Екипът на Edna.bg – такъв, какъвто не сте го виждали досега…

По-добре късно отколкото никога

Казват мъдрите хора и ние се съгласяваме напълно с тях, защото понякога не сме достатъчно подготвени и узрели за нещата, които сами си пожелаваме и пришпорваме да ни се случат.

А съдбата тихичко и безмълвно просто показва със своите знаци как колкото и да опитваме, няма да се получи, докато не му дойде времето

Тази статия е за едно обещание на екипа на Edna.bg от месец септември. Помните нашия Фейсбук пост, в който ви предизвикахме да ни зададете въпрос, а ние поемаме ангажимента да ви отговорим на него. (припомнете си повече за инициативата ни тук)

Днес, малко позакъснели, ние се включваме, за да ви разкажем всичко, което вие пожелахте да научите за нас и нашата работа в любимия на всички ни Edna.bg.

Предварително се извиняваме за нашето забавяне и с ръка на сърцето ще заявим, че причината това да се проточи така дълго бяха технически причини, свързани с първоначалната идея, по която искахме да ви изненадаме.

Но всяко зло за добро! С високо вдигната глава и смело отсичаме, че ние, момичетата на Edna.bg, сме шеметни жени и въпреки всички трудности понякога, не се отказваме!

И винаги намираме начин.

Всъщност, ако все не знаете кои сме ние, нека започнем с това да ви се представим.

Нашият основен екип от редактори се състои от 4 очарователни жени.

Вяра Иванова - тя е нашата машина", както обичаме да я наричаме. Вяра е най-изпълнителният редактор в целия свят, безкрайно колегиална, работлива и точна. Умее да върши по 954958495 неща само за един ден, за което ѝ се възхищаваме. Ще я познаете по милите зелени очи, прекрасния маникюр, с които винаги ни изненадва в началото на работната седмица и с начина, по който може да се справя с всичко наведнъж!Снимка:

Велина Томова - тя е нашият лайфстайл динозавър", шегуваме се с нея за това, тъй като тя е с най-богат житейски и професионален опит от нас четирите. Велина е невероятна жена, майка и съпруга, тя умее винаги да предизвиква и надгражда себе си. Винаги нащрек за грешките в сайта (разбира се, че и ние грешим), винаги е идейна и търсеща. Ще я познаете по стилната къса коса и големите ѝ сини очи, които могат да научат всичко!Снимка:

Росица Костадинова - тя е нашата пъстра феерия от цветове в офиса, момичето, което знае всичко за модата, за света на известните и пътешествията. Тя е способна да работи и в 1 през нощта, така че ако видите нова статия в сайта по това време на денонощието - нейна е! Росица е нашият гид в света на киното и винаги ѝ се доверяваме за филмите с добри сценарии. Ще я познаете по широката усмивка, по това, че винаги е облечена с пола или рокля и винаги носи чаша за кафе в ръка (която доста често разлива - на подходящи и неподходящи места - хаха).Снимка:

Аз, Мария Николова, съм главният редактор на сайта, тъй като не се чувствам комфортно да говоря за себе си, просто ще ви споделя, че винаги се усмихвам, и в хубавите дни, и в по-неприятните моменти и че се старая винаги да сплотявам екипа на сайта, за да работим все по-успешно и ефективно и да създаваме най-прекрасното съдържание за вас, читателите на Edna.bg. (а който иска да научи повече за мен, може да го направи чрез моята визитка в сайта тук)Снимка:

Разбира се, имаме си и богато портфолио от невероятни външни автори - известни личности и специалисти - с тях можете да се запознаете по-добре ТУК, ако не сте го направили досега.

И не на последно място, имаме си и продуктов мениджър на сайта - Елена Колева. Тя е създателят на Edna.bg, нейна е идеята за концепцията и съдържанието, на което се наслаждавате всеки ден. Тя е жената, която дава посока на нашата работа, която винаги ни насърчава и ни помага да се развиваме като хора и професионалисти. За нея не можем да кажем нищо друго освен, че я считаме за жената-чудо и че се надяваме някой ден да успеем да надградим поне половината от нещата, които е постигнала тя.Снимка:

А сега, честно и лично, преминаваме и към нашите искрени отговори

Попитахте ни кои са Топ 10 на мечтите, които искаме да ни се случат в този живот, но все още не сме успели да реализираме, както и какво според нас пречи на хората да постигат желанията си.

Всъщност, ние, като всички жени, мечтаем за простичките, но важни неща като здраве, щастие и любов.

Вяра мечтае за световен мир. Тя всъщност признава, че изобщо не може да се ограничи само с 10 мечти и казва, че нейните се множат и променят постоянно, защото иначе не е забавно, Велина - за спокоен и щастлив живот за децата си, всъщност за всички деца. Както и морско настроение през цялата година, повече кураж за повече полети и дълъг живот, за да има време за четене на всички книги, които си заслужават, Росица мечтае да остарее в приказна Куба, а докато стигне възраст за пенсиониране - да обиколи останалата част от света, да спечели Пулицър и Нобелова награда за иновации в модата и отношенията, а аз мечтая за повече от онези вдъхновяващи мигове, които те карат да се будиш рано и да гориш за идеи, креативни емоции и задвижват двигателя на живота извън зоната на комфорт.

