Ще учим в различни университети – ами сега?!

Но всички нови приятелства, които ще завържеш и пиенето на някои доста отвратителни алкохолни отвари, които неминуемо ще ти докарат часове в тоалетната, са само част от тях. Включваме и изучаването на нови предмети към интересните неща, които ще ти се случат (сериозно)!

Брутални снимки на студенти от техния живот в общежитиеПрекрасният нов свят, който се разкрива пред теб, може да бъде помрачен само от едно - раздяла с гаджето, на което му се налага да учи в друг университет, далеч от теб. Независимо дали сте в различни градове или различни държави, разстоянието ви се струва непреодолимо, а проблемите започват да се трупат главоломно, колкото повече напредва семестърът.

Всяка връзка от разстояние е подложена на изпитание, но когато към уравнението се прибави и факторът студентски живот", отговорите за щастлива връзка" започват да ти убягват. Има няколко начина да изживееш студентството си на макс, като едновременно запазиш романтичните отношения. И не, да скъсаш с приятеля си преди и двамата да се гмурнете в новия си живот не е един от тях.

1. Говорете често.

Не изпускай телефона от ръка!

Връзките разцъфтяват от комуникацията и увяхват от липсата на такава. Нужно е и двамата да отделите време, колкото и натоварен да е учебният ви график, за да се чувате по телефона и да си пишете съобщения. Ти, както и той трябва да се чувствате така, че сте включени в ежедневието един на друг.

►►► 13 знака, че връзката от разстояние ще проработи

2. Гостувайте един на друг по време на важни събития в университетите си.

Причината е не само да прекарвате време заедно, а да могат всички да ви видят като двойка, оставяйки настрани всякакви съмнения, че някой от двама ви е сингъл. Един вид, маркиране на територията с бонус - една вечер (и нощ) прекарана заедно.

3. Поддържайте общ приятелски кръг.

...

Още от Любов и секс

Умен презерватив умело следи сексуалната активност

Ако смятате, че ароматизираните презервативи, тънките или тези, които предоставят по-интензивно удоволствие, са най-голямата новост по пътя към се...

11 мъже за разликата между вагиналния и аналния секс

Мъжете говорят: какво е усещането при двата типа секс и кой според тях е по-хубав....

Думи, които никога да не казвате на партньора си

Връзката може да пострада сериозно от упреците и необмислените изказвания...

Рискът от изневяра е най-малък при тези 3 зодии

Всички искаме да избегнем болката и разбитото сърце в живота ни. Всъщност, избягването на болката и търсенето на удоволствие често могат да бъдат ...

Дали сте достигнали сексуална зрялост?

Няколко сигурни признака, че сте...

8 начина да направиш секса в кола още по-горещ

Разкриваме всичко, което трябва да знаеш, преди да го направиш!...

9 звездни любовни раздели [и събирания]

Любовта е над всичко за тези холивудски двойки....

6 признака на нещастния брак

Водят до тревожност, депресия, здравословни проблеми...

Познай дали те харесва чрез езика на тялото му

Разбери това още преди дори да си отвори устата!...