Деми Ловато преди и след наркотиците

Американската поп певица Деми Ловато пусна нов документален филм, чиято премиера в YouTube се завъртя на 10 октомври.


В новата си лента "Demi Lovato: Simply Complicated" изпълнителката на парчето "Sorry Not Sorry" разкрива как минава животът зад сцената.

Филмът разказва за създаването на шестия албум на певицата "Tell Me You Love Me", който излезе на 29 септември 2017 г., както и за живота извън музиката, включително и за връзката й с актьора Уилмър Валдерама, с когото певицата се раздели през 2016 г. след 6-годишна връзка.


Деми Ловато и Уилмър Валдемар

За документалната лента певицата е снимана по 24 часа в денонощието в продължение на една седмица.


Това е вторият документален филм за 25-годишната звезда след "MTV Stay Strong", разказващ за победата над наркотичната зависимост и връщането на музикалната сцена.

По-долу ви представяме няколко любопитни, а някои от тях дори и шокиращи, откровения на певицата за зависимостта й от наркотиците и борбата й с тях, за силната й връзка и раздялата й с голямата й любов Уилмър Валдерама, за работата й, без която не може, и любовта:

За първия път, когато пробва кокаин: Бях на 17 години, когато работех за Disney Channel. Бях с двама приятели и те ме посветиха" в това ужасно нещо. Бях уплашена, защото майка ми винаги ми казваше, че сърцето ми ще спре да бие, ако се осмеля да взимам кокаин. Въпреки това аз се пристрастих към него."

За първата си среща с Уилмър Валдерама: "Срещнах го на 11 януари 2010 г. Бяхме в неговата къща. В мига, в който го погледнах в очите, си казах... трябва да имам този мъж."

Когато за първи път започва да излиза с Уилмър: "След като навърших 18 години, започнахме да се срещаме. Именно в онази първа наша интимна среща, аз която никога не бях вярвала, че може да съществува любов от пръв поглед, осъзнах, че именно тя ме беше връхлетяла с пълна сила."

За силата на връзката й с Уилмър: "Свързахме се на такова ниво, с каквото никога не съм се свързвал с никого преди. Той беше моята опора, моето всичко."

За раздялата й с Уилмър: "Раздялата ни няма нищо общо с това, че сме спрели да се обичаме. Двамата заедно решихме, че вероятно ще е по-добре, ако продължим нататък... като приятели. И го направихме, не защото между нас пламъкът на любовта беше угаснал. Не. Ние се обичахме и продължаваме да се обичаме. Но осъзнахме, че има някои неща, които и двамата трябва да изживеем, без да си пречим един на друг. Дадохме си свобода. Знам, че винаги ще се подкрепяме взаимно."

...

Още от Интересно

Дом като от каталог – модата на рамките

Няма нищо по-скучно от бели и голи стени, особено когато се намират в дома ви. Разбира се, не изключваме варианта да сте почитатели на точно този вид...

Дневен хороскоп за неделя, 22 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Не се тревожете за слуховете днес. Често се говорят неверни н...

11 харизматични пенсионери, които показват как трябва да живеем на тази възраст

Всеки приема напредването на възрастта по различен начин. Има хора, които на 50 години смятат, че вече са стари и такива, които са на 80, а живеят так...

Брак в орбита около Луната: Мисията възможна

Какво по-подходящо, романтично и незабравимо място от орбитата около Луната да поискате ръката на любимата! Само си представете – двамата влюб...

Две трети от жените изнудват мъжете със секс

Около 70% от представителките на нежния пол изнудват партньорите си със секс, се казва в ново британско проучване. Анализът разкрива, че масово жени...