Деми Ловато преди и след наркотиците

Американската поп певица Деми Ловато пусна нов документален филм, чиято премиера в YouTube се завъртя на 10 октомври.


В новата си лента "Demi Lovato: Simply Complicated" изпълнителката на парчето "Sorry Not Sorry" разкрива как минава животът зад сцената.

Филмът разказва за създаването на шестия албум на певицата "Tell Me You Love Me", който излезе на 29 септември 2017 г., както и за живота извън музиката, включително и за връзката й с актьора Уилмър Валдерама, с когото певицата се раздели през 2016 г. след 6-годишна връзка.


Деми Ловато и Уилмър Валдемар

За документалната лента певицата е снимана по 24 часа в денонощието в продължение на една седмица.


Това е вторият документален филм за 25-годишната звезда след "MTV Stay Strong", разказващ за победата над наркотичната зависимост и връщането на музикалната сцена.

По-долу ви представяме няколко любопитни, а някои от тях дори и шокиращи, откровения на певицата за зависимостта й от наркотиците и борбата й с тях, за силната й връзка и раздялата й с голямата й любов Уилмър Валдерама, за работата й, без която не може, и любовта:

За първия път, когато пробва кокаин: Бях на 17 години, когато работех за Disney Channel. Бях с двама приятели и те ме посветиха" в това ужасно нещо. Бях уплашена, защото майка ми винаги ми казваше, че сърцето ми ще спре да бие, ако се осмеля да взимам кокаин. Въпреки това аз се пристрастих към него."

За първата си среща с Уилмър Валдерама: "Срещнах го на 11 януари 2010 г. Бяхме в неговата къща. В мига, в който го погледнах в очите, си казах... трябва да имам този мъж."

Когато за първи път започва да излиза с Уилмър: "След като навърших 18 години, започнахме да се срещаме. Именно в онази първа наша интимна среща, аз която никога не бях вярвала, че може да съществува любов от пръв поглед, осъзнах, че именно тя ме беше връхлетяла с пълна сила."

За силата на връзката й с Уилмър: "Свързахме се на такова ниво, с каквото никога не съм се свързвал с никого преди. Той беше моята опора, моето всичко."

За раздялата й с Уилмър: "Раздялата ни няма нищо общо с това, че сме спрели да се обичаме. Двамата заедно решихме, че вероятно ще е по-добре, ако продължим нататък... като приятели. И го направихме, не защото между нас пламъкът на любовта беше угаснал. Не. Ние се обичахме и продължаваме да се обичаме. Но осъзнахме, че има някои неща, които и двамата трябва да изживеем, без да си пречим един на друг. Дадохме си свобода. Знам, че винаги ще се подкрепяме взаимно."

...

Още от Интересно

Къде трябва да пътувате през 2018-та според зодията

Разбира се, че всеки един човек обожава да пътува.  Сякаш е програмирано в нашето ДНК да копнеем за други страни и култури, които да опозна...

Виж кой празнува имен ден днес

Кой празнува имен ден на 18-&...

5 супер храни, с които ще сте здрави цял живот

За нормалното функциониране на човешкия организъм са необходими въглехидрати, протеини и мазнини в съответните пропорции.  Вижте пет супер храни, кои...

Храните, които ни пазят от настинки през зимата

Още от времето на Хипократ се знае, че храната е лекарство. Какво по-хубаво от това вместо към лекарства да посягаме към храна, която ще ни предпази о...

Топ три упражнения за стегнат корем!

Решихме да спрем да отлагаме започването на хранителен и тренировъчен режим за понеделник – онзи заветен ден, когато уж ще стартираме всичко, ко...

Скорпиони, днес всички срещи и пътувания ще дадат отличен резлултат

Овен- Ще бъдете в приповдигнато настроение. Ще работите добре, но и добре ще се отпуснете. Действията ви няма да доведат до някакви по-съществени резу...

С Атанасов ден идва и пролетта!

Стопаните гадаели по времето на Атанасовден дали ще е плодородна годината...

Днес Венера преминава във Водолей - благоприятно време за нови начинания и вземане на важни решения

На 18 и 19 януари Луната транзитира през въздушния знак Водолей. През тези два дни е засилен интересът към всичко ново и нестандартно...

И така, мила моя, когато остарееш…

1. Не поучавай никога нико...