Какъв е мъжът според месеца на раждане?

Откакто свят светува хората търсят връзка между съдбата и датата на раждане. Едни вярват в зодиака, други в китайския хороскоп, а трети - в друидския календар. Няма научно обяснение за тези поверия, но знаем със сигурност, че през първия месец от живота си човек формира връзката си със заобикалящата го реалност и залага първите навици в подсъзнанието си. Ето какво можем да кажем по месеца на раждане на партньора ви:

Януарски мъж

Януарските мъже са личности със силна воля, индивидуалисти. Трудно е да не ги забележите. Те бързо схващат същината на случващото се. Надеждни са, можете да разчитате на тях. Винаги дават искрени дружески съвети. Нетърпеливи са. Не вярват в съдбата, смятат, че животът зависи от самия човек. Праволинейни са, не умеят да лъжат.

В характера на такъв мъж има нещо непринудено, което веднага се набива на очи. Хората или го обичат, или го мразят, няма средно положение. Той не винаги се ориентира добре в хората, не вижда нюансите в човешкия характер и често се разочарова заради това. Но има блестящ аналитичен ум. Не всеки може да се разбира с него, за целта се изисква повечко търпение и по-малко високомерие. Той е спокоен, стабилен, уравновесен в работата. Можете да му възлагате най-сложните задачи, той ще се справи. Практичен е, умее да се издържа, не трупа дългове. Отбягва раздразнителни и шумни хора.

Януарският мъж има онази жизнена сила, която е необходима за съществуването на всеки екип. Трудно можете да го обезкуражите и да го накарате да се отклони от избрания път. Той е донякъде егоистичен. Често подлага на риск отношенията си с близките си хора. Винаги е предвидлив в деловата сфера, но с близките може да се кара за дреболии. В работата няма да се престарава, ако не вижда лична изгода. В свободното си време обича да си прави планове за бъдещето, да се занимава с интелектуална дейност.

Февруарски мъж

Февруарският мъж е чувствителен и има силен характер. Бързо мисли и обича да решава възникналите въпроси на момента. Проблемите в живота и работата постоянно го тревожат. Има развито въображение, сърдечен е. Понякога му липсват артистизъм и изтънчен вкус, философски ум и способност за математически анализ.

В общуването е инат, в работата не обича да слуша съвети от никого, но за щастие рядко защитава безнадеждни идеи. Облича се скромно, без шик, но ако му трябват много пари, винаги може да ги изкара. Способностите му се разкриват след 30-годишна възраст. Обича да бъде активен обществен деец, свещеник или възпитател.

В любовта винаги е идеално чист, семейството за него е нещо свято. В интимните отношения е честен и скромен, недостатъчно решителен - и такъв си остава цял живот.

Мартенски мъж

Мартенският мъж се отличава с добри обноски. Той прекрасно се владее, трудно можете да го изкарате от равновесие. Стреми се към постоянно самоусъвършенстване, има добре развит интелект. Трудно прави компромиси, не понася авантюри. Честолюбив е, интересува се от общественото мнение. Трудно понася критика по свой адрес, ако бъде незаслужено обвинен за нещо, ще го преживява много дълго.

Невероятно ентусиазиран човек. Мъдър е, лесно намира правилните решения, действа бързо. Мотивира го стремежа му към успех. Когато не е в настроение, може да избухне, да каже груби думи, което обикновено не му е присъщо, после дълго да се кори за несдържаността си. Но той обикновено е прав, не можете да го обвините, че е несправедлив. Винаги е дисциплиниран и изисква същото и от останалите. Стреми се да изразява себе си, проявява неизчерпаема фантазия и изобретателност в работата. Интелектът му и умението да мисли логично надвиват емоционалната у страна. Не се стреми да е лидер, но никой не може да ръководи по-добре от него спешни и важни проекти. В екстремни условия винаги е подреден, решителен, лесно намира правилното решение. В такива ситуации не слуша чуждо мнение, тъй като се опасява да изгуби ценно време. Успехът му е гарантиран още и от това, че противниковата страна не е готова за такъв стремителен натиск.

Априлски мъж

Априлският мъж е доброжелателен, многословието не му е присъщо, делови човек е. Като малък не е водач на тайфата, но неизвестно защо всички го търсят за съвет.

На зряла възраст е старателен във всичко, занимава се с пипкави задачи с видимо удоволствие, стреми се към съвършенството в това, което му се случва да прави. С каквото и да се занимава, рано или късно ще стане най-големия специалист в професията си - в завод ще е незаменим майстор, в университета - опитен преподавател, в спорта - търпелив треньор, а в бизнеса - надежден партньор. Никога не отказва да се натовари с обществена дейност. Честолюбив е и това му помага да си спечели високо положение в обществото.

