Дневен хороскоп за петък, 23 май 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега е време да прочетете какво ви очаква през последния ден от работната седмица, ако сте зодия...

Овен
Трябва да използвате силите си, за да помогнете на другите днес. Огледайте се за проблеми за решаване. Нещата ще станат много интересни накрая на деня.

Телец
Наскоро е станала голяма промяна в живота ви, което е предизвикало шок във вас. Все пак бъдете сигурни, че е за добро.

Близнаци
Работата ви прави живота много по-интересен днес. Уверете се, че сте фокусирани. Обградени сте от умни хора - сега е моментът да обсъдите с тях някои от идеите си.

Рак
Предчувствията ви ще ви водят към успеха, затова се уверете, че ги следвате. Всъщност дори някои от тях може да ви поведат в непознати води, което ще бъде добре за вас.

Лъв
Днес може да се спречкате с някого, но по-добре избягвайте подобни ситуации. Всъщност, ако се впуснете в спор, нещата само ще се усложнят. Не приемайте нещата лично.

Дева
Не приемайте покани за нова работа днес, освен ако не сте готови да се преуморите в бъдеще. Енергията ви ще е най-добре изразходвана, ако изчистите старите си задачи.

Везни
Колега или приятел има много трудности в живота и вие трябва да му помогнете. Убедете го колко хубав може да бъде животът.

Скорпион
Вашият любовен живот е в разцвета си и може би се чувствате, сякаш живеете в приказка. Наслаждавайте се. Поканете някого на среща или припомнете на половинката ви защо е с вас.

Стрелец
Хората говорят много важни неща през този ден, затова слушайте внимателно. Може да научите някоя тайна или добра идея, която да помогне за развитието ви.

Козирог
Усещате се развълнувани за проекти, които може да не се осъществят. Не губете надежда за тях - все още има шанс да се получат.

Водолей
Духът ви е труден за разбиране. Искате много неща, които объркват околните. Уверете се, че ще изберете едно решение и то ще бъде правилното.

Риби
Личните ви проблеми преобладават днес, затова се уверете, че ще се справите с тях. Ако успеете, ще имате много положителни емоции и дивиденти.

Още от Интересно

Когато популярността в социалната мрежа е по-важна от живота...(Видео)

Несъмнено социалните мрежи заемат основно място в живота на съвременния човек. Доколко това е полезно, само времето ще покаже. Да те улесняват кому...

Когато популярността в социалната мрежа е по-важна от живота...

Несъмнено социалните мрежи заемат основно място в живота на съвременния човек. Доколко това е полезно, само времето ще покаже. Да те улесняват кому...

Синхронизира ли се цикъла ти с този на приятелките ти?

Менструалният синхрон, ефектът на МакКлинток или още по-забавното – синдромът на френския бордей е синхронизирането на месечния цикъл между жени...

Правилно ли даваме лекарства на децата?

Зимата е сезон на настинки и почти е сигурно, че ще се наложи децата да пият лекарства. Което за най-малките често се оказва сериозен проблем. Ето н...

Притча за вечното щастие

Веднъж щастието вървяло...

Петър Дънов откровено за любовта и брака между двама души

Учителят Петър Дънов е сред най-ярките личности в българската история и духовна култура. Основните теми на неговите лекции са духовното разбиран...

Даниел Крейг и Рейчъл Уайз се разделиха

Британският актьор Даниел Крейг и талантлвата актриса Рейчъл Уайз, не живеят заедно вече от няколко месеца. Това потвърдиха близки на звездната двойка...