Най-важните бизнес групи в "Линкедин"

Small Business Trends, цитиран от BGReklama.bg, представят 20 професионални групи, които биха могли да подпомогнат на бизнеса ви:

1. Small Biz Nation - тази група съдържа предимно представителни на малкия и средния бизнес, които споделят различни идеи и бизнес трикове.

2. Social Media Marketing - тази група съдържа почти 900 000 представители на бизнеса и е модерирана от цели 28 души. Самата група има 20 подгрупи с всевъзможни теми от употребата на социални мрежи до дискусии, свързани с политиката.

3. eMarketing Association Network - с над 500 000 членове, тази група е собственост на eMarketing Association, най-голямата организация за интернет маркетинг в световен мащаб. Групата поставя фокус върху социални мрежи, e-mail маркетинг, търсачки, мобилен и уеб маркетинг.

4. Entrepreneurs Network - ако искате да бъдете (или вече сте) предприемач, можете да откриете голяма доза вдъхновение и съмишленици в тази група.

5. GoBig Network Startup Community - тук можете да откриете много предприемачи, инвеститори и съответно добри съвети преди да започнете своя стартъп.

6. On Startups – най-голямата стартъп група в LinkedIn с над 400 000 участници, където фокуст е поставен върху маркетинг, продажби, начини на финансиране и наемане на персонал.

7. Innovative Marketing, PR, Sales & Social Media Innovators - група за нетуъркинг на тема маркетинг, социални мрежи, PR, промоции и продажби. Един от плюсовете да се включите и Вие е, че получавате покани за различни уебинари, уъркшопи, конференции и други видове събития на преференциални цени.

8. Consultants Network - в тази група се коментират почти всякакви бизнес теми - мениджмънт, маркетинг, финанси, IT и фрийланс проекти.

9. Executive Suite - тук участват бизнес лидери, лектори, работодатели и др.

Виж още: Как да направим бизнес контакти в "Линкедин"

10. E-Commerce Network - подходяща за всички, които се интересуват или занимават с интернет търговия.

11. Let’s Get Funded - набирането на средства за стартиране на бизнес е винаги голямо предизвикателство, затова тази група веднага идва на помощ със съвети от много други, които са били на Вашето място.

12. Startup Mastermind - целта на тази група е да предостави възможности за нетуъркинг и осъществяване на колаборация между основателите на стартъпи, набирането на членове на екипа и т.н.

13. Small Business Marketing Network - тук можете да получите полезни съвети за своя малък бизнес, както и да задавате всякакви въпроси по отношение сайта Ви, маркетинговата стратегия, която прилагате и т.н.

14. A Startup Specialists Group – групата предоставя информация за стартъпи, инвестиционни фондове, консултантски услуги, предприемачи и т.н.

15. Small Biz Forum - тук можете да откриете ресурси от различно естество за Вашия малък бизнес.

16. Small Business & Independent Consultant Network - целта на групата е да създаде мрежа от професионалисти, които искат да се свържат с други представители на малкия и средния бизнес.

17. Small Business Evolution | Entrepreneurs & SMEs - фокусът на тази група пада върху бизнес дискусиите на разнообразна тематика - от работната етика до значението на креативността в офиса, например.

18. Linked Small Business Innovators - тази група е предназначена предимно за собствениците на малък бизнес, които споделят новини, тенденции в бранша и ресурси помежду си. Можете да използвате тази група, за да създадете контакти или просто да обогатите познанията си по различни теми, които Ви вълнуват.

19. Small Business Online Community - целта на групата е да предостави полезна информация за собствениците на малък бизнес.

20. Small Businesses and Self Employed Group - тук обикновено се споделят съвети по какъв начин можете да привлечете нови клиенти и да изкарвате повече.

Виж още: Как да имате повече коментари във фирмения блог

Още от Интересно

Уволнена си, защото си красива!

Мениджър в британска телевизия уволни служителка с аргумента, че била много красива и трябвало да се разхожда по модния подиум, съобщава “The Su...

Хомосексуална двойка отглежда 2 чифта близнаци (Снимки)

Казват, че няма по-голямо богатство на този свят от къща, пълна с деца. И това е най-голямата истина, която ще чуете някога. Ще ви я потвърди и тази щ...

Какви сте в леглото според зодията си?

Зодията може да покаже много неща за един човек, включително и това как се справя в леглото. Стана ли ви интересно? Да видим как се представят дванайс...

Магическите илюзии на Роб Гонсалвес сливат два свята в една картина

“Кое е истинско? Как определяш кое е истинско?Ако истинското е това, което можеш да почувстваш, подушиш, опиташ или видиш, тогава „истинското” е...

Сухият шампоан: спасението на всяка жена

Имало едно време една жена. Тя се грижела изключително много за косата си - да е красива, блестяща и чиста, но въпреки това срещала затруднения с подд...

За всички, които обичат и искат да обичат

Имало някога едно старо и величествено дърво с разперени към небето клони. Когато било в период на цъфтеж, около него танцували пеперуди с всякакви фо...

Дневен хороскоп за петък, 24 февруари

Добро утро! Най-после е петък, а и времето навън е прекрасно!  Вижте какво ви очаква днес ТУК. –––>> Към хороскопа&nbs...

Какво направиха модерните технологии с детството ни?

За много от децата на нашето време би било доста странно да разберат, че някога е имало дни, в които смартфоните, интернет и компютрите не съществувах...

Писмо до бъдещата ми съпруга...

Това писмо е до теб, бъдеща моя съпруго. След като го прочетеш, моля те да го запазиш. Много е вероятно с годините да се променя. Ако това се случи, п...

Рецептите на Катето Евро: Фаршировани яйца

Една от причините да направя кулинарната книга "Тетрадка за рецепти и спомени" е, че много мои приятелки ме питат какво да приготвят за...