ดอกทิวลิป

ดอกทิวลิป

ดอกทิวลิป เป็นดอกไม้ยอดนิยมของฤดูใบไม้ผลิมาตลอด และเป็นดอกไม้ยอดนิยม อันดับสามรองลงมาจาก กุหลาบและเบญจมาศ ถิ่นกำเนิดของดอกทิวลิป มาจากตะวันออกกลาง เมื่อพันกว่าปีที่ผ่านมาแล้ว ดอกทิวลิปเป็นสัญลักษณ์ของกษัตริย์ตุรกี จากความเชื่ออีกเรื่องหนึ่งคือ ชื่อของดอกไม้ชนิดนี้ได้มีคำที่เหมือน กับเครื่องสวมศีรษะของชาวเปอร์เซีย

ดอกทิวลิป

ดอกทิวลิป แดงหมายถึงรักที่ไม่ปิดบัง ซ่อนเร้น เปิดเผยอย่างจริงใจ เหมาะสำหรับเป็นของขวัญ แด่คนรักของคุณ ดอกทิวลิปยังเป็นต้นไม้ตามหลักฮวงจุ้ยที่เหมาะแก่การปลูกในบ้าน เชื่อกันว่า ดอกทิวลิปแดง จะนำชื่อเสียงและเกียรติยศเข้ามาในชีวิตเราได้

ดอกทิวลิปชมพู เป็นดอกยอดนิยมแทบจะทุกโอกาส สีชมพูนั้นเปรียบเสมือน ความสุขอันสมบูรณ์แบบ และความมั่นใจ และเนื่องจากดอกทิวลิปมีลักษณะดอกที่ใหญ่ ช่อชูดอกให้เห็นชัดเจนและต้นของมันมักจะให้ดอกเดี่ยว ทำให้ดอกทิวลิป มีความหมายอีกแง่หนึ่ง คือ คนที่เปิดเผย ไม่ปิดบัง

ดอกทิวลิปสีเหลือง รักที่หมดหวัง แต่ในปัจจุบัน มีความหมายว่า ความคิดอันเบิกบาน และแสงตะวันส่อง ด้วยเหตุผลของความหมายอันหลากหลายนี้เองทำให้ดอกทิวลิปยังคงได้รับความนิยม อยู่เสมอ

ดอกทิวลิป

Tulips have always been the most popular flower of spring. And is a popular flower Third place after Roses and chrysanthemums The birthplace of tulips Come from the middle east When a thousand years ago The tulip is a symbol of the Turkish king. From another belief is The name of this flower has a similar word. With a Persian headdress

Red tulips mean love that does not hide, hide, open, sincerely. Great for gifts To your lover Tulips are also a feng shui tree that is suitable for growing indoors.Red tulips are believed to bring fame and honor into our lives.

Pink tulips It is a popular flower almost every occasion. Pink is like Perfect happiness And confidence And because tulips have a large flower The inflorescences are clearly visible and the trees tend to produce single flowers. Make tulips There is another meaning: people who are open, do not hide.

Yellow tulips Desperate love But now Signify that Cheerful thoughts And the sun shines For reasons of this variety of meanings, tulips have always remained popular.

ขอบคุณรูปภาพจาก : Google