10 неща, които мъжете мразят да чуват по време на секс

Сексът свърза мъжа и жената, прави ги по-близки. Има обаче неща, които са буквално забранени за казване по време на секс. Те не само ще отблъснат мъжа до вас, а и най-вероятно няма да доведат до желания край.

Внимавайте какво говорите, докато приятелят ви съблича една по една дрехите ви. Мястото на подвеждащите въпроси и странните заключения не е между завивките!

1. "Кога ще свършиш?"
Това изречение може да прекъсне и най-старателно създаваната връзка. Чувайки го, мъжът веднага си прави заключение, че жената до него не изпитва удоволствие, а иска просто всичко да приключи.

Вместо това прошепнете нещо от сорта на "Наистина искам да свършиш!", което ще му покаже, че за вас действително е важно неговото удоволствие.

2. "Чу ли бебето да плаче? Може ли да отидеш да провериш?"
Това влудява мъжът до вас, защото е обстоятелство, което не зависи от нито един от двама ви. Естествено, той ще отиде да провери, но шансовете, когато се върне да е в същата форма, са значително ниски. Мъжете мразят да бъдат прекъсвани, а когато няма какво да направят, за да предотвратят това, наистина се чувстват ужасно.

3. "О, не Е, все пак си близо!"
Едно от най-страхотните неща в секса според мъжете е това да видят, че половинката им е удовлетворена. Мъжът до вас иска да му дадете шанс, а не да го пришпорвате. Това го кара да се чувства сякаш не оценявате това, което прави.

Вместо това се фокусирайте върху положителните коментари, като: "Цялото ми тяло трепери, когато правиш това. Нямам търпение да го направиш отново." Запомнете, че мъжете имат различна полова система от нашата - няма как да очаквате да знаят колко трудно понякога е за вас да достигнете до оргазъм. Насочвайте ги, не ги обезкуражавайте!

4. "Винаги ли си имал тази бенка?"
Ако забележите нещо странно по тялото на партньора ви, запазете въпросите си за след това. В противен случай бихте го накарали да се чувства неудобно.

5. "Защо просто не си говорим?"
Повдигането на темата "Защо не си общуваме повече?" по време на секс или преди това е строго забранено! Мъжът до вас ще си помисли, че му намеквате, че ви използва само за секс, което, разбира се, едва ли е вярно.

Вместо да се оплаквате, просто започнете небрежен разговор след секс за нещо, което ще провокира интереса му. Например: "Ако спечелим от лотарията, какво ще си купим първо?" Така ще спечелите вниманието му и ще можете да преминете на други теми, които ви вълнуват.

Pinterest

6. "Не мислиш ли че стените в кухнята ще изглеждат чудесно в бяло?"
Има ли нужда да обясняваме защо нещо подобно е неподходящо за изричане по време на секс? Така само ще покажете на човека до вас, че не сте при него в леглото, а умът ви е зает с други неща. Което, разбираемо, ще го отблъсне, подсказвайки му, че жената до него не е достатъчно възбудена.

Говорете му за усещането, на което се наслаждавате най-много. За следващата стъпка, която искате да предприеме. Не убивайте страстта с празни приказки!

7. "Мислиш ли, че съм надебеляла?"
Първо, това е манипулативен въпрос. Второ, няма правилен отговор. Ако приятелят ви каже "Да", това е автоматичен билет към драматичен завършек на вечерта. Ако отрече, вероятно ще го обвините в лъжа.

Мъжете харесват жени, които уважават тялото си и се чувстват уверени в леглото, независимо дали имат килограм в повече или по-малко. Самокритичните жени не са особено секси. Покажете му, че се чувствате добре в собствената си кожа като насочвате ръцете му по тези части от тялото си, които харесвате най-много.

8. "Кажи ми, че съм красива!"
Странно е, когато жената кара мъжът в леглото си какво да казва по време на секс. Така той ще се почувства като актьор, от когото се изисква определено поведение.

Вместо това му казвайте какво искате да направи. Да насочвате вниманието му от външния ви вид към физическите ви усещания, не е просто красиво. Горещо е! А и на всеки мъж му харесва идеята жената да насочва сексуалната игра.

9. "Трябва да отида до тоалетна"
Какъв друг аргумент да изтъкнем, освен че това изречение смъква нивото на възбуда до минимум? Физиологичните нужди са част от живота, включително и от времето, което прекарвате заедно с половинката си в леглото, но не е нужно да използвате този начин, за да му съобщите, че имате нужда от 5 минутки. Просто загатнете: "Ще се върна след пет минути", с което може пък и да подсилите любопиството, а с това и възбудата му.

10. "Може ли да направиш онова, което най-много обичам?"
В повечето случаи мъжът просто не знае за какво говорите! Налага ли се да го карате да играе игра, в която не знае правилата?

Вместо това кажете направо какво искате. "Откакто се събудих тази сутрин си представям как" Това е секси и възбуждащо. Мъжът до вас със сигурност ще ви бъде благодарен.

Ако искате да научите още истини около сексуалния живот, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Още от Интересно

Колко милиона струва да поканиш на сватбата си Марая Кери, Антонио Бандерас и Елтън Джон?

Марая Кери и Елтън Джон получили милиони, за да пеят на сватбата на внучка на руския олигарх Валерий Коган в Лондон. Младоженците са 19-годишнит...

“Среща” от Дамян Дамянов

Среща от Дамян Дамянов С тебе ни събра случайността, А можеше нима да се разминем ? От пътища кръстосан е света и всеки път е дълъг със години. Ти ще...

6 качества, които правят Девите най-грижовните любовници в зодиака

Когато за пръв път започнах да чета относно Девите, постоянно четях едно и също нещо: Анализират и съдят всичко в хората, защото си мислят, че са пе...

Нещата, за които трябва да сте подготвени, ако имате близнаци

Да имаш две деца по едно и също време е чудо! Това е още по-голям комплимент от Господ! Но е и отговорност. Винаги съм си мечтаела да имам близнаци и ...

Защо е важно да почиствате четките си за грим

Всички знаем, че почистването на „инструментите“, с които си нанасяме грима е важно. В случай, че продължавате да използвате вашите четк...

Мъжете мечтаят за...

5 идеи, които ще отговорят на мъжките фантазии и ще подобрят интимния ви живот...

Как да бъдете най-добрата кума

Кумата има три основни задължения: да подкрепя булката, да контролира шаферките и да бъде винаги на разположение. Добрите организационни и комуникатив...

Атанасовден ден е! Зимата започва да си отива от днес

Днес почитаме Свети Атанасий Велики, който е роден през 295 г. в Александрия. Почитаме го заедно с архиепископ Кирил, двамата спасили християнств...

Дами, бягайте далече от мамини синчета!

Общоприето е, че жените са едни изключително сложни същества, които никога и по никакъв начин не могат да бъдат разбрани, никой не може да стигне до з...

6 знака, че стресът ви може да се превръща в нещо по-сериозно

Стресът е нещо, което всеки преживява в даден момент от живота си. Това е период изпълнен с интензивна работа, провал, травмиращо събитие или неочак...