Какъв е вашия любовен хороскоп за лято 2014?

Кой е астралният знак, който най-добре ви подхожда? Какво ви очаква в топлите летни дни? Може би голямата любов?

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН: Изключителна връзка

Ако сте сами: наблюдават ви, желаят ви. Между юни и август е възможна лю­бов от пръв поглед при условие, че сте малко по-общителни.

Ако имате партньор: давате си смет­ка колко много държи на вас любимият човек и какво значение имате за него.

ЛЪВ: Сплотеност във всичко

Ако сте сами: отдавнашно приятел­ство може да прерасне в любов - за вас няма по-идеална връзка от това пълно разбирателство.

Ако имате партньор: отгатвате взаимно желанията си. Хармонията е прекрасна!

СТРЕЛЕЦ: Неочаквани моменти

Ако сте сами: няма причини да се лишавате от нови връзки. Тази, която няма да бъде предизвикана от вас, ще се окаже най-вълнуващата.

Ако имате партньор: отсъствието на партньора ви позволява да разбере­те, че не можете без него. Оставете се на естественото си влечение.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ: Нещата се конкретизират

Ако сте сами: около вас кръжат кан­дидати за любовта ви, но само един е достоен за нея. През юли имате шанс да го забележите.

Ако имате партньор: любовните ви отношения са основани на равноправие­то. Имате общи планове, които ще ви донесат удовлетворение.

ДЕВА: Вие водите парада

Ако сте сами: не ви се чака повече - умело изграждате план за атака, излъчвате оча­рование и лесно завладявате „плячката".

Ако имате партньор: в началото на лятото ви обхваща желание да радвате любимия с вниманието си. Той ще бъде очарован и ще ви отговори със същото.

КОЗИРОГ: Позитивизъм

Ако сте сами: вашето добро настрое­ние ви прави по-достъпни за тези, кои­то се надяват на вниманието ви.

Ако имате партньор: владеете изкуството да присъствате, без да се натрапвате. С вас партньорът ви се чувства силен.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ: Време за авантюри

Ако сте сами: вашите близки се тре­вожат на кого ще попаднете, но след време ще разберат, че сте избрали най-доброто.

Ако имате партньор: през юни професионалните ви задължения ви отда­лечават от партньора. В останалите месеци наваксвате.

ВЕЗНИ: Удоволствието преди всичко

Ако сте сами: не правите дългосрочни планове, което ви позволява да се насладите напълно на настоящия момент.

Ако имате партньор: ако любимият човек реши да ви следва в забавленията, ще направи добър избор. Иначе ще го накарате да се чувства доста зле.

ВОДОЛЕЙ: Желание за нещо ново

Ако сте сами: обхванати сте от спокойствие. Възползвайте се, за да се огледате около себе си. Не е нужно веднага да правите избор.

Ако имате партньор: може да е имало дребни неудовлетворения във връзката ви, но в началото на лятото ще стъ­пите на чисто. Сплотявате се около солидни проекти.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК: Живейте за момента

Ако сте сами: приключвате с минало­то и се обръщате към бъдещето. През юни се радвате на многобройни нови запознанства. Любовта ще ви изненада.

Ако имате партньор: любовта ви дава криле. Живеете за любимия човек, а той живее за вас. Насладете се!

СКОРПИОН: Колелото на живота се върти

Ако сте сами: не владеете нещата и така е още по-добре. Между 6 юни и 3 юли ви очаква забележително запознан­ство.

Ако имате партньор: всичко или нищо - такъв е въпросът за вашето бъдеще заедно. Омръзнало ви е да чакате промя­на. В края на лятото ще бъдете наясно.

РИБИ: Вълнуващи срещи

Ако сте сами: бегли погледи, случайни срещи в тълпата и така, докато попад­нете един срещу друг насаме между 13 юли и 2 август.

Ако имате партньор: близките ви на­празно ще се надяват да прекарат малко време с вас това лято - вие сте изцяло отдадени на любовта и любимия човек.

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ПРЕЗ 2014 – ГОДИНАТА НА КОНЯ? – ЧАСТ 2

Още от Интересно

Вожняцки & Бушар – най-сексапилните тенисистки в света

Двете най-сексапилни тенисистки в света в момента – Каролин Вожняцки и Южени Бушар показват своите перфектни тела в новия брой на каталога за банс...

144 години от гибелта на Васил Левски

На днешния ден преди 144 години България губи един от най-смелите си герои, оставил светла диря в народната памет. Да преклоним глава и да си спо...

Кой спорт е по-приятен с компания?

Да тренира заедно с приятел може да се окаже много тонизиращо и приятно. Освен, че ще си имаш компания, ще има и с кого да си говориш и евентуално да...

Бабините поверия, с които ще привлечете пари и късмет в живота си

Парите не могат да ни купят щастие, но едва ли някой бе се отказал от тях. Доколко правилно е да разчитаме знаците на съдбата и да вярваме на поличби,...

Дневен хороскоп за неделя, 19 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Някой има нужда от помощ! Може би ваш близък или колега. Напра...

Полски артист рисува “Провала на системата” в сюрреалистични илюстрации

Отчуждението, самотата, бъдещото, на което “осъждаме” децата си, култът към красотата, алчността, замърсяването, вездесъщите технологии...

Дневен хороскоп за вторник, 21 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Имате големи планове и мечти. Днес ще изкачите още една стълби...

Дневен хороскоп за неделя, 19 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Някой има нужда от помощ! Може би ваш близък или колега. Напра...

Дневен хороскоп за неделя, 19 февруари

Добри утро! Последният ден от седмицата носи полъха на пролетта и усещане за ново начало, не мислите ли? Вижте какво ви очаква днес ТУК.  &nda...