Каква зодия си според древния хороскоп на маите

Крокодил

Дати на раждане: 16 или 21 март, 10 или 30 април, 20 май, 9 или 29 юни, 19 юли, 8 или 28 август, 17 септември, 7 или 27 октомври, 16 ноември, 6 или 26 декември, 15 януари, 4 или 24 февруари.

Древните маи са вярвали, че родените под закрилата на Крокодила са твърде емоционални и чувствителни. Те имат силна интуиция, но понякога не я следват. За тях е крайно важно да попаднат в добра компания и да водят не материален, а духовен живот. Най-добре е да си изберат творческа професия или работа, свързана с помагане на другите. Ако открият призванието си, ще могат да подарят нещо ново и полезно на света. Освен това, ако успеят да живеят в хармония със себе си, ще станат добри и предани партньори.

Вятър

Дати на раждане: 17 или 22 март, 11 април, 1 или 21 май, 10 или 30 юни, 20 юли, 9 или 29 август, 18 септември, 8 или 28 октомври, 17 ноември, 7 или 27 декември, 16 януари, 5 или 25 февруари.

Хората, родени на тези дати, са безкрайно енергични, те не могат да седят без работа и се стремят да променят света към по-добро. Понякога им се струва, че изостават с нещо, затова могат да работят, без да усещат умора. Освен това представителите на знака Вятър лесно завързват нови познанства и се вписват в нов екип. Подходящи за тях са ръководните длъжности или позициите, свързани с постоянно общуване. Семейният живот с тях понякога е труден. Партньорът им не бива да изостава от тях по интелект и трябва винаги да е готов да се развива. Често хората на Вятъра първо правят кариера, а после чак създават семейство.

Нощ

Дати на раждане: 8 или 23 март, 12 април, 2 или 22 май, 11 юни, 1 или 21 юли, 20 или 30 август, 19 септември, 9 или 29 октомври, 18 ноември, 8 или 28 декември, 6 или 26 февруари.

Представителите на Нощта изглеждат загадъчни и донякъде потайни. Те винаги са сдържани и тактични, повече слушат, отколкото говорят. Но това не значи, че не са емоционални, напротив. Често в душата им кипят бурни страсти, те лесно се засягат и обиждат - но вие едва ли ще узнаете за това. В кариерата държат на стабилността. Родените на тези дати никога не изпадат в конфликти с колегите си, а благодарение на своята старателност могат да си спечелят високо обществено положение. Освен това от тях стават талантливи художници и музиканти. В любовните връзки търсят спокойствие и мир, не понасят скандали.

Гущер

Дати на раждане: 19 или 24 март, 13 април, 3 или 23 май, 12 юни, 2 или 22 юли, 11 или 31 август, 20 септември, 10 или 30 октомври, 19 ноември, 9 или 29 декември, 18 януари, 7 или 27 февруари.

Родените под покровителството на Гущера са здраво стъпили на земята, те не са склонни да витаят в облаците или да се отдават на мечти. Тези хора си поставят ясни цели и вървят към тях. Освен с целеустременост се отличават и с умение да намират контакт с нужните хора и талант да се появяват на нужното място в нужното време, което ги прави чудесни политици и бизнесмени. Те рядко изпитват финансови затруднения, но пестенето и разумното харчене на пари е сложна наука за тях. В любовните връзки са перфекционисти. Домът за тях е истинска крепост, надеждна защита и подкрепа.

Змия

Дати на раждане: 20 или 25 март, 14 април, 4 или 24 май, 13 юни, 3 или 23 юли, 12 август, 1 или 21 септември, 11 или 31 октомври, 20 ноември, 10 или 30 декември, 19 януари, 8 или 28 февруари.

Хората на Змията привидно са спокойни и уравновесени, но близките им знаят, че не е точно така. Родените на тези дати в случай на необходимост няма да си мълчат и да търпят. Те си имат свое мнение за всичко и си знаят цената. Освен това имат силно развита интуиция. Понякога дори могат да предвидят бъдещи събития или да разчетат даден човек като отворена книга. Най-добре е да изберат творческа професия без стриктен график, в която да е важен само резултатът. Към любовните си връзки се отнасят сериозно. Мимолетните афери не ги привличат.

Череп

Дати на раждане: 1 или 26 март, 15 април, 5 или 25 май, 14 юни, 4 или 24 юли, 13 август, 2 или 22 септември, 12 октомври, 1 или 21 ноември, 11 или 31 декември, 20 януари, 9 или 29 февруари.

Родените на тези дати се отличават с дипломатичност и такт. Крайно трудно е да се скарате с тях. Те не понасят продължителни сръдни и конфликти, по-лесно им е да простят на обидилия ги и да общуват с него, сякаш нищо не е станало. Хората на Черепа са крайно чаровни и отстрани могат да ви се сторят податливи на чуждо влияние. Но не е така! По душа те са природни лидери. Дори ако не заемат ръководни постове, те ще работят отговорно, за да бъдат забелязани и похвалени. В любовта се стремят към здрави и дълготрайни връзки, стараят се да не притискат опонентите си, но в същото време искат да ги подчинят на себе си. Често преживяват крайно тежко разделите и неуспехите.

Елен

Дати на раждане: 2 или 27 март, 16 април, 6 или 26 май, 15 юни, 5 или 25 юли, 14 август, 3 или 23 септември, 13 октомври, 2 или 22 ноември, 12 декември, 1 или 21 януари, 10 февруари.