Има една черта на характера, уважавана от всяка тъща - сговорчив е, почти винаги е спокоен, старателен, трудолюбив и добросъвестен. Отстъпва пред жена си за дребните работи, но по сериозните въпроси проявява такава твърдост, че близките му дори не се опитват да го разубедят.

В жените най-много цени чистоплътността. Да не дава Господ да му се покажете с омърляна кухненска престилка - ще си замълчи, но ясно ще ви покаже, че това не му е приятно. Ако присъства на конфликт на жена си с околните, винаги е на нейна страна, дори ако тя не е права. Не е ревнив, макар партньорката да може дълго да го води за носа.

Майски мъж

Майският мъж не си пада по дългите обяснения. Най-важното в характера му е бързата реакция, умението да схваща всичко на мига. Неспокойната му натура не понася провлачванията в работата. Добър е към околните, особено топло отношение има към роднините си. По правило постига успех в кариерата, но ако го налегне лош късмет, несполуките следват една след друга. Нетърпението го кара да иска да ръководи, да прави всичко така, както той си реши. Самоуверен е, но не дотолкова, че да не умее да си прецени силите. От една страна се отличава със страхотно чувство за хумор и весел нрав, а от друга - с цинизъм и раздразнителност.

За него животът рядко е скучен и празен. Майският мъж е общителен и независим. Има аналитичен ум. Упорит е, винаги прави това, което смята за правилно. Предан приятел е, може да се разчита на него. Старае се да помогне на колегите си, а не да мине по главите им. Трудолюбив е. Понася болезнено безразличието към себе си, особено от страна на началството. Сред колегите има известен авторитет, разбира се добре с тях. Винаги е готов да помогне на ближния. При това обаче не го влекат обществените дейности, предпочита да остане встрани от тях. Обича да се занимава с наука и да не се разсейва по дреболии. Интелектуалната страна на живота го интересува много повече от житейските проблеми. Има остър език. Основният му недостатък е ужасният инат, който понякога прераства в консерватизъм. Освен това се отличава с известна недоверчивост, стреми се да прави всичко сам, сигурен е, че никой няма да се справи по-добре от него и смята, че няма време да поправя нечии грешки.

Юнски мъж

Юнският мъж е индивидуалист. Той игнорира общественото мнение. Осъзнава превъзходството си над околните, умението да влияе на колектива. Но колкото и вътрешна сила да усеща, у него няма нито капка злоба или завист. Той знае какво иска и как да го постигне. Понякога става жертва на собствените си заблуждения. Дипломатичен е, намира изход от всяка трудна ситуация. Познава добре мисленето на хората, с които общува, има рядката дарба да разбира хората. Мнозина му споделят най-съкровените си тайни. Той никога не губи търпение, владее се добре.

Чете много, ориентира се добре в много житейски въпроси. Сред колегите има авторитет, уважаван е. Настроението м често се променя, но това не се отразява никак на околните. Съобразителен е, има буден и жив характер. Р...

Още от Интересно

Сълзи в кухнята: Защо лукът е толкова полезен?

Всички сме го изпитвали - ако нарежем даже половин глава лук, сълзите в очите ни напират. Обаче трябва да знаете, че тук няма никакво място за тъга. С...

Дневен хороскоп за четвъртък, 19 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Днес вашият особен характер ще бъде много видим за всички хор...

5 любими игри от нашето детство (защото ние нямахме компютри и таблети)

Днес всяко дете разполага с мобилен телефон или таблет, а фокусът на днешните игри и забавления от реален е станал виртуален. Но има много интересни ...

9 причини да обичаме Кристиано Роналдо, освен това, че е добър футболист

Професионален футболист, милиардер, плейбой и филантроп. Чудесна комбинация! И това не е супергерой, а истински човек. Човек, който върши велики дела ...

Да спечелиш 5 млн. за 5 минути? Само Кардашиян го може!

В рамките само на 5 минути риалити сензацията Ким Кардашиян е сложила в джоба си цели 5 милиона долара! Главозамайващата печалба американската звезда ...

Майка на две деца свали 50 кг без фитнес

Преди първото раждане Тереза била стройна и фина. Природата просто я дарила с хубава фигура. Диети, тренировки – момичето през живота си не се е...

11 харизматични пенсионери, които показват как трябва да живеем на тази възраст

Всеки приема напредването на възрастта по различен начин. Има хора, които на 50 години смятат, че вече са стари и такива, които са на 80, а живеят так...

Крилце или кълка - или защо не бива да се отказваме от пилешкото

Покажи ми как се храниш, за да ти кажа какъв си, казвали древните римляни. Когато някой се разболее пък, лекарите в Помпей препоръчвали питателна супа...

Дневен хороскоп за събота, 21 юли 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Всеки ден отделяте по 8 часа от деня си, за да печелите пари ...