Успешна в кариерата, успешна в любовта

Веднъж на Edna от лекциите, които провеждам, Edna жена ми казва: "Aз мисля, че всяка жена трябва да избере или да бъде добра майка, или добра съпруга. Не може да бъдеш всичко!"

Аз ѝ отговорих: "Жената може да бъде и прекрасна майка, и добър специалист и щастлива съпруга!" И не само вярвам, че може, но и познавам такива жени.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАЛИЦЕТО ИЗДАВА КАКЪВ Е ЧОВЕКЪТ В ЛЕГЛОТОEDNA РАЗЛИЧНА СРЕЩА СЪС САМИТЕ СЕБЕ СИКОГА СЕКСЪТ Е НАЙ-ПОЛЕЗЕНЛЮБОВНИ ФЪН ШУЙ СЪВЕТИ

Най-добрият пример за това е моята майка. Прекрасен лекар и известен специалист, майка на трите прекрасни, реализирани, женени дъщери и щастливо женена вече 35 години, продължавайки да пътува с баща ми по целия свят.

Така че, от нейния личен пример, аз знам, че това е възможно.

Какви са тайните на жени, които успяват да имат щастливо семейство и чудесна кариера:

1. Те знаят точно какво искат. Само 10-20% от хората наистина знаят какво искат. Те умеят да си поставят цели, имат сила и кураж да вярват в тях и да ги гонят. Те знаят каква работа искат, какви мъже искат и те следват мечтите си.

Упражение: Напиши сега своите цели на 1, 3, 5, 10 години и виж дали ти се получава, започни да правиш действия в тази посока.

Снимка: Thinkstock

2. Тези жени вярват в себе си и не правят компромис със себе си. Това е много важно! Ако ти обещаваш нещо на себе си - спазвай го! Спри да правиш компромиси заради другите. Повярвай, винаги има решение.

Например: Моята майка обожава йога, но ние бяхме много малки и нямаше на кого да ни остави. И баща ѝ каза: "Може би трябва да спреш с йогата, ти вече имаш 3 деца!" И тя отговори: "Да имам, но аз обичам да правя йога и няма да се отказвам от нещата, които обичам, заради децата!"

И тогава тя реши да направи група за йога - за майки с деца. Оказа се, че има много такива майки с дечица. Събирахме се заедно на поляната и практикувахме йога. Беше прекрасно! Майка ми прави йога и до днес, само че вече с тримата си внуци.

Винаги, винаги има решение! Ако ти твърдо застанеш зад своите желания - тогава ще видиш и пътя.

Упражение: Напиши на един лист какви компромиси правиш против волята си и започни да ги почистваш постепенно. Повярвайте, възможно и да живееш без компромиси!

Снимка: Thinkstock

3. Ти си четири в едно!

Всяка жената събира в себе си няколко архетипа.

От една страна, тя е нежно, чуруликащо момиченче, което умее да следва мъжа си и да му се възхищава. Също тя с любимия си може да бъде палава и необуздана тигрица,провокирайки го да покаже своята страст. Освен това, тя може да обича работата си и да бъде много успешна и реализирана в нея. И последно, ние сме жени и носим тази дарба да бъдем майки и домакини, да създаваме семейства, да раждаме прекрасни дечица и да се грижим за хората до нас.

Само да уточня, че има жени, които не могат или не искат да имат деца, но обикновено те работят нещо, което е свързано с грижа за другите (учителки, бавачки, психолози) и така отварят в себе си този архетип.

Всяка жена се ражда с двата водещи архетипа. Другите два архетипа тя трябва да развиее в себе си. Не казвам, че е лесно. Но е възможно.

Снимка: Thinkstock

Баланс е магическата дума. И в различните периоди от живота, ние преживяваме различните архетипи. Освен това, различните мъже могат да събуждат в нас различните енергии. С един мъж ние отваряме своите способности като любовница, а с другия искаме семейство и деца.

Въпросът е да приемаме своите силни страни и да развиваме другите, които по някакъв начин сме отхвърлили.

Упражнение: Наблюдавай какви жени не ти харесват и те дразнят? "Кифли", глезли, работохолички, контролиращи, майки и точно това, което те дразни - ти го отхвърляш от себе си и може би не си позволяваш да бъдеш глезла, или се страхуваш да станеш майка.

Във Вселената всичко е наредено много правилно и се случва точно тогава, когато си готова към това.

Така че, просто малко повече любов, вяра и разбира се, действия - и нещата ще се случат.

Още от Интересно

Разбирай ме добре..., Евтим Евтимов

Загубихме непрежалимия Евтим Евтимов в началото на лятото тази година и дълго ще се сещаме с малко тъга и много емоции за невероятната му лирика....

Най-секси престъпникът влиза в света на модата

Прочулият се като най-сексапилния затворник в света - Джеръми Мийкс, остави криминалното си минало зад гърба си и влезе в модния бранш. Той направи...

Влиянието на планетите в първите 7 години на детето

Днес темата е свързана с децата и така важните първи седем години от тяхното развитие и изграждане като индивиди. В астрологията всяка от тези първи ...

За жените и мъжете - искрено и лично

1. Ако мъжът си търси жена, &#...

Лунните лица на Водолея - II част

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето в момента на раждането му. Много важен за описанието на ...

Стоянка Мутафова с огромно признание от световните медии

На 95 години Стоянка Мутафова, считана за най-възрастната играеща актриса в света, редовно изнася представления и не е изгубила младежкия си плам...

Седмичен хороскоп за 20-26 февруари: очакват ни силни емоции и напрежение

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделн...

Откриха мъжкатa G-точка

Вече е ясно защо мачовците са луди по оралната любов...

Лана дел Рей се завръща!

Прекрасната певица издаде нов сингъл след 2-годишна пауза...

Миражи в сърцето на мрака

Ето и откъс от „Мираж“: ... Любовта винаги замъглява зрението. А живот без любов е малко като балансите и отчетите, в които се взирам в...