Какво обича всяка зодия в леглото

Овен: импулсивността е ключът към сексуалното му поведение. Така че ако искате да доставите сексуално удоволствие на зодия Овен, използвайте въображението си и забравете бариерите. Темпераментът на Овена търси удоволствие в опитването на забраненото, включително и шокиращото.

Мъж Овен: самоуверен и амбициозен. Мъжествеността му се излъчва от всяка пора на кожата му. Почти винаги взима това, което пожелае. Умее да целува и да прави бърз и страстен секс. Обожава той да е доминиращ в леглото.

Дама Овен: завладяването й става единствено след като сте успели да посрещнете агресивността й. Тя е пристрастена към секса и се отдава изцяло на своя партньор. Дамата Овен подхожда здравословно към собствените си удоволствия.

Телец: думите, които трябва да знаете, преди да се озовете в леглото му, са чувственост, сладострастие, страст. Той подхожда бавно и леко, така че не насилвайте момента.

Мъж Телец: любовната игра при този представител повишава възбудата, както при никой друг от зодиакалните знаци. С часове обича да се наслаждава на секса – само му дайте време да ви покорява и няма да съжалявате.

Дама Телец: представителката на този зодиакален знак обожава флирта. Много пъти дори го прави несъзнателно и в очите на околните изглежда лекомислена. Дамата Телец е взискателна любовница. Но това ще разберете едва тогава, когато тя ви допусне до леглото си. Повярвайте – ще ви остави без дъх!

Виж още: Секс според зодията

Близнаци: харесва им да играят двойна игра: единият прави любов – другият наблюдава, единият участва – другият съпровожда. Удоволствието от секса не го привлича особено, поне не колкото самия акт и възможността за самозадоволяване.

Мъж Близнаци: скучен секс при него не съществува. Не харесва любовната игра и затова кара директно по същество. В леглото е бърз и предизвикателен, а експериментите му носят максимално удоволствие.

Дама Близнаци: при нея сексът може да служи като оръжие да се изпълняват желанията й. Рядко се отдава само на един мъж. Обича да прави две неща едновременно. Преди акта ще използва целувки в комбинация със стимулиране на други ерогенни зони.

Рак: най-подходящите думи за тях са грижливи, чувствителни, симпатични и забавни. В секса предпочитат партньорът да е доминиращ.

Мъж Рак: притежава необходимата чувствителност, характерна за съвършения любовник. За него дамата е извор на живота, затова е и често идеализирана. Дълбоката целувка е тяхната специалност.

Дама Рак: веднъж успял да я направи своя любовница, всеки мъж ще направи всичко възможно да я направи и своя съпруга, за да е сигурен, че не би могъл да загуби това съкровище. Първата крачка винаги се поема от партньора й. Доста дълго трябва да се окуражава, за да освободи всякакви задръжки.

Виж още: Съвършеният сексуален партньор според зодията

Лъв: представителите на този зодиакален знак са доминиращи в леглото. За тях сексът е важен колкото храната и водата.

Мъж Лъв: той си търси истинска царица – силна и самоуверена дама, защото именно той е цар. Предпочитанията му са жената до него да бъде диво същество, защото удоволствие му доставя тъкмо нейното опитомяване и безпомощната й позиция.

Дама Лъв: тя не е от жените, които можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш в домакини. Но определено винаги е център на вниманието и е най-ослепителната дама в компанията. Манипулацията на партньора в спалнята й доставя огромно удоволствие.

Дева: привлича ги всеки, който притежава чар и грация. Чистоплътността на партньора е от огромно значение за тях. Притежатели са на хубави устни и умеят да целуват добре.

Мъж Дева: предпочита партньорката му да е опитна, но и да е по-сдържана, защото удоволствие му доставя разпалването на страстите. Умее да доставя максимално удоволствие на своята партньорка чрез стимулиране на цялото тяло.

Дама Дева: можете да правите с нея каквото си пискате, но с изключение на това, което тя смята за ненормално и животинско. Тя почти винаги слага граници на това, което й доставя удоволствие. Способна е да превърне една целувка в еротично преживяване, равно на самия акт.

Вижте още: Забавен любовен хороскоп

Везни: романтици – това е точната дума за тях. Първо ще ви свалят всички звезди, а след това ще ви отведат до леглото толкова неусетно, че на сутринта ще се чудите дали всичко е било реално.

Мъж Везни: той е чувствителен джентълмен, страстен и всеотдаен. Обожава разнообразието в секса, затова и очаква от своята партньорка да му предложи нещо необичайно. Перфектна комбинация за тях е животинският секс, придружен от нежни стонове.

Дама Везни: за да привлечете вниманието й, трябва да използвате нестандартен подход, така винаги ще сте крачка пред конкуренцията. Безличните мъже не й допадат. Тя винаги търси новаторското в секса.

Скорпион: тези представители могат да се похвалят с активно еротично въображение. За тях не съществуват бариери. Харесва им да са доминиращи в секса. Изпитват нужда от него колкото и от въздуха, който дишат.

