10 неща, които мъжете мразят да чуват по време на секс

Сексът свърза мъжа и жената, прави ги по-близки. Има обаче неща, които са буквално забранени за казване по време на секс. Те не само ще отблъснат мъжа до вас, а и най-вероятно няма да доведат до желания край.

Внимавайте какво говорите, докато приятелят ви съблича една по една дрехите ви. Мястото на подвеждащите въпроси и странните заключения не е между завивките!

1. "Кога ще свършиш?"
Това изречение може да прекъсне и най-старателно създаваната връзка. Чувайки го, мъжът веднага си прави заключение, че жената до него не изпитва удоволствие, а иска просто всичко да приключи.

Вместо това прошепнете нещо от сорта на "Наистина искам да свършиш!", което ще му покаже, че за вас действително е важно неговото удоволствие.

2. "Чу ли бебето да плаче? Може ли да отидеш да провериш?"
Това влудява мъжът до вас, защото е обстоятелство, което не зависи от нито един от двама ви. Естествено, той ще отиде да провери, но шансовете, когато се върне да е в същата форма, са значително ниски. Мъжете мразят да бъдат прекъсвани, а когато няма какво да направят, за да предотвратят това, наистина се чувстват ужасно.

3. "О, не Е, все пак си близо!"
Едно от най-страхотните неща в секса според мъжете е това да видят, че половинката им е удовлетворена. Мъжът до вас иска да му дадете шанс, а не да го пришпорвате. Това го кара да се чувства сякаш не оценявате това, което прави.

Вместо това се фокусирайте върху положителните коментари, като: "Цялото ми тяло трепери, когато правиш това. Нямам търпение да го направиш отново." Запомнете, че мъжете имат различна полова система от нашата - няма как да очаквате да знаят колко трудно понякога е за вас да достигнете до оргазъм. Насочвайте ги, не ги обезкуражавайте!

4. "Винаги ли си имал тази бенка?"
Ако забележите нещо странно по тялото на партньора ви, запазете въпросите си за след това. В противен случай бихте го накарали да се чувства неудобно.

5. "Защо просто не си говорим?"
Повдигането на темата "Защо не си общуваме повече?" по време на секс или преди това е строго забранено! Мъжът до вас ще си помисли, че му намеквате, че ви използва само за секс, което, разбира се, едва ли е вярно.

Вместо да се оплаквате, просто започнете небрежен разговор след секс за нещо, което ще провокира интереса му. Например: "Ако спечелим от лотарията, какво ще си купим първо?" Така ще спечелите вниманието му и ще можете да преминете на други теми, които ви вълнуват.

Pinterest

6. "Не мислиш ли че стените в кухнята ще изглеждат чудесно в бяло?"
Има ли нужда да обясняваме защо нещо подобно е неподходящо за изричане по време на секс? Така само ще покажете на човека до вас, че не сте при него в леглото, а умът ви е зает с други неща. Което, разбираемо, ще го отблъсне, подсказвайки му, че жената до него не е достатъчно възбудена.

Говорете му за усещането, на което се наслаждавате най-много. За следващата стъпка, която искате да предприеме. Не убивайте страстта с празни приказки!

7. "Мислиш ли, че съм надебеляла?"
Първо, това е манипулативен въпрос. Второ, няма правилен отговор. Ако приятелят ви каже "Да", това е автоматичен билет към драматичен завършек на вечерта. Ако отрече, вероятно ще го обвините в лъжа.

Мъжете харесват жени, които уважават тялото си и се чувстват уверени в леглото, независимо дали имат килограм в повече или по-малко. Самокритичните жени не са особено секси. Покажете му, че се чувствате добре в собствената си кожа като насочвате ръцете му по тези части от тялото си, които харесвате най-много.

8. "Кажи ми, че съм красива!"
Странно е, когато жената кара мъжът в леглото си какво да казва по време на секс. Така той ще се почувства като актьор, от когото се изисква определено поведение.

Вместо това му казвайте какво искате да направи. Да насочвате вниманието му от външния ви вид към физическите ви усещания, не е просто красиво. Горещо е! А и на всеки мъж му харесва идеята жената да насочва сексуалната игра.

9. "Трябва да отида до тоалетна"
Какъв друг аргумент да изтъкнем, освен че това изречение смъква нивото на възбуда до минимум? Физиологичните нужди са част от живота, включително и от времето, което прекарвате заедно с половинката си в леглото, но не е нужно да използвате този начин, за да му съобщите, че имате нужда от 5 минутки. Просто загатнете: "Ще се върна след пет минути", с което може пък и да подсилите любопиството, а с това и възбудата му.

10. "Може ли да направиш онова, което най-много обичам?"
В повечето случаи мъжът просто не знае за какво говорите! Налага ли се да го карате да играе игра, в която не знае правилата?

Вместо това кажете направо какво искате. "Откакто се събудих тази сутрин си представям как" Това е секси и възбуждащо. Мъжът до вас със сигурност ще ви бъде благодарен.

Ако искате да научите още истини около сексуалния живот, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Още от Интересно

Любовна съвместимост на очарователните Риби с всички останали зодии

Време е да спрем да отричаме - с някои хора си пасваме много повече, отколкото с други. В началото не можем да си обясним защо - нещо ни дразни, нещо ...

Как да сложите край на тежка връзка?

Много жени стоят дълги години в една връзка, само защото им е трудно да кажат "Край!" Макар да осъзнават, че тази връзка е пагубна за тях, че не им да...

Как да изберем фирма за ремонт на покриви?

Не започвайте ремонта сами! Mного хора започват да ремонтират покрива си сами, мислейки си, че така ще спестят пари и ще си свършат работата качествен...

1 нещо, което прави жените неустоими

Всеки мъж обича да се закача с жените, но кое е нещото, което го кара да иска повече? След като обсъдих темата с няколко предствители на мъжкия пол, с...

Нещата, които винаги си казваме след голям скандал с любимия

Никоя връзка не може да ги избегне. Колкото и да се обичате и разбирате, скандалите са част от връзката и я съпътстват от началото до края й. Понякога...

Музите на Кийт Харинг

Произведенията на Кийт Харинг са неповторими, това е сигурно. Основателно наричан бащата на графити изкуството, разпространено по цял свят, ще го ра...

Онова, дето го правиш в спалнята, не го прави на работа!

Над половината от офис служителите във Великобритания са флиртували на работното си място, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на р...

Яжте плодове и зеленчуци, ще живеете 10 години повече

Зелените и жълтите зеленчуци като спанака и чушките, както и карфиолът спомагат за предотвратяването на рак. За занижаване на риска от сърдечни забо...

Ето какво ви очаква в любовен план според звездите днес - 23-ти февруари

Пред вас днес е един специфичен ден, който ще протече с Луна в Козирог и без курс. В същото време квадратурата на Марс и Плутон ще е двойно по-активна...

Ретро оттенък и много цвят на ревюто на Gucci

След Седмицата на модата в Ню Йорк и Лондон, сега е ред и на тази в Милано. Тя бе открита със зрелищно ревю на модна къща Gucci, открояващо се с ра...