Каква жена си според първата буква от името ти?

Характерите и животите ни се влияят не само от гените, но и от това как са ни кръстили. Какво влияние има първата буква от името върху характера на жената?

A

Момичетата, чието име започва с първата буква от азбуката, са лидери по природа. Те обичат да командват и да бъдат първи във всичко. Анитата, Анелиите и Александрите са амбициозни, целеустремени, но при това и добри и открити. Харесвани и ценени са във всяка една компания и във всеки екип. Сред тях има доста творчески натури.

Б

Не са твърде много женските имена, започващи с тази буква - и повечето звучат твърдо и непреклонно, надарявайки носителките си с упорство и с умение да се борят за себе си и за близките си. Освен това Боряните, Богданите и Биляните много добре знаят какво искат от живота и не позволяват на други да влияят на убежденията им.

В

Тази буква, за разлика от предната, звучи по-меко. Валентините, Валериите, Верите и Викториите се отличават с мекота, отстъпчивост и умение да разрешават конфликти. Но това не означава, че те не могат да постигнат поставена цел! Просто най-вероятно ще напредват към нея внимателно, планирайки в подробности всяка стъпка.

Г

Галите, Герганите и Габриелите се открояват с оптимизъм и добро чувство за хумор. Освен това жените, чието име започва с тази буква, обикновено разбират от психология и винаги търсят нови знания. С тях е много интересно да си поговори човек.

Д

Дарините, Диманите и Дианите носят звучни и ярки имена. Затова имат и сложен характер. От една страна са много добродушни и винаги готови да помогнат, а от друга - могат да бъдат много взискателни и дори сурови понякога.

Е

Момичетата, чиито имена започват с тази буква, обикновено са много чаровни и могат да общуват с всеки. Освен това Елените, Евгениите и Емилиите се отличават с прям и простодушен характер - но при това могат да имат стремежа да постигнат високо обществено положение.

Ж

Тази буква надарява носителките на името с чувственост, ранимост и сантименталност. Не случайно поетите умишлено или подсъзнателно са писали най-красивите си произведения, посветени на Жана, Жасмин или Жозефин.

З

Зарите, Зорниците и Зоите често живеят в свой собствен свят, обичат да фантазират и да мечтаят. Освен това са много емоционални, могат да вземат всичко присърце. Но пък са невероятно предани и надеждни - особено към онези, които ги хвалят и издигат на пиедестал.

И

Носителките на име, започващо с тази буква, могат да се определят като активни и ярки натури. Те обичат изкуството, красивите вещи и разкошния живот. Но в характера на Илианите, Ирините и Иваните има една черта, над която си струва да поработят - те изказват мнението си по различни въпроси твърде рязко, обиждайки събеседника.

К

Дамите, чието име започва с тази буква, се отличават с дипломатичност, издръжливост и проницателност. Независимо от произхода си Катетата, Карините и Каролините умеят да се представят в най-добрата си светлина и да спечелят доверието на събеседника. При това те самите едва ли ще кажат твърде много за себе си, защото са донякъде прикрити и загадъчни.

Л

Лилиите, Лидиите и Лиляните се отличават с женственост, грация и артистичност. Освен това имат добър вкус, обичат да готвят и да поддържат дома си в ред. Падат си по комфорта и ще направят всичко възможно и близките им да се чувстват удобно и уютно. Често избират професии, в които да проявят този свой талант - или предпочитат да се посветят на домакинството.

М

Тази буква придава на носителката на името мекота и нежност. Мариите, Марините, Мониките и Магдалените правят впечатление на много мили, добри, грижовни и обичливи момичета. Те първи ще се притекат на помощ на нуждаещия се и само с една усмивка са способни да разтопят сърцето дори и на най-циничния и суров човек.

Н

Наталиите, Надеждите и Нините са активни и открити, дружелюбни и пъргави. Тези момичета са едни от малкото, които биха зарязали всички свои задачи, за да помогнат на друг, да му подложат рамо и да го подкрепят. Не случайно те винаги имат куп приятели и познати и са много харесвани във всеки служебен колектив.

О

Момичетата, чието име започва с тази буква, се отличават с упорство и трудолюбие. Те не могат да стоят на едно място, имат нуждата постоянно да се развиват и да научават нещо ново. Освен това Огняните, Олгите и Оливиите са уверени в себе си - и това често им помага да постигнат своите цели.

П

Носителките на име, започващо с тази буква, са спокойни и разумни, те рядко вършат нещо необмислено. При това Полините, Параскевите и Пламените са крайно емоционални и чувствителни. Те винаги се тревожат какво ли мислят околните за тях.

Р ...

Още от Интересно

Ирена Милянкова показа бебе номер 6 (снимка)

Ирена Милянкова пак успя да ни разтопи с бебешка снимка. Този път красавицата позира пред обектива на страхотната Калина Арсова и показва бебе номер 6...

Налей му: Бирата го прави бог в леглото

Известно е, че бирата е едно от най-дрените питиета и още в древен Шумер и Египет са й отдавали голямо уважение и почит. Не на последно място трябва д...

Muse, Момоа и мода за повече лятно настроение през юли

Привет отново в разгара на юли, когато все повече насочваме погледи извън прозореца и мисли - към море и/или планина. Независимо дали сега се връщаме ...

Най-обичаният глас на България: Графа на 40 години

Глас, с който сме израснали всички. Глас, който израсна с нас. Помним Графа още когато пеше „Вече десет години съм на този свят, но възрастните...

Свинско печено, което се хапва студено

Необходими продукти 1,8 кг свински врат (без кос...

Защо в Княжево блика царската вода на София

На Илинден, когато е честването на храма „Свети пророк Илия“ и празника на столичния район Княжево, бе представянето на третия минерален и...

Най-добрите маски срещу срещу торбички под очите

Американски учени от университета в Лос Анджелис откриха основните причини за появата на торбички под очите. Изследванията показват, че на първо мяст...

Какво казва любимият ви цвят за вас?

Червено - сила, здраве, страст и енергия Тези, които харесват червеният цвят обичат да излизат, те са активни личности и често импулсивни. Те не позна...

Как да избегнем кошмара прилошаване при пътуване

Пътуването дори и до най-прекрасната дестинация може да се окаже неприятно за много хора, особено за повечето деца. Причината е, че много от пътуващит...