Мъж Скорпион: активен и опитен в леглото, това е той. Основната му мисия е да достави максимално удоволствие на партньорката си.

Дама Скорпион: сексапилна и доминираща в спалнята, тя ще иска още и още… цяла нощ. Ще ви изтощи, но няма да ви омръзне. Внимавайте, защото е силно ревнива.

Виж още: Зодиите с най-тежък характер

Стрелец: те омагьосват любимите си хора с изпробвани трикове – любовен стих върху възглавницата, огромен букет цветя… За тях сексът е възможен навсякъде и по всяко време.

Мъж Стрелец: той е завършен мачо, който търси своята амазонка в леглото. В началото на секса му харесва партньорката му да оказва известна съпротива.

Дама Стрелец: тази дама на всяка цена иска да флиртува и да бъде център на вниманието.Тя се интересува само и единствено от собственото си сексуално задоволяване.

Козирог: сексът за една нощ не представлява предизвикателство за представителите този зодиакален знак. Еротичният им потенциал е твърде голям, но не робуват на либидото си. Те са способни да съблазняват както никой друг.

Мъж Козирог: "лесните" жени нямат никакъв шанс при него. Харесва му да завладява многократно избраницата си. А самия той лесно се съблазнява с помощта на комбинация от темперамент, изисканост и дух.

Дама Козирог: на външен вид е резервирана и скромна дама, но в действителност е страстна и чувствена. Жените Козирог правят впечатление, че са по-стеснителни, но това е само докато ги опознаете по-добре.

Виж още: Зодии и сънища

Водолей: Секс? Най-добре всяка вечер – така доказват любовта си. Те са способни да празнуват Св. Валентин всеки ден. Ако успеете да достигнете сексуалната им фантазия, няма да съжалявате.

Мъж Водолей: ако срещнете обява във вестника, гласяща "търся си силна и секси жена", то авторът й е мъж Водолей. Той е роден изследовател, така че в спалнята търси интересното и неповторимо изживяване.

Дама Водолей: най-много мрази да я третират само като сексуален обект. Ако обаче успеете да я изкушите, трябва да имате предвид, че тя изисква не само секс, а и духовна връзка. Не се надявайте, ако търсите само повърхностни наслади.

Риби: сексът от представителите на този зодиакален знак се прави от цялото им същество. Чувствени, интуитивни и емоционални – това са те. Много често сменят партньорите си, но открият ли любовта, са верни докрай. Не се притеснявайте – готови са на всякакви експерименти. Те винаги са откровени и очакват същото и от партньора си.

Мъж Риби: харесва му, когато любимата му се явява в спалнята с еротично бельо. На 100% е готов да достави максимално удоволствие на своята партньорка, но предпочита тя да е активната страна.

Дама Риби: сексът за нея не е просто сливане, той е изкуство, което трябва да се овладее до съвършенство. Женствена и артистична, тази дама иска да я прелъстяват всяка нощ.

Виж още: Каква магия е заложена във всяка зодия

Източник: komentaru.com

Още от Любов и секс

Защо тя вече не ви дарява с орален секс

Оралният секс е част от любовната игра на много двойки. В началото на връзката мъжете получават орални ласки доста по-често. Но ако с напредване на вр...

Любовен хороскоп за 16-22 януари 2017

През тази седмица звездите няма да бъдат толкова благосклонни по отношение на любовта. В четвъртък Марс ще бъде на разстояние от Сатурн, което ще дове...

Кои мъже ще те докарат до оргазъм?

Ако случайно сте в търсене на мъж, който гарантирано ще ви достави удоволствие, то американските учени от Олбанския университет имат някои съвети....

9 начина да прекараш Свети Валентин различно

Стоп! Тази година можеш да изненадаш любимия с наистина романтичен и оригинален подарък или прекарване. Виж нашия списък с идеи и избери една (а защо ...

Сексът направил хората по-устойчиви на инфекции

Ново изследване твърди, че сексът прави хората много по-устойчиви на инфекции, тъй като чрез него те стават по-способни да се адаптират към заплахите ...

Зодиите говорят: Как да направите партньора си щастлив

Вижте какво прави половинката ви истински доволна, базирано на зодиакалния ѝ знак...

10 мъжки мисли, когато гледате порно заедно

Има много различни причини защо бихте пожелали да гледате еротични филми заедно: за да си създадете настроение за игрички или за да проучите сексуални...

Когато той казва, че не иска връзка, наистина го мисли

Когато един мъж не иска да се обвързва, мрачни мисли нахлуват в нежната женска душа. Обстоятелствата могат да са много. Може да е наранен в предишната...

Мъжът Везни в любовта и секса

Той е стилен, обикновено висок, с добре поддържана външност и е голям чаровник. Мъжът Везни – винаги стремящ се да привлече вниманието към себе ...

Наръчник за мъжете за ПМС

Предменструалният синдром (ПМС) е постоянна тема за шеги и закачки от страна на силния пол. Мъжете обичат да пускат пиперливи коментари за сметка ...