Деми Ловато преди и след наркотиците

Американската поп певица Деми Ловато пусна нов документален филм, чиято премиера в YouTube се завъртя на 10 октомври.


В новата си лента "Demi Lovato: Simply Complicated" изпълнителката на парчето "Sorry Not Sorry" разкрива как минава животът зад сцената.

Филмът разказва за създаването на шестия албум на певицата "Tell Me You Love Me", който излезе на 29 септември 2017 г., както и за живота извън музиката, включително и за връзката й с актьора Уилмър Валдерама, с когото певицата се раздели през 2016 г. след 6-годишна връзка.


Деми Ловато и Уилмър Валдемар

За документалната лента певицата е снимана по 24 часа в денонощието в продължение на една седмица.


Това е вторият документален филм за 25-годишната звезда след "MTV Stay Strong", разказващ за победата над наркотичната зависимост и връщането на музикалната сцена.

По-долу ви представяме няколко любопитни, а някои от тях дори и шокиращи, откровения на певицата за зависимостта й от наркотиците и борбата й с тях, за силната й връзка и раздялата й с голямата й любов Уилмър Валдерама, за работата й, без която не може, и любовта:

За първия път, когато пробва кокаин: Бях на 17 години, когато работех за Disney Channel. Бях с двама приятели и те ме посветиха" в това ужасно нещо. Бях уплашена, защото майка ми винаги ми казваше, че сърцето ми ще спре да бие, ако се осмеля да взимам кокаин. Въпреки това аз се пристрастих към него."

За първата си среща с Уилмър Валдерама: "Срещнах го на 11 януари 2010 г. Бяхме в неговата къща. В мига, в който го погледнах в очите, си казах... трябва да имам този мъж."

Когато за първи път започва да излиза с Уилмър: "След като навърших 18 години, започнахме да се срещаме. Именно в онази първа наша интимна среща, аз която никога не бях вярвала, че може да съществува любов от пръв поглед, осъзнах, че именно тя ме беше връхлетяла с пълна сила."

За силата на връзката й с Уилмър: "Свързахме се на такова ниво, с каквото никога не съм се свързвал с никого преди. Той беше моята опора, моето всичко."

За раздялата й с Уилмър: "Раздялата ни няма нищо общо с това, че сме спрели да се обичаме. Двамата заедно решихме, че вероятно ще е по-добре, ако продължим нататък... като приятели. И го направихме, не защото между нас пламъкът на любовта беше угаснал. Не. Ние се обичахме и продължаваме да се обичаме. Но осъзнахме, че има някои неща, които и двамата трябва да изживеем, без да си пречим един на друг. Дадохме си свобода. Знам, че винаги ще се подкрепяме взаимно."

...

Още от Интересно

Отбелязваме Световния ден на детето - честит празник, деца!

На 20 ноември отбелязваме Световния ден на детето. На тази дата през 1959 г. на Общото събрание на ООН е приета Декларация за правата на детето, в ко...

Искат Мис България да върне короната

Призиви във Фейсбук новата Мис България да върне короната заливат социалната мрежа. Причината-доста спорният външен вид на софиянката Тамара Георгиева...

Как да свалим високото кръвно без лекарства?

Високото кръвно често е наричано „тихият убиец“. Проблемите с налягането могат да доведат до сериозни проблеми със здравето, включително ...

Раци, отдайте се на неделния ден с всичките си сетива. Емоционален ден за Стрелците

Овен – На пръв поглед обстоятелствата може да ви се сторят неблагоприятни, но това не е така. Всичко случващо се е призив на съдбата да започнет...

Лиз Бурбо: Човек не може да оздравее, ако не прости на себе си

Искам да повторя още веднъж, че човек не може да оздравее, ако не прости на самия себе си. Този принципен...

Милена Цанова-Лени: Бъдете свободни и преследвайте мечтите си безрезервно

Какво още да очакваме от Милена Цанова? В очакване на филмовата вечер сме, по време на която ще изпея моя откровено любима песен от най-любим филм...

Ананас, вместо елха? Защо не!

Искаме да ви представим l...

Лъжата, която най-често изрича всяка зодия

Всеки човек лъже. Абсолютно всеки. Дори и "белите" лъжи са си пак такива.  Има хора, които лъжат, за да наранят и такива, които искат ...