Според нас причините, поради които хората не успяват, са мързелът, неинициативността, страхът, непостоянството, прекаленото говорене и малкото действия, както и това, че все чакаме. Всъщност вярваме, че няма друг момент от този тук и сега" и във всяка една минута от живота си ние трябва да се стараем да даваме най-доброто от себе си. Иначе винаги ще се задоволяваме с не това, което искаме, а с това, което има. А това не води до пълноценен и смислен живот.Снимка:

Попитахте ни също: колко бързо можем да се приготвим за официална вечеря и какъв стил на обличане предпочитаме.

Вяра всъщност избягва да ходи по официални вечери, а предпочита някой бар в центъра, кецове, тениска и тъмно червило. Слагането му отнема около 2-3 минути.

Велина е успявала за 28 минути. Все още чака повод да си облече рокля с гол гръб, а в ежедневието е работеща майка, така че стилът е най-вече удобен.

Росица изглежда и се чувства чудесно в ярки цветове, които напомнят за лятото. И освен, ако не получи покана от Кралицата за официален обяд, избягва всички нюанси на черното. Тя знае, че правилните аксесоари към тоалета са game changer. Тя може да бъде готова както за 20 минути, така и за 2 часа - зависи кой я чака.

А аз съм върл почитател на всички nude нюанси и си признавам, че понякога злоупотребявам с тях. В гардероба ми преобладават основно пастелни цветове, както и класическите бяло и черно. За мен идеалното облекло за всеки един повод е тениска, дънки, жилетка и спортни обувки. Мисля, че в тази комбинация всяка от нас изглежда стилно и практично. Приготвям се за излизане много бързо и съм изключително точна. Разбира се, когато ми се отдаде възможност, обожавам да нося рокли, да обувам токчета и да се контя.

Попитахте ни какъв тип почивка предпочитаме. И доколко са важни удобствата при почивките, както и къде бихме избрали да пътешестваме по света.

Знаете ли, че миналото лято екипът ни си направи един невероятен уикенд в каравана на плаж Градина. Не беше никак луксозно, даже напротив, но въпреки това в съзнанието ни е като едно вълшебство. Беше наистина незабравимо, така че през студените дни на зимата си мислехме само за тези прекрасни спомени с усещането на пясък, солена вода и студен сайдер.

Честно казано, всички обичаме пътешествията - взети заедно, сме обиколили половината земно кълбо, но все пак мечтаем да видим още от света.

Вяра мечтае да отиде в Нова Зеландия и да се запознае с някой хобит, Велина иска да отиде в Лисабон и Париж, а Росица тайничко мечтае отново да се върне в Куба. А колкото до мен - все още не съм била в Тайланд и засега това е моята дестинация номер едно в списъка с мечтите.

Колкото до удобствата, всеки вид туризъм има своите плюсове и минуси, затова предпочитаме да не се ограничаваме само в едно направление и да черпим различни видове приключенски преживявания - и по-луксозни, и по-обикновени.Снимка:

Попитахте ни още: Имате ли свободно време за семействата си? Имате ли хобита? Как релаксирате? Имате ли хоби? Какво ви помага да забавите темпото?

Вяра споделя, че винаги намира време за любимите си хора, независимо колко е натоварена, иначе животът не би имал особен смисъл. Напоследък (и изключително учудващо) готвенето се е превърнало в хоби, което я разтоварва и ѝ помага да се изключи от всичк...

Още от Интересно

11 домакински трика, които ще ви спестят тонове време и енергия

Домакинската работа отнема много време от ежедневието ни, което може да бъде изразходвано за по-приятни неща. Ето защо е важно да знаете някои трикове...

Топ 5 пози, ако партньорът ви има малък член!

Всички сме чували максимата, че размерът няма значение и това е точно така. Дори и най-надареният представител на мъжкия пол няма да докара до орга...

Ето какво да правим, за да преодолеем ретроградния Сатурн!

На 18 април започна ретроградният цикъл на Сатурн, който ще продължи до 6 септември. Във ведическата астрология Сатурн е владетеля на кармата и времет...

"Ванко Забраванко", Асен Босев

Асен Иванов Босев е е роден на 22 ноември, през 1913 г. в село Руска Бяла (Врачанска околия). Фамилното му име идва от прякора на дядото – ...

Принц Уилям: майка ми Даяна щеше да я ужасна баба!

Принц Уилям вече е татко на трето дете - момченце, което се роди на 23 април. И докато светът е в суматоха около раждането на Кейт Мидълтън, сайтът&n...

11 неща, които всяка жена трябва да знае!

Ние сме жени. Не сме съвършени, но всяка от нас е различна и уникална по своему. Попаднахме на 11 интересни напътствия за нежния пол, които считаме, ...

Днес сгответе леща. Ще балансирате енергиите на Марс

Корекциите на планетарните енергии стават не само чрез постене и четенето на мантри, но и чрез консумацията на хранителни продукти, сигнификатор, на к...

Вълшебната таблица, която сбъдва желания

Всички искаме да бъдем щастливи, здрави и преуспели. Би било чудесно да можем да разберем какво ни очаква в бъдеще, но за жалост е невъзможно. Днес...

3 лесни начина да имате безупречна коса

Всеки ден преприемаме действия в името на красотата си, които често водят до увреждането на косата ни – използваме сешоар, преса, сресваме се на...

"Другата" - романът за колежката, която разтърси света на Стефан

,,Другата‘‘ на писателя Васил Панайотов вече е факт. Въпреки че книгата още ,,пари‘‘, тя е една от най-обсъжданите на пазара. ...