Каква е съдбата ви според числата на Кабала?

На помощ на хората, които биха искали да разберат какво ги очаква в бъдещето, идват какви ли не техники и поверия. Хороскопите са най-често срещания начин да се разбере какъв път е предначертан за представителите на определени зодии.

Има обаче и други начини да се определи нечия съдба. Древното мистично учение Кабала е един от тях.

То търси границите, в които е заключено всяко човешко същество. Според Кабала хората имат рамки, в които биха могли да се развиват и да разгръщат потенциала си. Те се очертават с помощта на числата и по-конкретно - на числото 142857, което, пак според учението, е надарено с космическа хармония.

Когато се умножи по 2, се получава число със същите цифри, но със сменени позиции:

142857 х 2 = 285714

Ако сме събудили интереса ви, още сега може да разберете какво са ви отредили звездите според Кабала. Трябва само да последвате няколко простички стъпки.

I. Напишете годината, месеца и деня на вашето раждане. Например, ако сте родени на 29 май 1978, трябва да напишете числото 19780529.

II. Съберете полученото число с кабалистичното.

19780529 + 142857 = 19923386

III. От получения сбор махнете нулата и повтарящите се цифри. В конкретния случай получаваме 1286.

IV. Съберете неговите цифри, докато не получите число по-малко или равно на 12:

1 + 2 + 8 + 6 = 17
1 + 7 = 8

V. Прочетете какво означава полученото число според мистичното учение Кабала.

Число 1
Не само, че сте константно щастливи, а и имате привилегията да постигате всичките си цели мигновено. Може и да не го забелязвате, но ежедневно имате повод да благодарите на съдбата.

Число 2
Понякога сте объркани и не намирате смисъл да продължавате със заниманията си. Несигурността ви се крие в склонността ви да хващате "две дини под една мишница". Концентрирайте се в едно начинание и ще усетите прилив на енергия и увереност.

Число 3
Оптимистичната ви нагласа не ви напуска, дори да сте жертва на неприятности. Вие винаги сте над нещата. Може би понякога от облаците се пада болезнено, но непукизмът ви ще е основният виновник бързо-бързо да се върнете там.

Число 4
Рядко имате късмет и сте свикнали да разчитате на собствените си усилия, за да постигате целите си. Старините ви обаче ще бъдат щастливи и спокойни, а всички около вас ще ви обичат и уважават.

Число 5
Цял живот ви се налага да водите една безкрайна битка. Не сте получили нищо на тепсия, затова и трудно се доверявате на околните. Един аспект от живота ви обаче ще ви донесе радост, тъкмо когато изобщо не сте и очаквали.

Число 6
Звездите са благосклонни към вас и са ви предначертали безгрижен житейски път. Въпреки това вие сте с толкова буен и взискателен нрав, че все бягате от късмета си. Поспрете и се огледайте - може би щастието ви се е скрило в някой ъгъл от страх да не го нахокате!

Число 7
Сам човек не е за никъде - затова и трябва да създадете семейство, а ако вече сте създали - да го сплотите. Съдбата ви е склонна да ви подлага на изпитания, с които не може да се справите съвсем сами. В такива моменти обаче именно близките ви ще се притекат на помощ и ще оцените колко важни са за вас.

Число 8
Несъзнателно, но упорито превръщате живота си в кошмар. Не сте наясно със себе си и това ви кара да взимате грешни и прибързани решения. Все се оплаквате, а всъщност нищо не е толкова черно, колкото ви се струва. Вземете се в ръце преди да сте се превърнали в непоправим песимист.

Число 9
Твърде често сте неуверени и ви липсва самочувствие, а не умения, за да бъдете успешна личност. Имате толкова много възможности за просперитет - достатъчно е да се захванете с някоя от тях! Дори да се провалите веднъж-дваж, няма да бъде фатално. Просто ще научите ценни уроци, които ще ви бъдат полезни занапред.

Число 10
Вашата нагласа е, че по презупция успявате във всичко. Не страдате от липса на мотивация или амбиция. Опитайте се обаче да запазите баланса между кариерата и личния живот. И внимавайте на кого се доверявате, защото измамниците се лепят на успелите хора като мухи на мед.

Число 11
Не обичате да сте прекалено заети и затова сте се научили да прецизирате своите действия. Това обаче ви е накарало да се задоволявате с малко и да водите пасивен живот. Дали не е време да вдигнете малко летвата? Не се страхувайте от провал, защото съдбата е благосклонна към вас, дори когато сте самонадеяни.

Число 12
Постоянно си врете носа в чуждите работи. Така пропускате какво се случва с вашия собствен живот. Избягайте от клюките и интригите, за да намерите щастието. И спрете да се сравнявате с околните - всеки има трудности, но намира начин да се справя с тях. Не се колебайте да промените ежедневието си, ако не се чувствате щастливи.

За да следите своя дневен хороскоп, както и тестовете, които публикуваме, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Още от Интересно

Вижте новия трейлър на "Красавицата и звяра"

Този март на голям екран ще видим едно от най-изящните и прелестни заглавия на Дисни – "Красавицата и звяра". Класическата приказка този път ще ...

Как да се избавим от кошмарите?

Здравейте, Благодаря за предоставената възможност от Edna.bg да се обърна към г-н Алексей Бъчев! Молбата ми е да предложите някоя и друга чудоидейка ...

Защото понякога си тръгваш, макар и да обичаш...

Раздялата е приемана за нещо много лошо. Свързвана е с разбити сърца, истерични сълзи, месец лошо настроение (или липса на такова.) Но всъщност раздял...

Да засилим имунитета със синьо сирене и туршия

Киселото зеле, синьото сирене и туршиите не звучат като най-здравословните храни на света. Британски учени обаче установиха, че ферментиралите храни,...

Притча: Смисълът на живота определя посоката

Каква е разликата между резултатите и пътя, по който сме минали?  И защо понякога никой не вижда колко труд сме вложили в нещо, а само какви нед...

Уникален начин да успокоим бебето за 1 минута (Видео)

Всичко това е напълно разбираемо и нормално. Плачът през първите месеци след раждането е единственият начин на бебето да ни каже, че нещо не е наред. ...

Какво повишава сексуалната възбуда на партньора ни?

Създаването на настроение за възбуда и сексуални игри не е толкова просто, но няма нищо невъзможно. Лондонският институт е извършил допитване сред 20...

Днес е време за флирт

Луната е в знак Лъв. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Подх...

Мамо, запиши ме на детска градина - 'Мисията невъзможна' в БГ вариант

Да запишеш детето си на детска градина днес е истинско предизвикателство за много родители в София и в други големи градове в страната. Eдва ли има...

Дневен хороскоп за понеделник, 16 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Нещо много вълнуващо ще ви се случи в началото на деня и ще ви...