Кои са седемте жизнени цикъла и как променят човешката съдба?

Забелязвали ли сте някога, че всяка година ви се случват приблизително едни и същи събития по едно и също време?Ако ли не, струва си да сте по внимателни и може би ще откриете, че всяка година човекът преминава през седем жизнени цикъла. И следвайки ги, може значително да облекчи живота си.

Личните цикли се изчисляват лесно. Началото на първия период е рожденият ден; продължителността на всеки цикъл е 52 дни.

Например сте родени на 15 май, прибавяте 52 дни и получавате края на първия цикъл 6 юли. Вторият започва от 7 юли и завършва на 28 август и т.н. Годината на раждане няма значение. Последният период завършва преди следващия ви рожден ден. Разбира се, при високосна година единият от циклите ще се окаже с един ден повече. Няма проблем!

На всеки човек му е интересно да си спомни събитията, които са се случвали с него в един и същи период. Ако не сте си водели записи всяка година обаче, няма да е лесно. Но нали всеки има знаменателни дни, които помни, така че може да се опитате да се

ПЪРВИ ЦИКЪЛ: ПЕРИОД НА ВЪЗМОЖНОСТИ

Това е най-доброто време да реализирате замисленото с помощта на влиятелни хора. Ще успеете да намерите покровители, отдавна желана работа, да получите финансова подкрепа и да създадете собствен бизнес. Удачен период за търсене на надеждни партньори, както и за влагане на капиталите в печеливш бизнес. Именно в този цикъл трябва да заявите за себе си публично и да си създадете добра репутация.

ВТОРИ ЦИКЪЛ: ВРЕМЕ НА ГОЛЕМИ И МАЛКИ ПРОМЕНИ

В този период можете да предприемате кратки и продължителни пътувания те непременно ще са успешни, както делови командировки, така и с цел отдих. Цикълът е благоприятен за всичко, свързано с придвижване: Преместване на товари, покупка и продажба на автомобили, организация на превозите и т.н. При това времето е добро и за публични изказвания.

Предоставят се многообещаващи възможности за хората, които произвеждат и продават всякакви течности вода, бира, мляко, бензин и т.н.

Запомнете: във втория цикъл не бива да започвате нов бизнес, да сменяте месторабота, да подписвате дългосрочни договори, да вземате или да давате заеми, да придобивате ценни книжа и да играете хазартни игри.

ТРЕТИ ЦИКЪЛ: ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ

Здравословното ви състояние значително се подобрява. Отлично време да се справите с конкуренцията. Ако искате да продавате нещо жилище, кола или просто омръзнала ви вещ, направете го незабавно и успехът, печалбата са ви гарантирани.

Но не всичко е така безоблачно. Мъжете не бива да започват нови връзки. Жените, напротив, трябва да обърнат поглед към влиятелни покровители, които да ги подкрепят. Избягвайте конфликтите, ако искате да не си създавате врагове.

ЧЕТВЪРТИ ЦИКЪЛ: ДУXOBEH

Особено удачен е за творчески хора. Заемете се с образование, напишете отдавна замислена статия, книга, пиеса или нарисувайте картина. Ще сте изпълнени с идеи, които в този период ще намерят своята реализация. Смело осъществявайте замисленото фортуна е на ваша страна! Бъдете оптимистични, макар и леко превъзбудени. Както впрочем е и всеки, който е получил творческо вдъхновение.

Помнете обаче, че като си имате работа с издатели, продуценти, директори на проекти, трябва да сте нащрек. Изучете всички юридически и прочие тънкости, за да не бъдете измамени. Периодът не е най доброто време за
встъпване в брак и големи придобивки.

ПЕТИ ЦИКЪЛ: ЛИЧЕН УСПЕХ

Период на разширяване на кръга от интереси и появата на реални перспективи за по нататъшно процъфтяване. Ще се вслушват в мнението ви, ще получите голям кредит на доверие от приятели и партньори. Общителността и благосклонността ви ще ви се върнат стократно.

Не бъдете плахи! Смело общувайте с лица на високи длъжности. Ако има нужда делата да се решават в съда, направете го именно през петия цикъл. Отличен момент за реализиране на дълготрайни проекти, изискващи преговори и командировки. Можете да правите големи покупки, да влагате пари в нови начинания.
Но спазвайте законността, за да нямате проблеми. Не започвайте търговия с месо и морски продукти, а още по добре за известно време да станете вегетарианец.

ШЕСТИ ЦИКЪЛ: ОТМОРА

Този цикъл е най добре да посветите на любимите видове спорт, отдих и развлечения. Не се плашете, кариерата ви няма да рухне, ако за известно време се заемете със себе си. Отлично време за приятни пътувания, общуване с приятели, за нови сърдечни привързаности. Полезно е и общуването с изкуството: посещавайте театри, музеи, концертни зали това ще е залог за успех в бъдеще.

Дълготрайни и здрави ще се окажат приятелските и интимните отношения, започнали през този период. Внимание към джентълмените: не жалете пари за парфюми, цветя, украшения. Може би именно сега ще успеете да покорите сърцето на непристъпната дама. А жената най накрая ще очарова своя принц. Може и малко да поработите: да станете акционер в някоя компания или да вложите пари в многообещаващ проект.

СЕАМИ ЦИКЪЛ: КРИТИЧЕН

В тези дни е добре сериозно да анализирате натрупания опит. Може би ще осъзнаете, че сте заложили на грешния кон. Значи следва да се преориентирате. Често радикалните изменения носят болка и усещане за загуба, което може да провокира необмислени действия и постъпки. Не прибързвайте! Помнете, че привидната загуба е начало на следващ период на развитие, обещаващ примамливи перспективи и възможности. Възползвайте се от това, за да се избавите от бремето на старите проблеми, и започнете да градите планове. Само се постарайте да не късате старите връзки ще ви . потрябват.
Понякога ще изпадате в песимизъм, но не му се поддавайте. В живота на всекиго настъпва време, да спре, да се огледа и замисли. И това никога не е напразно, пише вестник „Феномен“.

Още от Интересно

Какво да готвим до края на февруари: 11 изпитани рецепти

До края на февруари остава още седмица и в този преход между студеното време и настъпващата пролет вероятно имаме колебания какво да готвим... Е, ние...

4-те зодии, които НЕ изневеряват

Няма какво да се лъжем, според астрологията някои зодиакални знаци имат по-приключенски дух и са по-склонни да изневеряват. Други, напротив са от по-...

3-те зодии, които са по-лоши, отколкото сте подозирали...

Всеки човек може да стане лош, когато брани собствените си интереси и цели. Но има едни 3 зодии, които могат да станат доста по-жестоки от подозирано...

7 вдъхновяващи неща, които детето ви има нужда да чува всеки ден

Учейки децата си, учим и себе си. Децата са като гъби, те попиват всичко, което виждат и чуват. Те учат за първи път как светът работи и как да ре...

Балерини по улиците на Кайро: красив фото проект се бори срещу сексуалното насилие в Египет

Красиви, вдъхновяващи, свободни в полета на танца… Виждали сме вече подобни портрети на балетисти в градска среда, нали?Фотографът Mohamed Taher...

Дневен хороскоп за сряда, 22 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Пренатоварени сте психически и трябва да останете насаме с мис...

Как казват „Здравей“ по света?

Най-разпространеният поздрав у нас несъмнено е ръкостискането, но в различните краища на света съществуват най-невероятни и разнообразни начини да каж...

Изложба съблече българския мъж

Темата за голото мъжко тяло е широко застъпена в необятния свят на изкуството. Виждаме го в наследството на древните цивилизации, в стенописите на хри...