си?

Зодията може да покаже много неща за един човек, включително и това как се справя в леглото. Стана ли ви интересно? Да видим как се представят дванайс...