Правите кофти секс заради дома си!

Първата крачка към наистина сериозната връзка е съвместното съжителство. Когато сте намерили човека, с когото искате да прекарате остатъка от живота си, това е първото нещо, което правите. И не само вие, а почти всички хора. Тази стъпка е съпътствана с нови преживявания и страхотни емоции. Но идва момент, в който нещата започват да придобиват друг вид.

След време се отпускате, защото "вашият дом е вашата крепост", а това може да развали романтиката в отношенията с партньора ви и най-вече сексуалния ви живот. Вече сте се опознали, знаете кой какви навици има и лека-полека ежедневните ви дейности се превръщат в рутина, която в някои случаи може да бъде фатална. Тази рутина води до нежелание, а то се отразява на дома ви и най-вече на спалнята.

Колкото и страхотен секс да правите във всички стаи от дома си, именно той е този, който предразполага към тази така приятна дейност. А когато е разхвърлян, мръсен и негостоприемен дори за вас, тогава имате проблем. Мръсните чинии, неизхвърления боклук и занемарената баня със сигурност ще понижат либидото ви.

Освен изброените отблъскващи неща, които могат да попречат на сексуалния ви живот, ето още няколко, които трябва да избягвате, за да запазите страстта във връзката си.

Бъркотията

На първо място поставяме хаоса от разхвърляни дрехи, два пръста прах по всички рафтове и общо взето цялата поразия, която може да бъде предизвикана от обитаването на дадено жилище. Това е отблъскващо във всяко едно отношение, а когато става въпрос за секс, нещата стават наистина сериозни. Да не говорим, че някои двойки решават да излязат на вечеря, защото в дома им е прекалено разхвърляно и не искат да са заобиколени от целия този хаос.

На вечерята си изкарват добре, прибират се, но тъкмо тогава всичко приключва. Никой не би искал да прави секс до изгнили обелки от банан или до вмирисана манджа, забравена на печката. Какво остава за спалнята, в която има какво ли не. Мръсните дрехи и неплатените сметки са разхвърляни навсякъде, а те не са особено добър сексуален стимулатор, нали?

Подаръци от бивши гаджета

Подаръците от бивши гаджета трябва да си заминат завинаги. Ако сте прекалено сантиментални и не искате да хвърляте спомени, ги заровете някъде, където да не се набиват на очи. В случай че вашата половинка споделя сантименталността ви към неговите бивши приятелки, ще трябва да направи същото.

Никак няма да е приятно нито за вас, нито за него, ако в стаята ви се намира някой от подаръците на старата ви любов. Най-добрият вариант в случая е всичко старо от всеки, с който не са се получили нещата, да замине в кофата. Така няма да се притеснявате нито за сексуалния си живот, нито за евентуални проблеми във връзката си, заради някой, който ввече не е фактор.

Размерът винаги е от значение

Когато споменаваме размера, нямаме предвид това, което си мислите. Искаме да обърнем внимание на други пропорции - тези на леглото ви. Със сигурност обичате да експериментирате и спалнята едва ли е единственото място в дома ви, на което се отдавате на страстни ласки, но пък именно тя е най-важната част.

Едва ли има по-хубаво нещо от това да се прибереш у дома, а в леглото ти да те чака любимия човек, готов за креватни подвизи. Но ако спите на единично легло отпреди 25 години, може би не сте от хората, които се разтапят при визуализирането на този момент.

Затова размерът на леглото е толкова важен. Ще трябва да намерите онова, което пасва и на двамата и което ви кара да се чувствате спокойни и щастливи, когато сте в него.

Всичко зависи от светлината

Дори да сте фенове на тъмнината, която засилва фантазиите и сексуалните ви инстинкти или пък дневната светлина, която ви помага да видите красотата на партньора си, изкуствената такава също има голямо значение. Все някога ще решите, че искате нещо по-различно и тогава ще трябва да обърнете внимание на осветлението в спалнята си. Имайте предвид, че по-ярката светлина или жълтеникавите оттенъци от някои крушки могат да извадят на показ всичките ви недостатъци и да ги изкривят доста. А това няма да бъде приятно на никого.

В крайна сметка някои от вас може би няма да обърнат внимание, но за по-срамежливите дами или тези, които не харесват нещо в себе си, това може да бъде причината за тотален срив. Затова внимателно подберете крушките, лампите и ключовете за тях, тъй като отдавна на пазара има такива, които да намаляват или увеличават светлината по ваше желание.

А какво по-секси от подредена спалня без спомени от миналото и голямо легло, чакащо само вас и любимия ви. Ще трябва само леко да приглушите светлината и да се отдадете на желанието. След това можете да започнете с обиколката в целия дом - нали вече е готов за вашите сексуални приключения!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Още от Интересно

Дневен хороскоп за петък, 20 януари

Добро утро! Вдъхновението ни за днес идва от: "Живейте и не казвайте на никого! Хората само развалят хубавите неща..." - Халил Джубра...

Пет тематични книги, задължителни за всяка дама

Любовта към литературата или е вродена, или се изгражда с годините. Веднъж влюбите ли се в книгите, никога няма да загубите интереса си, дори да нямат...

Дневен хороскоп за неделя, 22 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен  Днес сте по-щастливи вкъщи, отколкото навън, но все пак ...

Връзките зависят от детството ни

„Това как ще се развиват връзките ни и нашето отношение към партньора зависи от детството ни .”, каза Милена Родригес в  ру...

Как да свалим килограмите без изобщо да броим калориите

Решили сте, че искате да сте по-здравословни, за да свалите килогармите. За много хора, този подход води до броене на калории. Има няколко причини, ...

Кои са най-умните знаци в зодиака?

Преди да ви разкрием кои са най-умните зодиакални знаци трябва да направим едно уточнение. Има различни видове интелигентност и всеки човек е по-разви...

Човекът, който направи Доналд Тръмп президент

Сензационната биография на новия американския президент „Доналд Тръмп: Искам всичко“ е сред най-търсените книгите на издателство „Ми...

Дневен хороскоп за събота, 21 януари

Добро утро! Събота ще бъде прекрасен ден! Вижте какво очаква всяка зодия ТУК. ––––>>>> Към хороскопа  Ако...

Балоните, в които живеем

На всяка манджа - кукловоди Удивително е как дребните битовизми се превръщат в едри политически клишета. В етикети с крещящи надписи: „добро,...

"Сексът смъква напрежението, любовта го създава."

Сексът е една от водещите сили в света. Той е удоволствие и продължаване на биологичния вид, изкуство и любов, разтърсващо и емоционално изживяване. ...