Везни, неочаквана придобивка ще ви зарадва днес! Мисли за любов ще обсебят Стрелците

Овен - Атмосферата днес ще окаже влияние върху Овните, които имат богато въображение и повишена чувствителност. Този ден може да е изпълнен с фантазии, мечти, спомени и изкушения. Сънищата и знаците на съдбата могат да придобият важен смисъл.

Телец - Днес вниманието на едни изцяло ще е погълнато от партньорските отношения. За други главната цел ще е да завоюват и печелят симпатии, признание, да гонят престиж или да търсят популярност в други среди.

Близнаци - Това може да е един добър ден, само ако сте в подходяща психологическа и удобна среда и се занимавате с неща, които ви доставят удоволствие или сте в приятна компания. Извън тази среда не се очакват хубави неща.

Рак - Денят на новолунието за вас ще е един пасивен ден, предразполагащ към инертност. Може да ви липсва желание да променяте каквото и да било. Добрата музика ще подхрани чувствеността ви и ще стимулира въображението ви.

Лъв - Лъвове, звездите ви съветват да прекарате този ден у дома или в среда, която предполага уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност. Днес ще бъдете вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни.

Дева - Деви, по-добре е да не се борите срещу обстоятелствата, а да намери своето място в тях. Не се отдавайте на прекомерни размишления. Влейте се в потока на деня и пуснете на воля своите емоции. Случайна асоциация с нещо ще предизвика носталгични спомени у вас.

Везни - Попълнение на банковата ви сме...

Още от Интересно

Зарадвай я за Коледа с Veet Sensitive Precision

Коледа наближава и вероя...

Огромните платна и стенописи на Martín La Spina, художникът, който “десакрализира образите, за да ги превърне в свещени”

Doble retrato de la Hidromelancolía – óleo s/tela – 140 x 70 cms Публикувахте от Martín La Spina, Artista Visual в 29 с...

Тези храни избелват зъбите ви

1.Сирене Сиренето е богато на калций, заради което е много полезно за зъбите. Доказано е, че високото pH е изключително важно за здравето ни в устн...

Днес имен ден празнуват достойни имена

Днес казваме: „Честит имен ден!“ на Евстратий, Евстрати, Стати, Статко, Евгени, Евгений, Евгения, Женя, Гено, Генчо, Гендо, Лучия, Герман....