Хората, родени на тези дати, са независими и самостоятелни. Те не приемат чужди съвети и сами подреждат живота си. Понякога могат да изглеждат твърде високомерни. В кариерата се стремят да заемат високо положение и почти винаги успяват да направят добро впечатление на началството. Колегите ги харесват и често ги търсят за съвет. Но има едно но" - работата трябва да доставя на хората на Елена удоволствие, едва ли ще постигнат успех в професия, която не им е по сърце. В любовта са доста взискателни, за тях е важно да се чувстват желани. При това самите те също обграждат партньора с любов и разбиране.

Заек

Дати на раждане: 3 или 28 март, 17 април, 7 или 27 май, 16 юни, 6 или 26 юли, 15 август, 4 или 24 септември, 14 октомври, 2 или 23 ноември, 13 декември, 2 или 22 януари, 11 февруари.

Родените под покровителството на Заека не понасят самотата - и за щастие като магнит привличат хората към себе си. С тях никой не може да скучае, освен това те умеят да се адаптират към характера и настроението на другите. Самите те обаче са склонни да се тревожат и терзаят за дреболии. Успяват да се отпуснат и да забравят грижите само при пътувания в чужбина. Кариерата за тях не е най-важното, много повече държат на приятелите и семейството. При това могат да бъдат много влюбчиви, но ако сключат брак, стават верни и надеждни партньори. Много обичат децата - а и децата ги обичат.

Вода

Дати на раждане: 4 или 29 март, 18 април, 8 или 28 май, 17 юни, 7 или 27 юли, 16 август, 5 или 25 септември, 15 октомври, 4 или 24 ноември, 14 декември, 3 или 23 януари, 12 февруари.

Представителите на Водата обикновено изглеждат като хармонични, мъдри и неприпрени хора. Малцина обаче подозират, че зад тази маска крият упорство и трудолюбие. Хората на Водата не са свикнали да се осланят на късмета си и на случайността, те всичко постигат сами. Освен това са интелигентни и талантливи. Най-подходящи за тях са творческите професии, изискващи постоянно развитие на уменията. В любовните връзки родените на тези дати се посвещават изцяло на партньора, но искат същото в замяна. За тях е крайно важно да изпитват радост и щастие във връзката.

Куче

Рождени дати: 5 или 30 март, 19 април, 9 или 29 май, 18 юни, 8 или 28 юли, 17 август, 6 или 26 септември, 16 октомври, 5 или 25 ноември, 15 декември, 4 или 24 януари, 13 февруари.

Хората, родени на тези дати, са ярки и нестандартни личности, обичат да бъдат в центъра на вниманието и не понасят самотата. Те са много искрени, но заради излишната си прямота могат неволно да обидят някого. В кариерата трябва да избягват рутината и еднообразието или поне да станат ръководители, за да насочват и обучават, а не да извършват работата сами. Любовта за тях е съставена от изненади, подаръци и нови впечатления. След сключване на брак стават по-малко емоционални, но при това по-верни и грижовни.

Маймуна

Дати на раждане: 6 или 31 март, 20 април, 10 или 30 май, 19 юни, 9 или 29 юли, 18 август, 7 или 27 септември, 17 октомври, 6 или 26 ноември, 16 декември, 5 или 25 януари, 14 февруари.

Родените на тези дати са изключително общителни, комуникативни и артистични. Те умеят да се харесват на другите, винаги са заобиколени от куп хора, желаещи да се заредят от тяхната жизнерадост и оптимизъм. С този темперамент хората на Маймуната могат да направят успешна кариера в шоубизнеса, модата или търговията. В любовта обикновено са късметлии или поне рядко допускат грешки в избора на партньор ...

Още от Интересно

Ще оцелее ли бракът им: Ричард Гиър се жени за два пъти по-млада

68-годишният Ричард Гиър ще мине под венчилото с жена на половината на възрастта си. На 5 май актьорът ще се врече във вярност на половинката си о...

Брачни консултанти споделят 6 навика, които унищожават брака

Понякога приближаващия край на брака може да ви се изплъзва от полезрението. Някои хора дори не осъзнават какво се е случва, докато бракът не приклю...

Куче, което никога не спи и се взира в стопаните си по цяла нощ.

Осиновяването  на куче от приют е едно от най-хубавите неща, които новите собственици могат да направят за кучето. Бездомните животинки  и...

Дневен хороскоп за петък, 20 април 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Изпитвате нужда да купите нещо, което наблюдавате отдавна. Не ...

Магнетични образи ни приканват да посетим софийска галерия

Можете ли да си представите изображение, което концентрира в едно ренесансовата живописна традиция, стилистиката на поп арта, изчистения дигитален о...

"Западен свят" се завръща – и хаосът е навсякъде

Да ти е жал ли за труповете на мъртви каубои? Ами ако са роботи и ще ги съживят? Как да се вживееш в постоянните престрелки, след като си нямаш предст...

Майкъл Бубле съобщава по най-сладкия начин, че съпругата му отново е бременна

Майкъл Бубле и съпругата му Луизиана Лопилато очакват третото си дете и Бубле го обявява по най-очарователния начин, съобщава Today.com. В неделя ...

10-те най-добри прически за кръгло лице

Имате проблеми с намирането на перфектната прическа за вашата форма на лицето? Ето вашето ръководство за намиране на прическа за кръгло лице и всяка...

Изневерята е бунт срещу монотонността, не желание за край на връзката

Изневярата обикновено слага край на една връзка. Но в днешно време, когато нищо не е такова, каквото беше, може да се окаже, че изневярата всъщност за...

"Нашият Господ е написал обещанието за Възкресение, не само в книгите, а във всяко пролетно листенце". Мартин Лутър

"Нашият Господ е написал обещанието за Възкресение, не само в книгите, а във всяко пролетно листенце". Мартин Лутър...